jag får lixom ingen ordning..

Jag visste det redan, men har nu fått det bekräftat igen, man kan gå upp alldeles för tidigt! Eftersom jag skulle vara någonstans kl 9 idag klev jag upp 07.30. 9.30 var jag hemma igen, påklädd, sminkad och allt det där. Och vad sjutton gör man då? Det är lixom för tidigt för allting, men försent för att gå och lägga sig igen om man ska till skolan kl 13. Som säkert ät ganska underförstått har jag alltså i princip inte gjort något. Föruom att hälsa på Stella en liten sväng så har jag bara suttit och slösat bort tiden. Jag kunde både ha tvättat och pluggat men jag är ingen morgonmänniska och var i och med det alldeles för trött för något av ovanståeende alternativ.

Nu börjar klockan tack och lov att ticka på och om en inte allt för lång stund ska jag fixa lite lunch innan en föreläsning i Färg och beredning väntar.

Och förövrigt så har granen över förmodligen lämnat sin lägenhet. Hur vet jag det? Hunden skäller konstant!

Ha en fin dag!
Puss


kärlek

Just när allt känns uselt och tanken att bara ge upp faktiskt finns där är det inget annat än en underbar känsla när det där lilla händer, nästan som ett tecken, ett tecken som påminner om hur bra det faktiskt är och att det är värd att kämpa för.


I can´t live with or without you..



Om ungefär fyra timmar lämnar jag Degerfors och min älskade familj för den här gången. Detta med otroligt blandade känslor.. Jag vill tillbaka för jag vill vara där, men här känns ändå allt på nått sätt så.. skyddat? Jag vet inte, men ibland känns det som att om jag är hemma kan inget dåligt hända. Jag vet såklart att det absolut inte är sant, jag är bara lite längre bort från det.. 

Jag hoppas såklart på en bra vecka! På tisdag, eller onsdag?, börjar Affärsjuridiken och jag ser fram emot det. Jag kanske inte ska ha så höga förväntingar, men jag tror det kommer bli riktigt intressant. Denna vecka är Louise tillbaka också och det är mycket positivt :) 

Nu ska jag ta vara på mina sista timmar med familjen för den här gången.
Puss! 



shopping/förseningar/skratt

Efter en väldigt lång, men otroligt trevlig/mysig/rolig dag sitter jag i sängen och har ingen som helst plan på att göra någon form av anstränging under resten av kvällen.
Dagen i Karlstad blev väldigt lyckad och jag fick med mig en hel del hem :)
Som sagt var dagen i Karlstad väldigt bra men inget är ju perfekt.. När vi hade satt oss på tåget för hemfärd ropas det ut i högtalarna att ett träd fallit över en ledning utanför Karlstad så tåget kan inte åka. Efter en ganska lång stunds väntan fick vi hoppa på en buss till Kristinehamn. Därifrån fick vi åka tåg till Degerfors, dock efter en väldigt lång stunds väntan. En resa som vanligtvis tar ungefär 30 minuter tog nu två timmar. TVÅ TIMMAR! Såklart blev vi allt tröttare och allt mer hungriga men det känndes nästan mer lägligt att skratta än att gråta åt situationen. Den mycket stressade personalen och tjejen som glömt sin resväska och sprang allt vad hon kunde efter fel buss var trots allt ganska underhållande.

Helgen hemma har som vanligt varit väldigt bra men gått otroligt fort. Jag har en halv dag kvar i morgon som jag såklart ska ta vara på. Men det ska inte bli så himla illa att komma tillbaka till Borås. Inte så illa alls faktiskt:)

Hoppas ni har en fin lördagskväll! Min är fin men väldigt lugn..
Kärlek!

it´s the moment when you just know that makes you carry on without a doubt

Jag älskar att vara hemma, men det är inte utan att jag längtar tillbaka..

Efter en dag med syskonbarnen är jag minst sagt trött!
Kvällen kommer bli väldigt lugn, planen är att se Wallander Tjuven med mamma och sedan sova tidigt. Jag måste vara utvilad inför morgondagen, som kommer vara ganska fullspäckad. Men eftersom dagen kommer vara fylld med roliga aktivitetet gör det såklart inget. Shopping under dagen, middag med moster + man tidigt på kvällen och film med syster senare på kvällen.

På tal om morgondagen hoppas jag på att få med mig en hel del i Karlstad. Efter sommarens ganska dåliga ekonomiska ställning tycker jag mig nog bara väldigt välförtjänt av lite nya kläder. På listan står bland annat jeans, väska, klänning till kommande helg, skor, någon tröja och lite smått och gott.

Trevlig helg!

I´ll be you dream I´ll be your wish I´ll be your hope I´ll be your love I´ll be everything that you need


Hemma! Jag tror inte jag nehöver påpeka särskillt myckad vad glad jag är att vara hemma.
I går åkte jag till Saga & Liam för att sedan göra ett stopp hos Gabriel innan jag åkte och klippte mig. Efter det blev det film med en kär vän och sedan stupade jag i sängen. Efter en natts ganska dålig sömn är jag fortfarande trött men dagen kommer bli lugn. Bara mys med mina tre underbaringar.
Innan de dimper in runt sådär ett, två i eftermiddag ska jag plugga lite. Och vet ni? Det känns inte jobbigt alls :) Förmodligen eftersom jag vet att om jag bara fortsätter plugga nån timma varje dag behöver jag aldrig mer panikplugga.

