puuuh

 
Då var det gjort! Nu andas jag ut. För stunden.. Tentan är skriven, och hur det gick vågar jag inte säga något om så nu släpper jag det i ett par veckor tills resultatet kommer. I dag unnar jag mig en riktig myskväll utan plugg, det kan jag behöva så jag får lite ny energi till morgondagen. Då blir det nämligen heldag igen inför nästa tenta på onsdag. Men nu ska jag alltså bara ta det lugnt.

Martin tränar sent så under tiden tänkte jag baka jordgubbspaj och läsa inredningstidningen jag köpte på vägen hem. Visst lät det lite vuxet?
Varför jag ska baka paj har jag inget riktigt svar på eftersom jag egentligen inte borde äta det, inredningstidningen däremot köpte jag eftersom jag försöker fixa till lägenheten så den blir sådär super duper fin och då kan lite inspiration behövas.

TENTADAG

I går varvade jag plugg med träning och mys. I dag ska jag skriva tentan! Den börjar klockan två, vilket jag är väldigt glad över eftersom jag hinner panik plugga nu. I kväll när jag kommer hem ska jag lägga mig platt fall i soffan och inte röra en fena.
Håll tummarna!


godsöndagsmorgon

Vilken härlig morgon! Jag sov tills jag vaknade av mig själv och nu äter jag god frukost framför SATC. Det faktum att solen skiner in på mina tulpaner gör att det känns ännu härligare, om jag inte tittar ut kan jag nästan låtsas att det är vår.
Nu ska jag plugga några timmar och i eftermiddag ska jag gå till Friskis och träna aerobics. Eftersom det är min absoluta favoritträningsform och jag knappast minns när jag var på ett pass senast ska det bli riktigt roligt!

Ha en fin dag!
PUSS

jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går



Nu har jag en pluggpaus för mat. Lövbiff och pommes står på menyn, mums!
Sex and the City går på tvn och Lars Winnerbäck spelas ur datorn. Jag lyssnar väldigt sällan på musik nu mer, speciellt Lars Winnerbäck.. Men att han är genialisk kan jag inte förneka!

-Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår, jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går


plugglördag

I går hade jag en riktigt mysig kväll på Babbel med Louise! Vi åt och drack gott och satt och tjatade tills Martin hämtade upp oss vid tio tiden. Eftersom jag jobbade i dag fick det bli tidigt. Så i dag har jag alltså jobbat och efter det mötte jag upp Sanna för fika på Viskan.
Nu har jag varit hemma några timmar o samlat krafter. En pluggkväll väntar! Visst känns det lite tungnt när alla mina kära är ute och har roligt, men jag ska nog göra det till en mysig kväll ändå. Jag har köpt hem massa gott och hoppat i myskläderna.
Nu kör jag!

Hoppas ni har en toppen kväll!


SKOR





Vad kommer det sig att jag alltid gör massa andra saker när jag borde plugga? Hur som helst, dessa tre tror jag absolut kommer bli favoriter i sommar! Jag tror vi kommer få många roliga stunder tillsammans. De två första är perfekta jobbskor! Ballerinaskorna står faktiskt redan på våra hyllor :)

Friday I´m in love

I dag väntar en pluggdag. Jag ska läsa två juridik kurser på distans och de verkar riktigt intressanta. Är jag nördig om jag längtar efter att komma igång? Lite kanske.. Men innan dess ska jag vara duktig och åka till Friskis. Jag försöker få det till en vana som är svårare att låta bli än att göra, men det är svårt.. Dock känner jag att jag är på god väg :) Men nått freak som tränar varje dag kommer jag aldrig bli, ska jag vara ärlig tycker jag nästan det är slöseri med tid. Tre gånger i veckan räcker fint för mig :)

I eftermiddag kommer Elinor på fika och ikväll middag på Vinci med Louise och Sanna :)
(Ja Sanna du måste komma)


Godnatt.

