Nothing like a sunday morning

Första advent är mysigt! Idag väntar julskyltning med mamma, moster och Mikaela :) Det ska bli väldigt trevligt med besök faktiskt :)
Igår åkte vi (jag ock mikaela) till Ikea och inhandlade lite julpynt och annat smått och gått. Men det jaf köpte på Ikea var inte det enda jag kom hem med, jag föll för någons charm, eller kanske säljskicklighet,? och har nu comviq istället för halebop. Men jag tror faktiskt att jag kommer spara pengar på det, vilket såklart är skit bra :)


I love you I love you I love you

Sötare kan ingen vara.

Födelsedagsmiddag + utgång

Goodmorning sunshine!
Gårdagen blev riktigt lyckad! Under dagen var planen att sitta i skolan och plugga, det gick kanske inte riktigt så bra som det var tänkt eftersom motivationen saknades och jag var trött :P Kvällen gick däremot mer enligt planen. Eftersom Louise fyllde år i onsdag så för att fira det käkade vi på Harrys och gick sedan vidare till XoY. Mycket trevlig kväll, tack för det! :)

Idag blir det bl.a. modevisning ocg Idolmys :) I morgon ska jag ta med mej Mikaela på fotbollscup, hon måste inse vilket otoligt smart fenomen det är ;) På söndag kommer min kära mamma och moster och hälsar på mej, vilket såklart ska bli mycket trevligt! :)
Min helg kommer bli bra! Det gör ju inte nått heller att jag är ledig hela nästa vecka :D



Such a beautiful disaster.

I see this thorugh

Det är snö och jag gillar det!
Ikväll blir det film med Mikaela och AnnaIda :) The Holiday, kan vara tidernas mysigaste film.

Vänner är det bästa som finns!
  


If falling for you boy is crazy..

Helgen blev precis så kul,bra,mysig som jag trodde! Tack alla som gjorde den <3
Alltid när man haft en så rolig kväll i Degerfors med dom bästa så känns det alltid liite tråkigt att åka, det går ju inte att låta bli att längta tillbaka till allt som var. Men sen kommer jag tillbaka till Borås och gillar mitt liv här så sjukt mycket! Jag skulle inte byta det jag har här mot nått och allt som var är världens bästa minnen med världens bästa vänner!
Och, NU är äntligen min bästa boråskompis hemma! Yeahj!
En rolig vecka väntar!

"You´re the one."

Man kan aldrig spendera för många kvällar med Carrie, Charlotte, Miranda och Samantha.

Nu är det helg! På högskolan i Borås får man nämligen helg senast på torsdagen, och jag klagar inte :) Och som sagt kommer helgen bli alla tiders. I morgon blir det sovmorgon, träning med min söta vän Louise och bio :) Kan bli mys! Har haft en lång vecka i skolan, vilket innebär 4 halvdagar :P Men det har varit kul, Ledarskapen är rolig!

På lördag ska vi skriva ut fribiljetter och gå till Statt innan kl 23 för gratis inträde, just like old times! ;) Förmodligen förstår ingen annan än mina degerforsbruds humorn i det hela :P Hur som helst, det kommer bli roligt! Högst på listan med efterlängtade återseenden står såklart Linnéa och Crille! <3

Sweet dreams.



På lördag på lördag

Det regnar och är allmänt trist men mitt humör kunde inte vara bättre! JAG SKA TRÄFFA LINNÉA PÅ LÖRDAG! :D Planen var inte alls att åka till Degerfors nu men när min kära pappa hörde hur gärna jag ville komma hem och träffa henne när hon är hemma så fixade han det :) Tack tack tack!
Det kommer bli grymt, jag längtar nästan som ett litet barn längtar till julafton :P Okej, kan låta överdrivet, men hon är världens bästa vän som jag aldrig träffar och saknar så sjukt mycket!
Såklart ska vi besöka vårt tidigare andra hem Statt ;) Vilket även några av våra favoritkillar också tänkte göra som jag såklart också saknar. Can´t wait!
Helgen kommer att avslutas jätte bra också ju eftersom när jag kommer tillbaka hit på söndag har Mikaela kommit hem! :D
Förtillfället kunde saker inte vara bättre!