Ha en fin fredag!

it´s funny, from nothing the best things start

Terminens andra förelägning är avklarade och det känns fortfarande bra. Min koncentration har verkligen varit på topp båda gångerna och detta trots trötthet. Ganska bra tycker jag :)
Idag startade jag dagen med ett yoga pass, jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om det. Men mest blev jag nog uttråkad tror jag..
Tanken på att jag inte börjat packa, eller ens funderat på vad jag ska ha med mig hem, slog mig just. Detta är förmodligen något jag borde göra innan Martin kommer eftersom jag åker relativt tidigt i morgon. Men än så länge är det bara något jag borde göra, inget jag ska göra.

Jag längtar otroligt mycket efter i morgon! Jag åker direkt hem till Saga & Liam, inget går upp mot att se deras leenden efter några veckor ifrån dem. Jag kommer nog aldrig sluta förundras..

Ha en fin kväll!


syskonkärlek

I övermorgon åker jag hem till Degerfors och jag längtar så mycket! Jag saknar familjen tok mycket! Jag ska ägna i princip hela helgen åt dem, alltså ingen utgång eller sådär och det ska bli riktigt skönt. Såklart längtar jag massor efter mamma & pappa men eftersom de var här i lördags så längtar jag allra mest efter syskon och syskonbarn. Jag ska spendera så mycket tid med dem som jag bara kan!  Hade jag inte åkt hem så snart hade jag förmodligen gråtit floder. Lyckligvis slipper jag det och ska nu gå o lägga mig med ett leende på läpparna på grund av tanken på att jag så snart är hos dem :)

It´s hard to find someone who loves you no matter what, so when you do never let them go.


jag ger dig min morgon


Eftersom jag var ute igår kan jag inte riktigt påså att det känns som tisdag idag, snarare fredag. Men iallfall, kvällen blev lyckad, ganska lugn, trevlig och runt ett kom jag hem och somnade som ett barn. Trots ett ganska bra antal timmars sömn är jag trött. Att grannens hund valde att skälla oavbrutet i en lite för lång stund vid 8 imorse har nog inte gjort mig piggare..
Efter ett SATC avsnitt ska jag försöka ta mig in i duschen, fixa lite lunch för att sedan gå ner på stan och inhandla block och diverse förnödenheter inför terminen. I eftermiddag ska jag sätta igång med pluggandet. Konstigt nog ska det faktiskt bli lite roligt. Det fakum att vi ska lära oss en rad engenska ord gör det hela lite roligare, precis som glosor på den gamla hederliga gymnasietiden :)

Ha en fin dag!

ny termin, nya vanor

Första dagen i skolan är avklarad och det kändes bra. Jag tror stenhårt på att i år är mitt år :P Jag ska hänga med i alla kurser från början och aldrig mer panikplugga!
Terminens första träningspass är också avklarat och det kändes om ännu bättre. Nu intas middagen och kvällens första glas vin. Japp, vi ska gå ut. Som student får man nämligen lov att gå ut en måndag :) Okej inte vanligtvis såklart, men första veckan :)

Tyvärr var min middag inte alls så god som jag hoppades så nu ska jag göra mig en macka och fortsätta med lite fix.
Puss!

sköna söndag

Min sista sommarlovs dag blev precis som den borde blivit. Otroligt lugn och skönt. Okej nästan för lugn, fast och andra sidan, kan en sista sommarlovs dag vara för lugn?
Hur som helst, i morgon väntar en halvdag i skolan med Färgeri och beredning. Förhoppningsvis är det roligare än det låter. I vilker fall så ska det bli väldigt roligt att träffa alla igen och skönt återgå till någon form av rutin. Dock blir nog inte denna vecka så rutinfylld eftersom jag åker hem till Degerfors på torsdag förmiddag. Men man ska alltid starta mjukt..

Trots att dagen har varit otroligt slapp är jag riktigt trött och längtar en aning till sängen. Att Martin ligger i soffan o kollat på fotboll ska nog inte störa alls. Jo så trött är jag faktiskt!

Så, godnatt!

Linnéa: Kom hem till helgen, jag saknar dej jätte jätte mycket! <3

but I do love you

Min dag har varit ganska innehållsrik men gått så otroligt fort! På gott eller ont? Jag vet inte.. Jag hade önskat att jag fått en längre stund med mamma & pappa men i övrigt så spelar det väl ingen större roll.
Detta är min andra lugna lördags kväll på rad. Det känns nästan lite konstigt, men ändå väldigt skönt.

Nu ska jag avsluta min dag med 17 again och ett par SATC ansnitt.
Godnatt!


I'm missing you
Even though you're right here by my side
Cause lately it seems
The distance between us is growing too wide

I'm so afraid that you're saying it's over
It's the last thing that I wanna hear

But if your heart's not in it, for real...

Sandra


Jag måste ge ett stort tack till min vän Sandra!
Hon är helt otrolig, en av de finaste människor jag träffat. Hon är så genomsnäll och omtänksam. Hon frågar alltid hur man mår och tar sig tid att lyssna om det behövs. Även om hon själv skulle ha ett problem som är större så har hon en sådan otrolig förståelse för andras bekymmer. Jag beundrar henne verkligen!
Tack för att du är en så otroligt bra vän!

m&p

Nu är mina nya möbler på plats och jag är absolut nöjd med resultatet! På grund av tråkigheter hemma var mamma och pappa tvugna att åka hem så fort som möjligt, men det var ändå otroligt skönt att ha dem här en stund. När jobbiga saker händer känns det alltid bäst att vara med familjen. Men nu får jag klara mig själv några dagar. Jag åker hem på onsdag och jag längtar riktigt mycket. Jag vill så gärna vara där!

Resterande del av min lördag blir väldigt lugn, jag har inte riktigt ork eller lust till något annat. Eftersom hela min SATC-box är här nu så ska jag nog inte bli uttråkad iaf :P

Ha en fin lördag!
Puss Hej

när skakandet lagt sig

Jag sa att dagen var grå, men jag trodde aldrig den skulle bli såhär grå.