Haa! Äntligen kom jag på hur man bloggar från telefonen! Jaa jag vet att jag är seg, men bättre sent än aldrig! Nu har jag bäddat ner mig under två täcken och tänkte ta natten. I morgon sparkat jag igång min fredag med ett morgonpass på gymmet.

GOODMORNING SUNSHINE


Även om det är alldeles för kallt är det ändå härligt att vakna upp till solsken. Jag ska snart promenera till jobbet :) Jag ska skynda mig så jag förhoppningsvis blir klar lite tidigare och hinner kika i någon butik på vägen. Jag är shoppingsugen!

Ha en fin dag!
Puss

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Nu är jag tillbaka i Borås! I dag fick jag en sån där härlig känsla när vi åkte in i stan, det var längesedan faktiskt. Dagen har vi (jag och pappa) ägnat åt tapetsering. Det blir grymt bra! Jag är super nöjd verkligen :)
Jag har faktiskt redan bäddat ner mig, tapetseringen tog på krafterna. Men innan jag somnar ska jag plugga lite och kolla ett avsnitt av Sons of anarchy. Jag trodde inte det skulle vara en serie i min smak men efter att Martin övertalade mig att se ett avsnitt var jag fast.

Dröm sött!


fina vänner

Jag har haft en fantastiskt bra dag! Efter att ha övningskört och hälsat på farfar satte jag mig på tåget mot Karlstad, där mötte jag upp min kusin Camilla. Hon var min bästa vän när jag var liten men runt 12 års åldern tappade vi kontakten, så det var minst sagt ett kärt återseende. Kvällen spenderade jag hemma hos Jonna, där jag också fick träffa fina Fabian och Lisa en sväng :) Och självklart var det väldigt roligt att träffa Jonna eftersom det inte hör till vardagen och jag saknar henne så mycket!
Bästa vänner är värda otroligt mycket <3

Nu ska jag hänga med mamma!
Puss


tisdag

Godmorgon! I dag lyckades jag dra mig upp i hyfsad tid, jag har redan hunnit med både frukost och lite slappande framför Vakna. Nu ska jag avverka en timmas plugg följt av lite träning, dusch, övningskörning och besök hos farfar innan jag sätter mig på tåget mot Karlstad.
Vi hörs i kväll!
Ha en fin dag!
PUSS
Jag längtar efter bara ben!

STYLISTERNA

Jag har haft en riktigt bra dag! Nu är dock energin slut och jag ska snart krypa ner i sängen. Jag sover för övrigt i Pocahontas lakan. Vad sägs om det? Sanningen är den att Saga sov i min säng för ett par dagar sedan och jag var för lat för att byta.. En liten detalj bara.
Jag såg precis det första avsnittet av Stylisterna, och självklart verkade det lovande.
I morgon ska jag spendera dagen i Karlstad och jag är så förväntansfull!
Puss, godnatt.

effektiv tid

När jag är i Degerfors blir jag alltid lite effektivare, jag vill ta vara på varje minut. I dag har jag både hunnit med några timmars plugg och lek med mina fina brorssöner. Om en timma ska jag möta upp mamma för att hämta Saga & Liam i skolan. Därefter skulle jag gissa på att det blir några fler timmars lek innan jag ska åka in till stan. Jag lyckades få en klipptid!
Nu, en powernap för att orka med eftermiddagen som följs av en pluggkväll.
PUSS

Degerfors

Godmorgon söndag!
I går hade jag en trevlig kväll med familjen och delar av släkten, min farbror fyllde 50 och hade fixat med stort kalas. I dag tar jag det allmänt lugnt, jag ska hänga med familjen i myskläder hela dagen. Jag tror bestämt det kommer bli ganska mycket lek med mina små pluttar.
Jag fick ett ganska dåligt besked till frukosten i morse, min frisör är sjuk. PANIK! Mitt hår är en mindre katastrof och jag hade verkligen sett fram emot att få det fixat i kväll. Nu måste jag hitta en annan frisör i Degerfors som en super duktig och har tid i morgon eller på tisdag.. Vi får se hur det går. Tips!?