We will still be friends forever

Ibland är söndag en underskattad dag. Oftast kan den vara ganska sen men ibland riktigt skön, ligga i soffan o kolla på riktigt bra serier kan vara värt.
Ganska mycket tid av helgen har ägnats åt att prata med Linnéa, jag saknar henne verkligen för hon  är världens bästa vän!
En vecka kvar till Mikaela kommer hem, can´t wait! Hon är min vardag här och jag behöver henne.
I morgon väntar Materiallära, vilket ska bli mycket intressant :)
Njut av söndagkvällen! Det ska jag göra med någon riktigt bra och töntig fillm :)

Puss!




Det finns personer som verkligen blir speciella, man vet egentligen inte varför och ingen riktigt förstår vad man ser i dem men det finns något där, en känsla som man inte kan få av någon annan, iallafall inte lika bra. Kan sånna personer någonsin ersättas? Förmodligen, när man väl hittar någon annan som kan ge en lika bra känsla. Det är ingen vanlig känsla, det är något helt annorlunda.


Lördag

Vanligtvis brukar lördag innebära träning, ev. solning, fixning och utgång. Denna lördag kommer inte innebära något av det och det känns ganska skönt, lite tråkigt, men ganska skönt. Det blir en lugn kväll för mej och Louise med mat och film :) Den kommande veckan kommer vara ganska fylld med skola. Halvdagar måndag - torsdag, betydligt mer än vanligt :P Men det ska bli kul, Ledarskapen är riktigt rolig och Materialläran verkar inte så dum den heller. Ganska bra tidsfördriv tills Mikaela kommer hem nästa söndag :) Men förhoppningsvis kommer veckan bjuda på lite mer trevligheter än bara skola..


Ha en trevlig lördag!
Puss Hej


Tell me I should stick around för you, tell me I could have it all.

Let´s see how far we´ve come

Man måste våga för att vinna! Allt eller inget. Inget mellanting, vad ska man egentligen med konstiga mellanting till? Det leder ingen vart, det är kul tills det inte är kul längre. Man ska aldrig nöja sej med bra när man kan få det bästa!

The Holiday

Once in a lifetime means there´s no second chance

Min lägenhet är nystädad och jag trivs :) Resten av dagen blir en slappdag. Jag funderar på att trotsa regner och gå ner till City o handla lite, men det är nog ungefär den största krafansträngningen jag tänker göra idag. Kvällen tänkte jag ägna åt The Holiday. Världens mysigaste feelgood film :)
Jag längtar till jul! Ska ta en sväng på stan imorgon och spana in den otroligt fina vita julgranen, jag antar att den kostar ungefär dubbelt så mycket som jag skulle ha råd med men det är saker man får leva med ibland, jag vill veerkligen ha den! :P

                                       

If I was your lady

Mina planer för resten av veckan var skola halva dagarna och väldigt lugnt de andra halvorna vilket kändes som en mycket bra plan. Men nu är materialläran inställt vilket betyder inga lektioner förrän på måndag. Lite ledigt utan någon som helst plugg kan verkligen sitta på sin plats, men vad ska jag fördriva all tid med? Mikalea kom hem!!
För övrigt så saknar jag Linnéa! Hon är världens bästa! <3

Back in town

Regnet förstörde mer eller mindre min dag idag. Jäkla oflyt va :P I övrigt har helgen vart skit bra :) I går var det först kalas och sedan hemfärd till Borås. Tågresan var ungefär lika seg som vanligt men kvällen i Boråshallen var betydligt trevligare :) Bänkarna var aningen hårda men vad gör de? Jag trivdes!
Den kommande veckan kommer nog bli ganska seg.. Vardagen är aningen tråkigare utan Mikaela. Till råga på allt är hon inte den enda jag saknar. Mitt oflyt igen :P Man får bita ihop, göra det bästa av situationen och vänta på veckans slut :)


It´s you!