Ibland är livet så otroligt orättvist! Jag förstår verkligen inte.
Jag hatar hur så dåliga saker händer de allra bästa människorna. Jag antar att allt händer av någon sorts anledning, men ibland är den väldigt svår att se.

Jag är ledsen för att jag inte kan vara där!

denna nedrans distans

Jag förstår inte vad meningen med dessa distansförhållanden är? Jag hatar dem, jag ser inte minsta lilla poäng med dem. Visst, när man inte vill samma saker hamnar man inte på samma ställen och det är såklart bra att alla väljer sin egen väg. Men själva grejen med att vara ifrån varandra börjar gå mig på nerverna. Inget blir detsamma när man inte är tillsammans, men vet att allt man gör hade varit bättre om man hade varit tillsammans. Är det inte höjden av irritation?
Om man ska leta något litet positivt skulle det väl vara att men inser hur otroligt mycket vissa människor betyder och vilken tur man har som har dem :)

Annars då.. Det forstätter regna och jag ska fortsätta med min slö dag framför SATC!
Jag vill ha dig här nu!


thank god it´s friday


Idag är det regningt, grått och trist. Men vet ni? Det gör mig absolut ingenting. Faktum är att det faktiskt känns ganska skönt. Jag har inte riktigt återhämtat mig efter de senaste veckornas plugg, stress och tentor. Så idag ska jag alltså ha en riktig slappdag. Jag tror faktiskt inte att jag ska gå utanför dörren alls.  Bara va hemma och småstäda lite, plocka lite inför morgondagen och kolla SATC.
Förhoppningsvis har Martin piggnat till idag och vill va med mig ikväll, och om inte så får det bli en tidig kväll med någon favorit film :)

Ha en fin fredag hörrni!
Puss

I imagine the all the ways we meet for the very first time,
I can see the place, feel the love, at first sight

<3

When I heard the sound
Of the kids laughing in the background
I had to wipe away a tear from my eye
A little voice came on the phone
Said when you coming home
I said the first thing that came to my mind

Im already there
Take a look around
Im the sunshine in your hair
Im the shadow on the ground
Im the whisper in the wind
Im your imaginary friend
Im already there

We may be a thousand miles apart
But I´ll be with you wherever you are

where everything feels fine..

Idag har varit en bra dag. Den började lite för tidigt, men eftersom vi skulle söka jobb var det av ett gott själv. Efter jobbsökandet har jag gjort absolut ingenting! Mest suttit ute pch njutit av solen och en dag som förmodligen är en av de sista riktigt varma för iår.
Kvällens planer är powerwalk och ungefär inget annat. Min torsdagskväll skulle ha spenderats med Martin men eftersom stackarn är sjuk så blev planerna snabbt ändrade. Jag är fortfarande trött så förmodligen blir det en tidig kväll.

Även helgen kommer bli väldigt lugn. Känns faktiskt ganska skönt ändå, att vara lite utvilad till skolan börjar. Det ska bli roligt att börja skolan igen, men helst av allt vill jag bara att veckan ska gå fort så det blir nästa lördag. En lördags som ska ägnas åt shopping i underbara Karlstad med syster och systerdotter :)

 


I may have failed but I have loved you from the start

Det är över! Jag är ledig! En underbar känsla faktiskt. Fyra helt fria dagar innan skolan börjar kan vara välbehövligt. Mina planer är väldigt oklara och det är väldigt skönt. De enda planerna såhär långt är lite jobbsökande i morgon och mamma & pappas besök på lördag.

Som säker inte förvånar någon är jag riktigt trött efter dagens tenta, helt slut! Efter en mysig fika med Mikaela och Sandra har jag näst intill inte rest mig ur soffan. Största delen av eftermiddagen har jag ägnat åt SATC, med undantag för timman när Martin tittade förbi. Jag måste nämligen alltid stänga av, det är definitivt inte en populär serie hos honom. Konstigt..

Med tanke på  min trötthet får det bli allt för idag!
Puss hej sweeties

en lång kort dag


Att mina blogginlägg varit betydligt värre den här veckan är troligen ett bra tecken, med tanke på mina tentor alltså. Men nu har jag mer eller mindre gett upp, jag ska läsa lite till ikväll men inte alls mycket. Det får gå som det går helt enkelt. Förmodligen kommer det vara lättare att göra om den när jag är inne i rutinerna igen. Ja, jag berarar alltså att jag inte kommer klara den.
Hur som helst blev dagen inte riktigt som planerat men betydligt trevligare. Klockan ett mötte jag upp min kära vän Louise för lunch och sedan blev det lite plugg varvat med vändor på stan.

Nu vill jag bara att tentan ska var över så jag kna vara heelt ledig fram till måndag! Förutom mammas & pappas besök i helgen finns ännu inga planer. Jag är sugen på utgång samtidigt som jag verkligen skulle behöva vila. Tiden får utvisa vilket helt enkelt :) Allra mest skulle jag vilja ha en helg med mina allra bästa vänner, något som dock inte kommer hända. Jag får helt enkelt spendera tiden med mina söta här, som också är himlans bra :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA JOSSAN!

trötthet, plugg

Med tanke på hur totalt utmattad jag var igår var det inte lätt att gå upp idag. Klockan stog på 8 och 9.30 lyckades jag stappla upp. Trots 10 ½ timmars sömn känner jag mig långt ifrån utvilad. I morgon ska jag nog ägna en stor del av eftermiddagen åt tvn och sömna. För något av detta lär det inte bjudas på idag.
Jag ska hoppa in i duschen, välja plugg kläder med stor omsorg. Först blir det ett par timmars plugg hemma sedan biblioteket med Louise hela eftermiddagen.