LÖRDAG

Godmorgon lördag!
Nu är jag ledig i 5 dagar, vilket känns härligt! Om en timma sitter jag på tåget mot Degerfors :) Även om jag har en del plugg att göra ska det bli skönt att komma hem och vara med familjen några dagar. Jag ska också träffa några efterlängtade vänner under veckan. Mer om det senare.

I går jobbade jag till 18 och när jag kom hem slängde jag mig i soffan och tittade på Svensson Svensson filmen. Den var precis så rolig som jag mindes! Faktum var att jag hann se hela filmen innan Martin kom hem och det var dags att äta. Jag är inget fan av deras nya träningstider.. Har de inte tänkt alls på alla stackars flickvänner och att deras matrutiner blir störda?

Nu ska jag skaka liv i Martin och åka till stationen.
Ha en fin dag!
PUSS

friday I´m in love

Godmorgon fredag! Jag älskar att vakna upp till en skinande ren lägenhet på fredagar!
Solen verkar vilja titta fram i dag också, jag ska nog gå ner till stan en timma innan jag börjar jobba så jag kan kika runt lite :) Jag är köpsugen! Men innan dess ska jag få lite plugg gjort.
Först, dusch och fix så jag piggnar till!

Ha en fin dag!
PUSS

De här snyggingarna fyndade jag till halva priset på jobbet i går. De åker absolut på i dag!


humor



Efter ett par timmars plugg blev jag alldeles för trött för att fortsätta. Då la jag mig istället i soffan tillsammans med familjen Svensson. Jag har bara ett avsnitt kvar så det vore väl dumt att lämna kvar det.. Det slog mig precis, mamma och pappa har samma humor och den har smittat av sig på mig. Vi skrattar åt precis samma saker! Som till exempel Gustav Svensson. Jag vet faktiskt inte så många fler som tycker det är så roligt, Martin tycker mest jag är konstigt. Och då tycker jag han är konstig som inte förstår det roliga.. Ja så fortsätter det ungefär så.

I morgon ska jag titta på filmen, ni vet när de flyttar till Stockholm. Det är minst 5 år sedan jag såg den senast men då kunde jag replikerna utan till, något säger mig att det fortfarande sitter kvar.. 

torsdag



Att börja dagen med en powerwalk gör mycket, jag har varit pigg hela dagen! Nu efter matlagning och städning börjar dock energin ta slut, men det får jag försöka ändra på. Jag tänkte ha en uppesittarkväll med plugg i dag så jag inte behöver sitta fullt så mycket under helgen. På lördag morgon åker jag till Degerfors för 50-års fest och några dagar med familjen.

Nu, glögg och plugg!

GOODMORNING SUNSHINE

Jag har sovit som en sten i natt! Otroligt skönt. Nu ska jag pälsa på mig och ta en powerwalk så jag piggnar till riktigt ordentligt inför dagen :) I dag jobbar jag min favorittid, 11-16!
Vi hörs sen!
PUSS


UNDERBART



Här hängde vi i dag, och det var underbart! Min aroma massage var verkligen helt fantastisk! Jag rekomenderar det varm, och jag ska absolut unna mig det minst en gång om året. Jag ska faktiskt tillbaka redan om ett par veckor men dock ingen massage, då tar jag med mig mamma och slappar på relaxen :)

Under förmiddagen hann vi med lite shopping vilket var väldigt trevligt, även om jag inte hittade något på mig själv. Dagen avslutade jag med möte på jobbet och nu är jag helt slut! Jag tror jag kommer sova riktigt skönt. Ett avsnitt av Svensson Svensson sen slocknar jag.

Godnatt.

mysdag


Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit stenhårt, och när klockan ringde kände jag mig faktiskt pigg. Sånna mornar gillar jag :) Jag ätit lite frukost framför Vakna och nu ska jag plugga lite tänkte jag. Om ett par timmar ska jag och Martin åka till Gällstad för lite shopping :) Jag hoppas på fina fynd, en väska står högst upp på listan.