Goodmorning sunshine!


Ganska bra start på dagen måste jag säga, läste precis att det kommer en uppföljare av Sex and the city :) Dock inte än på ettag men jag längtar redan! Min absoluta favoritfilm :)

Idag är det fredag. Jag gillar verkligen fredagar :) Allt känns aningen roligare :P
För övrigt är jag ganska trött, jag har sovit bra och länge men jag tror att Degerfors gör mej trött av någon anledning :P Idag kommer första halvan av dagen bestå av plugg, andra halvan shopping med mamma och ikväll blir det Idol och mys.  I morgon blit det kalas, och sedan en tågresa hem till Borås :) Jag längtar! Jag längtar efter Borås, min lägenhet, alla mina saker, mina friends och deej!

Have a nice day babes!


I smiled and said

it´s all about you!

Godkväll!
Livet i Degerfors leker, men åå vad jag saknar mitt Borås! Men lugn bara lugn, jag är snart tillbaka. Jag tar för givet att saknaden är ömsesidig.
Gårdagen/dagen med Jonna var inget annat än trevlig :) Tiden räckte inte riktitg till till allt som fanns att berätta om, men snart gör jag ett besök i Jesheim, och även i Stockholm hos min bästa Linnéa eftersom jag upptäckte att det inte alls är så dyrt som jag trodde med tågbiljett dit :)
På lördag åker jag hem igen, och Degerfors får inte ha åkt ut ur cupen! Men de är la ingen chans va? På söndag hoppas jag på sällskap i hallen av Louise, det var alldeles för längesen vi sågs :(

Nu blev det natt. Sweet dreams!

It´s you!

Ibland har jag inte otur. Till helgen spelas det fotbolls cup hemma i Borås, bl.a. Crille och Johan kommer vara där, kommer jag vara där? Nej! Jäkla oflyt alltså :P Men med lite tur går dom vidare så jag kan titta lördag kväll och söndag :)
IDAG KOMMER JONNA! :D Innan det ska jag hälsa på världens sötaste Gabriel. I´t gonna be a great day! Och förhoppningsvis kommer snart Linnéa och hälsar på mig :) Jag saknar henne otroligt mycket! Jag behöver besök under dom kommande veckorna när Mikaela är i Thailand :P Men det går fort, och när hon kommer hem är det inte lång kvar till hon flyttar.. till mitt hus :D Det kommer bli grymt! Det kommer bli en allmänt bra vinter, det är jag säker på :)  

Puss Hej!


I won´t let you down I won´t let you down I won´t let you down You won´t let me down I won´t let you down


Without any doubt!

Helgen blev bra. Bortsett från det lite tråkiga slutet, men det kommer lösa sej.. jag vet att det kommer lösa sej! Jag kommer i vilket som helst inte ge upp. Jag vet att det är värd det, vad alla än säger.
På tal om vad alla säger så är mina vänner bäst! :) Borås skulle inte vara i närheten av så som det är utan min bästa Mikaela :) Du är grym, tack för det! På tisdag kommer Jonna till Degerfors, och då är jag också där, vilket ska bli så himla kul! Jag behöver en dos av Jonna :)
Kärlek till alla mina stjärnor <3
You make my day!


Just one call away

Solsken!

What a day! Solen skiner och på marken är det forst. Näst intill underbart faktiskt :P Därför dissade jag och Mikaela Friskis o tog en långpromenad istället :) Mer värt. I morgon åker hon och kommer tillbaka om tre veckor. Jag kommer sakna henne! :(
Ikväll blir det klassfest och utgång :) Kan bli riktigt lyckat.



And true love is hard to find
At least the one of your kind
And to have that love
there's nothing I would not do

RSS 2.0