Jag längtar till lördag! Mamma & pappa kommer över dagen :) Såklart längtar jag efter att få hit mina nya möbler men jag längtat allt efter mamma & pappa också!

Ha en bra dag!


Utan tvekan mitt nästa inköp!

I´m out!

Jag är helt slut! Jag känner mej totalt utmattad! Tentan tog de flesta av mina krafter, och det som fanns kvar la jag på eftermiddagens plugg. Nu orkar jag inte öppna en bok till idag. Min närmsta plan är middag framför 2 ½ män och jag har nog egentligen inte tänkt att röra mig ut soffan på resten av kvällen. Jag orkar helt enkelt inte. Min enda anledning att inte stupa i sängen kl sju är Lipstick Jungle, men efter det blir der garanterat natt.
Så, godnatt!


Hej, mina knän är större än mitt huvud :) 

I´m lost without you I need you by my side

Nu är det, enligt mej oficiellt höst. Det är inte sommar med höstdagar längre, det är höst med evetuella sommardagar. Det är kallt ute, det känns verkligen som höstkyla.
Idag klev jag upp klockan 06.30, vilket var första gången sedan juni. Det gick bra, över förväntan, vilket förhoppningsvis tentan jag just skrivit också gjorde. Hoppas hoppas hoppas!
Nu är jag hemma för en timmas vila och sedan bär det av till biblioteket för några timmars plugg med Louise. Det går alltid lättare med sällskap men det känns ändå riktigt tungt! Men men, det är som alltid bara att bita ihop och tänka på att det snart är över. Jag får för första gången under sommarlovet 4 och en halv dags total ledighet!

Och självklart kommer jag sitta bänkad framför Lipstikc Jungle ikväll!

I don´t love you all day every day but yes, every dag

Efter en alldeles för seg start på dagen sitter jag nu och äter lunch. Jag hade ställt klockan på 10 och kom upp 11. Ganska slött av mig men jag var faktiskt väldigt trött efter gårdagens hårda fetsande.. hmm.. eller nja! Hur som helst, väl uppe ägnade jag mig åt två timmars insentivplugg. Eftersom Martin sov och jag inte ville väcka honom så hade jag inte så mycket annat att göra. Alltså var det där med att ha ett sovande sällskap ganska bra när man ska plugga, kan ha vart min bästa strategi hittils faktiskt :)
Nu ska alltså resten av dagen ägnas åt plugg vilket jag inte tror förvånar någon. Några pauser för tvn ska jag såklart klämma in men annars ser nog dagen ganska grå ut. Men, snart är de över :D

Det är när man får sms som detta men känner hur avundsjukan nästan färgar en grön! 
Oh my good! Måste bara berätta vem som kom genom slussen förut. Ingen mindre än självaste Josh Hartnett.

we´ll make it through..

You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There's no place to go, you know I won't give in

Keep holding on
Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
Cause you know I'm here for you, I'm here for you

There's nothing you can say
Nothing you can do
There's no other way when it comes to the truth
So  keep holding on
Cause you know we'll make it through, we'll make it through

Hear me when I say when I say I believe
Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly

this just looks like a rerun

Snart har hela dagen gått vilket innebär att jag i princip bara har en dag kvar att plugga trikå, och hur stressigt det än känns vill jag bara att det ska vara över! Jag ska snart sätta mig igen, försöka få det mest gjort och klockan nio lägger jag ner för dagen.
Det känns faktiskt som hösten kommit till Borås. Det är allmänt grått och kallt. Det var ju inte riktigt sån höst jag ville ha.. Men såklart hoppas jag på ett par sommarkvällar till :)

Förresten så var gårdagens biobesök absolut lyckat. Jag hade i princip inge förväntningar alls men filmen visade sig vara riktigt bra. Självklart har Channing Tatums stora medverkan mycket att göra med mitt goda betyg.

Tillbaka till böckerna!
Hej!



Någon som är nära kan kännas så otroligt långt borta..

did you save yourself for someone who could love you for you


Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den här dagen eller inte. Om den är skön eller bara väldigt jobbig. Lite av båda tror jag. Det ska bli skönt med en lugn ensamkväll, jag ska titta på någon riktigt töntig tjejfilm, men såklart jobbigt att plugga hela dagen. Jag funderar på om jag förtjänar en runda på stan, jag tror att mitt svar är ja :) Vill du följa med Mikaela?
Vet ni vad? Jag börjar längta lite till hösten. Det känns nästa tragiskt, men det är så mysigt. Nya skor, ny jacka och allt det där :) Jag älskar när man "måste" köpa nya kläder :)

Nej nu ska jag ta tag i min pluggdag så jag kan få en lugn kväll :)

höjden av lathet

Såhär ser en typiskt pluggstund ut för mej..
Jag sätter mig och öppnar boken, läser första sidan, tittar på min nagler och inser att dom set väldigt tråkiga ut, jag måste måla dom! Går till kyler och står en stund och funderar på bilken färg jag vill ha, sätter mig i soffan och öppnar flaskan. Precis innan jag ska börja måla kommer jag på att jag ska ju faktiskt inte va hemma ikväll, och tänkt om min outfit inte alls matchar den här färgen. Eftersom jag är allergisk mot för många färger måste jag alltså välja kläder innan jag målar naglarna. Jag går bort till garderoben och står där en stund och tittar lite bland kläderna innan jag bestämmer mig på ett ungefär för vad jag ska ha på mig. När jag har gjort det är det mycker möjligt att jag måste välja en ny nagellacksfärg för att inte rikskera att blir för färgglad. Jag sätter mig återigen i soffan och börjar måla. När jag har målat klart inser jag att jag inte kan börja bläddra i boken för då riskerar jag att få någon ful repa nån stan, och det är inte okej. Jag kommer på mig själv med vad mycket tid jag just slösat bort bara för att slippa plugga och tänker att jag är så himla lat så det måste jag ju faktiskt berätta om i min blogg. SEDAN sätter jag mig i soffan och pluggar minst en timma!