Ha en fin dag!
Puss

pluggpaus

Jag har haft en riktigt trevlig dag med lunch och lite mys på stan med Martin och fika med Elinor :) Eftermiddag har jag ägnat åt plugg. Nu tog jag en paus när Martin kom från träningen.. Men eftersom han ska titta på handboll och jag inte är något stort fan ska jag hinna med lite till under kvällen.
I morgon tar vi en tur till Lager 157 innan vi spenderar eftermiddagen på spa. Jag längtar!

Trevlig kväll!
Puss

min tisdag



Ännu en dag ledig från jobbet. Det är nästan lite stressande att vara ledig hela dagen, jag känner att jag måste hinna med så mycket annat.. Men nej, ingen stress! Jag tänkte läsa ett par sidor nu sen ska jag hoppa i träningskläderna och gå till Friskis. Efter blir det lunch med min kära pojkvän och fika med Elinor. Trevlig dag!

PUSS

tulpaner



I dag kände jag för första gången i år längtan efter våren, iallafall en liten.. Jag tror det är vädret som gör det, när det börjar regna och alla gator förvandlas till en skridskobana är inte vintern så mysig längre. Men, för att slippa världens längsta vår hoppas jag nog på vinter ett litet tag till. Men då menar jag alltså riktig vinter, inte slask! Hur som helst så köpte jag årets första tulpaner :)

I dag skulle jag plugga hela dagen, jag har visserligen fått en del gjort men inte så mycket som jag hade tänkt. Men det var faktiskt inte mitt fel.. Mitt internet strejkade så jag har spenderat alldeles för mycket tid i telefonen. Nya tag i morgon :)

godmorgon måndag

Nu har jag vaknat till ännu en ny vecka. Hittils har jag hunnit med frukost och några telefonsamtal, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för att sen ta bussen in till stan, handla mat och gå hem till mig. Plugg och tvätt står på dagens schema. Jag hoppas att jag orkar/hinner med lite träning också. Men jag försöker att inte känna någon press för att det ska fortsätta vara roligt, jag känner inte att jag måste träna varje dag så om jag skippar det i dag är det ingen katastrof. Även om jag får lite dåligt samvete..

På onsdag ska jag och Martin på spa, jag längtar!!

Ha en fin dag!
PUSS


solsidan


Nog för att mina söndagar oftast brukar innebära ganska mycket slappande, men den här söndagen tar nog priset! Förutom en tur för att köpa mat och naturgodis har jag i princip inte lämnat sängen. Jag har sovit en del, kollat på en bra serie som jag inte kommer i håg namnet på och legat och tjatat på Martin när han spelat Fifa. Nu har jag precis fått i mig lite mer mat och laddar för Solsidan.

I morgon är jag ledig från jobbet, men ledig vill jag inte kalla mig iallafall, två veckor med intensivt plugg väntar!

SÖNDAG



I går hade jag en super trevlig kväll med ett härligt gäng! I dag känner jag mig lite små sliten sådär och tänker ha en väldigt lugn dag. Martin ser på skidor och jag äter nötter och väntar på hemlagad lunch. Perfekt söndag!

På återseende!
PUSS

klackarna i taket



Nu har jag avverkat några timmar på jobbet och hunnit med en timmas slappande i soffan. Fast jag önskar att jag kunde ligga här lite till.. Men nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig! Jag tror det blir en bra kväll, jag kan knappast minnas när jag var ute senast så jag är faktiskt ganska taggad :) Nu slår vi klackarna i taket!