thank god it´s friday

Jag vet inte riktigt om jag känner så, lite både och. Med tanke på kommande veckas tentor går tiden lite för fort, samtidigt som jag bara vill att det ska vara över.
Idag vaknade jag och kände en stor hemlängtan. En lugn helg med familjen hade varit väldigt välkommet! Men det jag allra mest kände att jag ville göra idag var att åka till Karlstad och strosa runt på stan. Varför? Jag vet inte, jag har inte vair där på väldigt länge, jag älskar karlstad, har alltid gjort och om några år är min plan absolut att bosätta mig där. Det känns alltid som hemma där, jag skulle garanterat trivas.

Ikväll blir det bio. Mys :) Men innan dess ska jag städa, plugga och handla. Alltså ska jag inte sitta vid datorn tusen gånger under dagen.
Så ha en bra dag!

please let me get use to have you around


Heej!

Att dagens antal inlägg är lite färre än gårdagens måste väl betyda något bra iallafall.. Det jag hunnit göra sen senaste är att plugga lite, men mest förälskat mig i skorna nedan. Jag MÅSTE ha dom! Dom är, enligt mig, de ultimata höstskorna. Jag kan se många potentiella användningstillfällen!
Förövrigt så börjar jag längta tillbaka till skolan nu. När allt kommer omkrings trivs jag ju faktiskt väldigt bra. Och att affärsjuridik är en av de första kurserna vi läser i höst gör bara saken ännu bättre, jag tror det kommer bli riktigt roligt :)
Nu, myskväll med min haltande lilla pojke.

Puss Hej!

it´s all about the shoes

Jag tror verkligen inte att det är bra att gå upp tidigt. Inte för mig iallfall. Jag somnade i hyfsad tid igår men ändå har jag varit trött och haft huvudvärk hela dagen. Jag är helt övertygad om att det är helt och hållet den tidiga morgonens fel.
Hur som helst så har dagen varit trevlig. Lunch med tjejerna stod på schemat och förutom att Louise saknades var det väldigt trevligt. Så kul att se dom igen :)
Nu ska jag gräva ner mig i dom nedrans väveriböckerna igen.. gissa hur less jag är på det. Hur tentorna än går längtar jag otroligt mycket till onsdag eftermiddag!


Titta! Dom är såå fina! Gissa om jag måste ha dom!

I´m up!

Tro det eller ej, jag är vaken! Jag är faktiskt upp också och har varit det en stund. Efter lite frukost ska jag sätta mig i sängen tillsammans med Vakana med The voice och mitt te och läsa lite väveriteknik. Om det inte, vilket jag verkligen inte hoppas, börjar regna ska jag ta en morgonwalk innan jag gör mig redo för dagen. På schemat står fika med Sandra, Anna och Mikaela. Kan bli riktigt trevligt :)

with you I am home

Jag har gett upp! Självkalrt inte helt men för kvällen. Vissa dagar är helt enkelt inte bra pluggdagar. Jag ska lyssna lite på mysig musik, läsa mina favoritbloggar, läsa ELLE igen och lägga mig riktigt tidigt. Jag tar helt enkelt nya tag i morgon. Klockan ställa på 06.50 och senast 07.10 ska jag kliva upp! Jag tror att morgondagen blir en betydligt bättre dag :)

And even now when I'm alone
I've always known
With you I am home

min kväll



Eftersom min kväll sent ut sagt kommer suga bestämde jag mig för att jag förtjänar att köpa ELLE, trots att det senaste nummret redan ligger hemma hos mamma & pappa. Men vem orkar egentligen vänta två veckor på att läsa. Så nu ska jag alltså unna mig en stund i soffan med tidningen och sen sätta mig och plugga.
Önska mig lycka till!


när man måste lära sig att leva med det..

Det finns saker som är ofixbara, som aldrig kan bli bra, allt man kan göra är att läsa sig att leva med det. När man förlorar någon man älskar finns det ingen tid för hur länge man ska vara ledsen. Det är lixom något som inte går över. Självklart blir det lättare med tiden, men det försvinner aldrig. Både på gott och ont. Jag skulle aldrig för nått i världen vilja glömma, det finns så otroligt många vacka minnen som är bland det mest värdefulla jag har. Men ibland går det inte att låta bli att önska att det skulle sluta göra så ont. 
Jag vet inte om jag är avundjuk på människor som aldrig behövt gå egenom det eller om jag tycker synd om dem.. Såklart önskar jag att jag aldrig hade behövt göra det, men när man tvingas göra det händer något. Man blir lixom aldrig densamma igen. Jag värdesätter saker på ett helt annat sätt. Även om jag alltid vetat det så fick jag det verkligen bevisat hur mycket jag behöver min familj, varenda en av dem. Alla på olika sätt.

Jag hade aldrig tagit mig egenom den värsta dagen i mitt liv utan min syster. Hon sa något jag aldrig kommer glömma när jag stod som fastfrusen och inte kunde röra mig och hon släppte inte min hand under hela tiden. Jag hade heller aldrig klarat det utan min bror som utan att säga något övetygade mig om att det kommer bli bättre.

Jag vet inte varför jag skriver det här? Det är något jag tänkt på lite mer än vanligt i några dagar och ibland när man måste få ur sig det känns det lättare att skriva det där man inte behöver få något svar från någon.

motivation tack!


På grund av min alldeles för långa sovmorgon har jag inte kommit igång med pluggandet än, men klockan två är min plan att börja. Men jag känner verkligen noll motivation idag! Jag har ingen lust alls, jag vill sitta vid datorn o läsa mina favoritbloggar, ligga i soffan o läsa Elle, råka somna lite till reprisen av nån dålig serie och ikväll gå på bio. Jag har egentligen inte tid med nått av detta.. Men bio kanske det blir iallafall. G.I Joe: The rise of the cobra. Heter den så? Jag vet iallfall inte vad den handlar om men jag vet hur en av de manliga skådespelarna ser ut och det räcker bra för mig :)
Nu SKA jag faktiskt plugga :P



min boll


Ser du Niklas? Den existerar faktiskt!

så mycket för att gå upp tidigt..

Idag skulle jag som sagt kliva upp klockan 8 för att hinna allt som måste hinnas, duktig som jag är gick jag därför o la mig kl 23 igår och ställde klockan på 07.50 med tanken att kunna snooza ett par gånget. Klockan ringde, klockan ringde igen, och igen och igen och helt plötsligt var klockan nio. Eftersom jag då var tvungen att kliva upp stängde jag av den, och vad gör jag? Somnar om och vaknar en timma senare! Jaja, det ska nog gå ändå.. Nu får jag alltså sätta fast, först på schemat står dusch och sen knalla upp och hämta paketet från H&M som skickas tillbaka i morgon. Det där med jobbsökande får nog vänta en dag till iallafall..

And I'd never make it through without you around
No I'd never make it through without you around


nighty nighty

Efter en vad jag skulle vilja kalla hyfsa effektiv dag är jag nu trött! Jag tror faktiskt att det finns en god chans att jag somnar om jag går och lägger mej. Så varför ska jag inte göra det? Jag ser ingen anledning :) I morgon ska jag börja dagen tidigt, närmare bestämt klockan 8. Jag ska gå till skolan och skriva ut mitt cv, gå till knalleland och söka och sen plugga. Jag tror att jag behöver energi till allt detta så, godnatt!

Fashion passes. Style remains.


Jag tror filmen kan vara riktigt bra och självklart har jag 18 spetember inbokat som biodag.

Jag har faktiskt, om jag får säga det själv, varit ganska duktig idag :) Jag har promenerat till Friskis och tränat (trots regnet!) och pluggat helt okej mycket. Nu har jag tagit en kolla The hills-laga mat-äta-kolla Christine och Vänner-paus. Min plan för kvällen är att kolla på film med min allra trognaste vän soffan. Tragiskt? Ähh, jag gillar ensam kväll ibland :) Tillsammans ska vi kolla Stolthet och Fördom. Mys :)

seize the day!


Av någon konstig andlening blir blogginläggen alltid fler de dagar jag ska plugga..
Nu har jag iallfall varit och tränat och det var riktigt skönt! Ska plocka bara plocka undan disken sen ska jag sätta igång. Runt fem tiden kommer Louise och gör mej sällskap, då blir det såklart trevligare :)
Jag tycker så synd om Martin, inte nog med knät, han har feber också. Och om jag ska vara helt ärlig tycker jag även lite synd om mej själv eftersom det gör att jag inte kan träffa honom idag..

you can sit beside me when the world comes down

Det här är nog den gråaste dagen på väldigt länge! Det finns inte minsta lilla spår av solen, och som om det inte räckte så har Martin skadat knät och spenderat största delen av natten på akuten. Jag hatar när sånt händer! Jag oroar mig för tusen saker hela tiden, för mycket, jag är så hima barnslig!
Idag är min plan kort och gott, så som alla andra dagar under veckan, plugg. Men innan jag sätter igång ordentligt ska jag träna. Äntligen har Friskis öppet! Men först måste jag nog ta mig ner till City och köpa nått att äta, ganska jobbigt faktiskt..

without you my sun doesn´t shine



Det finns de man träffar som man riktigt inte förväntar sig ska komma att bli en bästa vän men när man lär känna dem ser man alla underbara sidor, hur de får dig att skratta och göra det svåra lite lättare och när det verkligen behövs lyssnar och gör allt för att hjälpa till, så måste man älska dem!



Det finns de man har känt länge, som hur långt bort de än är alltid finns nära. Det spelar ingen roll om man inte hörs eller ses på länge, för man vet att de alltid kommer finnas där och alltid betyda så otroligt mycket!



Det finns de som man lär känna som man har så mycket gemensamt med men som ändå alltid kan se saker från ett annat håll och komma med dom klokaste råd man kan tänka sig, och som alltid finns där, lyssnar och hjälper till oavsett hur jobbig, tjatig och ältande man är.

Det finns inga som ni, ni är dom allra bästa vänner man någonsin kan ha!

korkat eller kärleksfullt?

Hur underbart det än är med sommar och att allt lixom står stilla så gillar jag verkligen att vardagen börjar komma tillbaka. Jag kan komma på fler anledningar bara sådär, till exempel så får man någon form av rutin på allt igen, Vakna med The vocie är tillbaka och gör mig sällskap på mornarna, Friskis har öppnat igen och jag kan återgå till ett lite hälsosammare liv och kanal 5 har börjat sända en oändlig rad av Vänner avsnitt igen.