ELLE-galan

Godmorgon lördag! Trots att jag ska jobba i dag fick jag ändå sova tills jag vaknade av mig själv, tack! Martins träning börjar bara en liten stund efter att jag börjar jobba, vilket betyder att jag får skjuts till jobbet. Tack igen! ;)
Till frukosten kollade jag bilderna från gårdagens ELLE-gala. Många grymma outfits, jag hittade ingen jätte favorit men helt klart mycket fint. Jag ska ta en närmare titt i eftermiddag :)
Nu ska jag göra mig lördagsfin!

friday I´m in love



Äntligen! Den nya strömsladd har kommit och jag kan använda min dator igen. Det blir faktiskt lite tomt utan.. I dag jobbade jag till fyra, fixade present med Louise och gick sedan på manikyr. Det var underbart! Jag gillade faktiskt delen med massage bäst, otroligt avslappnande.
Nu är det helg! Skönt, även om jag ska jobba några timmar i morgon också. Nu är jag sådär lagom fredags trött så roligare än såhär blir det inte, jag ska lägga mig framför säsong 3 av Svensson Svensson och invänta Martin som för tillfället springer runt efter en boll och svettas. Det blir absolut en tidig kväll!

ofrivillig frånvaro



Jag har för tillfället ingen dator hemma! Det känns som en mindre katastrof.. Jag hoppas innerligt att problemet blir löst väldigt snart.
Nu är jag alltså hemma hos Martin, och jag unnar mig en riktigt slapp förmiddag innan jag ska jobba. Efter fyra dagars ledighet ska det faktiskt bli riktigt roligt att avverka några timmar bland skorna :)

Och annars så har jag kommit i gång med träningen och fått min gamla soffa såld. Perfekt! I morgon jobbar jag den absolut bästa tiden, 11-16. Efter det ska jag för första gången någonsin på manikyr! Det får bli starten på en ledig helg. På lördag ska Andra firas, både hennes 20-års dag och flytt till en lägenhet som ryktas vara riktigt fin. Jag tror på en bra helg :)

Ha en fin dag!
PUSS

TISDAG

I dag har jag hunnit med ganska mycket trots att jag var riktigt trött och snoozade i en timma i morse. Jag har fixat det sista med hallen och tvättat överdragen till soffan. (Linnéa, du får se bild när de är på plats igen) Nu ska jag fixa lite lunch och plugga en stund innan jag går ner till stan och möter Martina för en fika.
I morgon ska jag komma i gång med träningen igen! Juluppehållet blev lite långt..

Det är svårt att gånga färg på bild, men det blev precis som jag ville!


Tiden går fort när man är lycklig.

VILL HA

Äntligen, hallen är färdig! Jag måste säga att jag är mycket nöjd, både med färgen och min insats. Nu har jag bänkat mig framför tvn, Konferensresan.

Precis som jag trodde är Elin Klings kollektion grym och jag har redan hittat några favoriter!





ELIN KLING <3 H&M



Jag är långt i från den enda som uppmärksammat detta i dag, men eftersom Elin Kling är en av mina favoriter så kan jag inte låta bli att ta upp det. Jag blev förvånad och riktigt förväntansfull! Jag tror det kan bli något riktigt bra. Ingen av H&M´s tidigare designsamarbeten har imponerat på mig men det här tror jag stenhårt på!

Projekt måla om hallen är igång! Men än så länge har jag bara maskerat alla lister och liknande. Goosch vilken tid det tog! Nu ska jag fixa lite lunch sen ska jag sätta i gång på riktigt.

Föresten så sitter jag och trivs i min nya soffa :)

Godmorgon måndag



Godmorgon! I dag tog jag en helt obefogad sovmorgon. Jag gick inte upp förrän vid nio tiden när Martin åkte till gymmet. Jo, jag blev lite stressad.. I dag ska jag måla om hallen! Jag har tre dagars ledigt från jobbet så förutom att måla måste jag komma igång med plugget.

Nu ska jag köpa färg!
Ha en fin dag!
Puss

SÖNDAG



I dag tog jag sovmorgon, när jag vaknade hämtade jag in datorn till sängen och fixade lite med kommande kurser. Nu har jag förflyttat mig till soffan och laddat ner säsong 2 av Svensson Svensson, perfekt söndagssyssla! Jag har alltså inga planer på att göra något speciellt i dag, jag ska njuta av min sista pluggfria dag.