Jag är precis hemkommen från en powerwalk och på vägen funderade jag på en sak, när man verkligen faller för någon och släpper lite på sina principet, är det korkat eller är det helt enkelt kärlek? Att släppa lite på vissa saker tror jag man mer eller mindre måste göra om man verkligen vill vara med någon men självklart kan det lätt gå över gränsen till korakt när man godtar i princip vad som helst för att man är kär. Tyvärr tror jag att man oftare släpper allt man tycker och alla gränser för vad som är okej än när man bara lär sig att kompromissa lite. Och något säger mig att det är i de flesta fall tjejer som gör det. Får man säga så? Jag tror nog i vilket fall att det ganska ofta kan vara så, av egna erfarenheter vet jag att det oftast är så. Men då tänker jag, varför är det så? Varför anpassar sig tjejer så lätt lite lite för mycket? Rädslan för att bli lämnad om man inte är perfekt hela tiden? Men varför är det så ofta tjejer som är rädda för att inte vara perfekta och tolererar nästan vad som helst för att få vara med just den där killen?
Jag har ingen aning.. men jag ska garanterat fundera vidare på det! :P

you had me att hello


Min heldag med plugg blev inte riktigt som planerat. Suprise?
Efter två timmar i bibblan med intensivt pluggande gick jag hem för lunch och när Mikaela frågade om jag vill ta en sväng på stan kände jag att jag faktiskt hade fattat allt jag läst tidigare. Efter en liten shoppingrunda var min tanke att fortsätta men när jag ringde pappa för att få hjälp med skrivaren ville det inte riktigt fungera och efter en timmes samtal konstaterade vi att den är trasig och jag måste ha en ny.  
Så nu ska jag alltså fortsätta. Min plan är 1 timmas plugg, middag följt av 1-2 timmars ytterliggare plugg och sedan en låång dusch innan jag kryper upp i soffan med mitt nyinköpta smultronte och kollar Lipstick Jungle.
Jag ser fram emot min myskväll! Förhoppningsvis får jag sällskap av Maritn efter hans match, lagom till L.J är slut och jag vill titta på resten av Beck-filmen, vilket jag inte vågar göra själv :P

godmorgon


Efter en skön sommar med inte allt för många, eller i princip inga, tidiga mornar är det nu tillbaka till iallfall någon sorts rutin. Under veckan ska jag gå till biblioteket klockan 10 varje dag för att försöka nöta in allt om väveriteknik och trikåteknik. För att jag ska orka detta så kommer veckan såklart innehålla en del trevligare stunder också, så som myskvällar med min kära och mina söta vänner.

Nu, kläder, smink, packa böckerna, gå den långa promenaden till bibblan.

<3

Det händer inte ofta, man ibland träffat men någon som är riktigt speciell. Någon som får en att glömma allt man va rädd för, det är lixom värt alla risker. När det händer känns det otroligt bra!


baby I can see your halo, pray it won´t fade away

Gårdagens utekväll blev riktigt lyckad! Vi gjorde rätt val :)
På grund av den lyckade kvällen går jag idag runt i ett enda stort moln av trötthet. Men trots det har dagen varit mycket trevlig. En fika på Viskan med Mikaela och ett par mysiga timmar med Martin gjorde mitt humör bra :) Kvällens planer är att tvätta, kanske plugga lite och ligga i soffan framför tvn.
Den kommande veckan kommer i pincip bara bestå av plugg. Men om en och en halv vecka är det över och då ska jag aldrig mer panikplugga till en tenta!

Ha en trevlig söndagskväll allesammans!
Puss

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Efter noga genomtanke under ungefär hela dagen är nu kvällens planer bestämda. Det blir utgång! Förhoppningsvis en väldigt rolig sådan, det skulle jag minst sagt behöva :) Den stora frågan är såklart vart vi går eftersom stans absolut bästa ställe är stängt under sommaren. (varför är förövrigt riktigt ingen som förstår)
Jag tror som sagt på en bra kväll, men jag kan inte låta bli att önska att jag var hemma i Degerfors och gjorde Statt med Linnéa.


Förhoppningsvis kommer vi vara lika snygga ikväll!

tonight will be the night that I will fall for you all over again

Solen fortsätter skina och det är såklart riktigt nice!
Efter ett par timmar ute på gräset med min kära granna så väntar mat, dammsugning, dusch, knalleland och ikväll antingen utekväll eller hemmakväll. Ett dilemma, båda såväl fördelar som nackdelar.. Tiden får utvisa det hel enkelt.

I går blev det minst sagt en lugn kväll. Efter lite grill och mys la jag mej i soffan och kollade SATC och somnade klockan elva. Jag vaknade inte förrän elva timmar senare så jag får nog inte lov och säga att jag är trött idag..

..and I don´t mind killing time as long as I can see it in your eyes

I will not let this fall apart

Idag har Borås bjudit på sommarväder! Jag låg någon timme i solen men sen blev det lite för jobbigt, jag hatar att vara förkyld på sommaren!
Den kommande helgen ser ut att bli riktigt lugn och det är nog precis vad jag kan behöva. Ikväll blir det lite grillning med Mikaela och senare ska jag bara ligga i soffan, kolla SATC och äta något gott. Morgondagens planer är lite oklara, kanske Ikea och kanske utgång. Men allt beror helt på hur jag mår. Förhoppningsvis bättre :) Och förhoppningsvis kommer min helg även innehålla mys med min söta!