I går hade jag en super trevlig kväll! Sanna kom vid sju tiden och vi fixade lite mat och blev sen sittandes i köket i många timmar, Louise kom också förbi framåt natten :) Jag älskar sånna kvällar, bara vara hemma och göra ingenting med bästa vänner.

lördagsmorgon



Godmorgon! Förut prioriterade jag alltid sömn högst och sov så länge jag kunde på morgonen, nu går jag hellre upp lite tidigare så jag kan få en lugn morgon med en lång frukost framför tvn. I dag blen dock frukosten nästan lite för lång, nu måste jag fixa mig och gå ner till jobbet.

Ha en fin dag!
PUSS

DETAILS




Min nya favorit!

fredagsmys

I dag har förkyldningen gjort sig påminnd hela dagen så nu har jag redan satt på mig pyjamas och bäddat ner mig i soffan. Jag äter goda kötbullemackor och dricker mitt favorit te :) Att Let´s dance börjar i kväll passar mig perfekt, jag ska inte flytta mig ut soffan.



friday I´m in love



I dag hann jag med sovmorgon trots att jag ska jobba, jag börjar ju inte förrän 12, skönt! Martin gjorde ett försök med jobbet i morse men kom hem ganska snabbt, och nu tror jag att jag blivit smittad. Eftersom det var jag som blev förkyld först trodde jag inte han skulle smitta mig, men jodå. I dag känns huvudet tungt och kroppen en aning kokande. Så nu tar jag en alvedon, biter i hop och tänker på hur skönt det blir när  jag kommer hem och slänger mig i soffan i kväll. Jag ska jobba några timmar i morgon också men bortsett från det blir det en kureringshelg!

Ha en fin dag!
PUSS

matlagning



Jag avslutar en riktigt skön ledig dag med matlagning. I morgondagens matlåda kommer det finnas kötbullar och mos, hemmagjort såklart! Jag kan inte påstå att jag lagar/äter riktig husmanskost särskillt ofta så när jag gör det är det riktigt gott! I morgon ska jag jobba 12-18 så jag får alltså lite sovmorgon. Plugg och andra måsten får vänta till nästa vecka, då kör jag igång på helfart igen med tidiga mornar och träning.

Nu ska jag fixa moset sedan kryper jag ner hos Martin och ser en film innan det är läggdags.
Godnatt, puss!

trettondagen


Härligt med en ledig dag! Jag har visserligen lediga dagar varje vecka men jag gillar när alla andra också är lediga :) I dag har vi inte gjort mycket, mest legat och slappat hela dagen. Martin är sjuk och jag försöker ta hand om honom..
Många städer ut julen i dag, men inte jag! Jag älskar mina stjärnor i fönstren så de får hänga kvar lite till.
I kväll ska jag kolla Göta kanal 3 och rulla köttbullar.

fynd


I dag har jag fyndat! Eller jag har visserligen inte fått hem den än, men under helgen kommer jag bli en soffa rikare, och inte alls mycket pengar fattigare. Perfekt!
Nu sitter jag, precis som i går, och slötittar på Jönssonligan. Snart kommer Martin och hämtar upp mig, kvällen blir väldigt lugn eftersom vi båda är lite krassliga.
I morgon är det röd dag vilket betyder ledigt. Jag ska nog göra absolut ingenting tror jag :)

trettondagsafton



Nu sticker jag till jobbet! Jag ska vara på Details i dag, vilket ska bli roligt eftersom det var väldigt längesedan. Vi stänger igen butikerna klockan 16 i dag, tack trettondagsafton!

årets lista



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massa saker!

Några nyårslöften?
Nej, jag brukar låta bli faktiskt.