Det var allt, puss hej!

this is my now and I´m breathing in the moment
as I look I can´t belive the love I see
my fears behind me gone are my shadows and doubt

om du lämnade mig nu

jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, jag har rätt mycket med mig självprecis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns..

jag ska ge dig bättre dagar

Jag borde verkligen plugga, men när man är trött, förkyld och allmänt seg blir de ännu svårare än vanligt. Men min plan var faktiskt inte att plugga hela dagen idag så jag har lång tid kvar att hinna med det jag tänkt.
Än så länge har min dag inte innehållit särskillt mycket. Men ändå något roligt. Jag mötte Mikaela i trappan, och eftersom jag inte sett henne sen juni så var det såklart väldigt roligt :) Mitt hus har börjar bli lite väl tomt, det är skönt att hon är tillbaka :)
Och anledningen till att jag var ute i trappan var att jag hade varit nere o hämtat ett paket från Zoovillage. Paketet var stort, runt, lätt och innehöll en väldigt stor basketboll som Linnéas söta arbetskompis vann till mej på Grönan :) Gissa om han som jobbade på utläningsstället kollade konstigt på mig :P

Förutom lite plugg under eftermiddagen så tror jag det kan bli en trevlig dag. Kvällen ska nämligen spenderas nere på stan med Mikaela och Malin :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA LINNÉA! <3

solen gick ner som på beställning där det inte varit samma sak om den sken

Nu är jag tillbaka i Borås efter några otroligt bra dagar! Det tog emot att åka hem, jag trivs i Stockholm och framför allt trivs jag med Linnéa. Men, en sak som är säkert, jag kommer snart tillbaka!

Jag har tänkt på en sak..
Varför är det, ibland, så svårt att vara nöjd med det man har? Varför tror man så ofta att något annat är bättre? I vissa fall så kanske det faktiskt är det, men i många fall har man nog bara fått en släng av "gräset är grönare på andra sidan-syndromet." Ett syndrom som jag minst sagt ogillar. Men hur väl man än vet att det inte är något annat än det så försvinner inte riktigt tanken.. Hur vet man egentligen om nått verkligen är rätt? Magkänsla antar jag, men ibland kan den vara lite förvirrande..


hejdå stockholm..

Jag åker hem med blandade känslor. Glad för att komma hem efter lite mer än en vecka men ledsen för att lämna Linnéa. Jag har haft det så himla bra! Nästan lite för bra..
Gårdagen blev riktigt lyckad! Värdet var minst sagt på vår sida och allsången var mycket trevlig :) Men ännu trevligare blev det senare under kvällen då vi hamnade på Grönan. Jag, Linnéa och hennes två söta arbetskompisar :) Tack för en kul kväll!
Nu ska jag fixa mej, packa ihop och bege mig till centralen..

På återseende Stockholm!

tisdag: sol och allsång

Tiden går fort när man har roligt. Det är sannerligen sant! Jag har redan varit här i lite drygt fyra dagar. Ärligt talat har jag ingen större lust att åka hem. Självklart längtar jag efter en och annan sötis men..
Hur som helst, jag har en dag kvar och den ska jag ta vara på! Min närmsta plan är att hoppa in i duschen, knalla ner och införskaffa lite lunch och sedan plugga tills det är dags att åka. Ikväll ska vi nämligen hedra Allsång på skansen med ett besök, det ska bli riktigt roligt :) Sjävklart ett värdet ett stort plus! Underbart!

Igår var värdet lika fint och vi spenderade kvällen på ett riktigt mysigt ställe vid vattnet med picknick. Sånna stunder är otroligt värda!




he´s all that


Tog en paus i pluggandet, somnade och pausen blev för lång. Nu har jag inte alls lust att plugga mer.. Men eftersom Linnéa snart kommer hem ska jag försöka göra ett sista ryck. Det faktum att jag inte alls hinner plugga en lång stund kan nog vara lite inspirerande..

Vet ni vilken den allra bästa presenten jag fick på min födelsedag var? Vetskapen om en kommande bebis i familjen :D Wihoo <3

Ikväll blir det picknick i det gröna.

Hej sålänge.

har sommaren kommit tillbaka?

Jo men här i Stockholm tror jag bestämt den har gjort det faktiskt :)
Linnéa är på jobbet och jag ska ha pluggdag. Verkligen roligt när solen strålar.. Men min plan är såhär: Läsa en timma, springa ner till H&M och köpa ett linne, laga lunch och sedan plugga tills Linnéa kommer hem. Det blir nog ganska lagom tror jag. Man kan ju inte gå in allt för hårt såhär första dagen..
Vad vi hittar på ikväll är lite oklart, men om värdet håller i sig blir der garanterat mys på något fint ställe :)

Igår då, vi gick på bio och såg Sommaren med Göra. Den var hysteriskt rolig! För alla som gillar Hey Baberiba gänget kan jag varmt rekomendera den :)

Nej ni mina vänner nu ska jag hoppa in i duschen och sätta igång med dagen.
Puss Hej!

mera stockholm

Jag trivs väldigt bra här och har inte alls någin lust att åka hem. Självklart börjar jag sakna min söta lite fast inte så mycket så jag inte skulle kunna klara mej ettag till ;) Men jag har ju faktiskt tre dagar kvar här och det tackar jag för :) Igår blev det, efter en heldags shopping, en utekväll igen. Lite lugnare än fredagen men lika trevlig :)

Eftersom Stockholm valde att bjuda på fint väder idag har vi spenderat några timmar ute. Nu har vi just käkat och ska fixa oss lite innan det bli fika, mera mat och bio.

So long sweeties!

godmorgon stockholm

Jag kom hit igår runt åtta tiden och då blev det snabbt hem, fixa och bege oss ut. Jag, Linnéa och Isabelle :) Med trevligt sällskap blev det trevligt med utestället skulle nog kunna diskuteras :P
Nu har vi just käkat och ska om sisodär en timma inta stan. Jag vill verkligen verkligen shoppa! Med tanke på att jag fyllt år får jag faktiskt göra det :)
Kvällen är ännu oplanerad men om den blir bra tvekar jag inte en sekund på.

På återseende! 

RSS 2.0