Blev några av dina vänner föräldrar i år?
En hel hög bekanta, Lisa och Fredric & Lena

Vilka länder besökte du?
Danmark, 2010 var inte något reseår för min del.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Jag kommer inte att minnas datum, jag kommer att minnas händelser :)

Vad var din största framgång år 2010?
Att jag har byggt upp ett fantasktiskt liv här i Borås med Martin, mina fina vänner och ett roligt jobb

Största misstaget?
Jag gjorde inga stora misstag, peppar peppar.

Bästa köpet?
Min iphone!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Otroligt många saker gjorde mig riktigt glad men mms:et med nyfödda Joel på min födelsedag hamnar högst upp.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010?
Marie Lindberg - Trying to recall (Det kanske låter sorgligt, men det är bara positivt!)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Talat om för mina nära och kära hur mycket jag tycker om dem.

Favoritprogram på TV?
Gossip Girl

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Firade med familjen i Degerfors.

Hur vill du beskriva din stil år 2010?
Som jag

Den bästa nya personen du träffade?
Jag träffade dem inte första gången i år, men eftersom det var i år vi började umgås så säger jag helt klart Louise och Sanna!

fjärde januari

Nu har jag handlat mat och behöver inte gå ut mer i dag, jag har hoppat i myskläderna, slagit på SATC och gjort choklad/mint te. Snart ska jag laga tacolax med grönsakssalsa, låter det konstigt? Det är otroligt gott! Jag hoppas iallafall att jag kommer lyckas lika bra som Louise gjorde förra veckan :)

I dag fick jag bekräftat att mirakel faktiskt kan inträffa. En kort tid efter att farmor gick bort tidigt i våras försvann även farfars katt som de haft i många år. I dag, efter 208 dagar kom han tillbaka! Det värmde otroligt mycket, precis vad farfar behövde och förtjänar efter en tuff tid. Jag är så glad för hans skull!

Det är fjärde januari i dag, vilket betyder att det är mormors födelsedag.
Grattis älskade mormor!
Tack för allt det underbara du gav, du lever alltid kvar i våra hjärtan.

det var 2010

Visst känns det som man fortfarande går lite på halvfart den här veckan? Jag gillar det, jag ska njuta! I dag är jag ledig och tog en lång sovmorgon, nu ska jag göra precis det jag känner för att göra :)
Jag tänkte försöka summera 2010 lite.. Det har varit ett fantastiskt år!
Jag har:

blivit faster till världens sötaste Joel


lärt känna fantastiska människor som blivit några av mina allra bästa vänner



'

och tillsammans med dem och hela det grymma gänget haft en rad oförglömliga helger


självklart även spenderat några kvällar tillsammans med mina älsklingar från Degerfors


och sist men absolut inte minst delat detta år med min älskade Martin!

Det finns så mycket mer men allt fastnar inte på bild. Jag har flyttat till en lägenhet som jag har väldigt blandade känslor för, jag har slutat skolan och fått ett jobb som jag älskar och såklart har jag spenderat värdefull tid med min familj. Givetvis har jag även lärt mig massa saker men det allra viktigaste tror jag är att jag har slutat slösa tid på människor som tar mer energi än de ger.

2011

Hej! Long time noo see.. Jag har spenderat nyårshelgen i Köpenhamn! Även om staden som sådan var alldeles för kaotisk just på nyårskvällen så har vi haft det så roligt tillsammans! Vi kom hem i går kväll och i dag har jag avverkat 11 timmar på jobbet. Klockan 7 i morse stog jag redo för inventering. Tro det eller ej så har dagen gått otroligt fort, nu har jag dock kraschat i soffan i pyjamas. I morgon är jag ledig och jag ska ha en riktig hemmadag, det kan behövas.
Nu är det alltså 2011, nyårslöften är inget för mig men jag ska göra mitt allra bästa för att det ska bli en fantastisk år tillsammans med mina nära och kära!  


Mina fina härliga vänner! Tack för en kanon helg!

RSS 2.0