<3

Nu ska jag packa det sista, duscha o fixa mig, åka hem till min bror o gratulera hans tjej, göra mitt första besök på systemet och sen sätta mig på tåget mot Stockholm.
Så, hej sålänge!

tjugoår

Det är konstigt hur beroende man kan bli av saker.. Idag satte jag på datorn för första gången för ungefär 3 minuter sedan, jag kunde helt enkelt inte klara mig längre. På något sätt får jag känslan av att jag missat hur mycket som helst om jag inte har loggat in på facebook och läst bloggar på hela dagen. Sjukt, jag vet.

Men, min födelsedag. Jag är inte längre tonåring och det känns.. bra? Är det meningen att det ska kännas på något speciellt sätt? Är det meningen att man ska känna sig mer vuxen? Jag vet inte, men jag vet att jag är otroligt glad över att slippa vara beroende av andra människor när jag vill gå ut :)
Gårdagen var riktigt bra. Jag fick allt jag ville ha och lite till. Ett stort tack till VÄRLDENS BÄSTA familj! Och såklart tack alla söta som gratulerat mej :)

Nu sitter jag nedbäddad i sängen och tittar på Sex and the city. Jag fick boxen av mamma och pappa och alltså kommer jag troligen spendera åtskilliga timmar med tjejerna på Manhattan. Till min stora lycka, till Martins stora olycka :P Förresten, jag börjar sakna min väldigt söta nu! MEN, i morgon åker jag till min bästa Linnéa och det kunde inte vara bättre! Jag ser fram emot mina fem dagar i Stockholm riktigt mycket!

Puss Godnatt

du är min

Min sista kväll som tonåring..
Nu sitter jag åter igen i mitt rum hemma i Degerfors. Det är faktiskt nystädat, vilket inte hör till vanligheten eftersom jag sällan brukar orka hänga in kläderna i garderoben när dom ändå ska packas snart igen. Men vad gör man inte för att ha lite fint när släkten kommer..

Som tidigare nämnts är en av de saker jag verkligen gillar med att komma att man så ofta springer på någon man känner. Och mycket riktigt, idag var inget undantag. Inne på Kronhallen mötte jag två av mina favorit pojkar, Crille & Johan :) Såklart var det mycket trevligt men också skönt att se att allt är som vanligt. Crille köpte något onyttigt och Johan var trött. Förlåt, jag gillar er massor, men det är faktiskt sant :P

Snart ska jag hoppa ner i sägen och hoppas på en bra födelsedag :) Det kommer bli mys att fira med släkten men det finns såklart sisidär fem andra människor jag gärna skulle ha här.

Puss Godnatt

jag är din

Som sagt massa gånger, jag älskar mornar! När man inte behöver gå upp tidigt alltså.. Självklart är det allra bästa när Martin ligger bredvid, men inte alls långt efter kommer mornar som denna. Jag vaknar upp när jag tycker att jag sovit klart, ligger kvar i sängen precis så längre som behagar mig, går upp och slår på vägen på datorn, fixar frukost och sätter mig med den här och läser favoritbloggarna. Låter det inte underbart? De är de :)

Idag ska jag damsuga, leta fram en klänning och två bh:ar som lyckats komma på villoväger, plugga lite och runt halv fyra knalla ner till stationen och sätta mig på tåget mot Degerfors. Jag kan inte säga att jag längtar så jätte mycket eftersom jag var där senast i förrgår, men eftersom jag åker hem för att fira min födelsedag ska det såklart bli roligt. Jag kan inte låta bli att fortfarande tycka att det är roligt att fylla år. Inte så att jag går och längtar i veckor, men såhär dagen innan är det allt lite roligt :)

Vet ni? Jag hoppas att det ska börja regna nu. Hihi.

när den rätta dyker upp säger hjärtan till, och då får huvudet säga vad det vill


På något sätt känns det som att dagen har varit så himla lång trots att klockan bara är lite efter fyra. Runt halv elva tiden vaknade jag och låg i sängen en stund och väntade på att min söta skulle vakna. När han väl gjort det käkade jag frukost, skyndade in i duschen och sprang ner på stan för att möta Louise. Det blev en god lunch och lite presentshopping.

Nu har jag kommit in och har ingen som helst plan på att gå ut i regnet igen. Jag ska faktisk ta tag i väveritekniken, men bara lite lätt.. Ikväll blir det myskväll framför tvn med bl.a. Beck.
I morgon åker jag hem till Degerfors. Jag längtar jätte mycket efter att åka till Stockholm och jag längtar efter att komma tillbaka hit.

you´re beautiful every little peace love

Vet ni vad det bästa med att spendera kvällen med Linnéa igår va? Jo faktiskt så var det nog att kunna säga vi ses på fredag! Annars brukar det vara ungefär "vi hörs till veckan" och tanken något i stil med undra hur många månader de dröjer innan vi ses igen.. Det var otroligt värmande :)
Något sorgligare var det att säga hejdå till Jossan och Jonna i fredags eftersom jag inte riktigt  vet när jag ser dem igen, men förhoppningsvis blir det snart :)

Min dag har, förutom ett par powernaps, i stora drag bestått av en tågresa. Nu är jag alltså tillbaka hemma hos mej. Ibland gillar jag att vara hemma hos mej otroligt mycket!
I och med min tidiga väckning i morse är jag väldigt trött, men snart kommer min söta så det vore nog en ganska bra idé att vara vaken ett par timmar till. Med tanke på att jag inte kommer träffa honom på över en vecka igen så är det nog en väldigt bra idé..

I morgon väntar lunch med Louise och presentshopping. Mysdag!

and you knocked me down

Igår vankades det utgång samtidigt som mina systerbarn sov hemma hos mamma och pappa. Halv nio i morse väckte dom mej, vilket resulterat i en väldig trötthet! Men, sånt får man ta, det är ju såklart alltid mysigt att ha dom här :)

Tillbaka till gårdagen då. Den började hemma hos Linnéa med lite mat och sådär, allmänt lugnt och väldigt trivsamt. Lite senare tittade Jennifer in och lite senare ändå åkte vi in mot Statt. Hör och höpna, jag hade riktigt riktigt roligt! Fast och andra sidan hade jag inte förväntat mig så mycket annat, jag och Linnéa på statt brukar bli bra :) Speciellt efter några månaders frånvaro sådär.

Idag sätter jag mig på tåget mot Borås igen för ett par trevliga dagar innan jag åker tillbaka till Degerfors och firar min födelsedag :)

Puss Hej!

bäst bäst bäst

Mina två senaste dagar har såklart varit väldigt bra!
Om jag kunde ha mina bästa vänner nära hela tiden hade min vardag varit perfekt!
Tack för två bra dagar älsklingar! Ni är allra bäst <3

I går eftermiddag efter lite käk på Viskan och lite shopping satte jag och Linnéa oss i bilen och åkte hem till Degerfors. Så nu är jag alltså här. Och eftersom vi så sällan är här samtidigt ska vi såklart hedra Statt med ett besök ikväll. Jag tror det kan bli bra :)

I morgon åker jag tillbaka till Borås. På tisdag åker jag tillbaka till Degerfors. Flängit? Jo, men vad gör man inte för dom man verkligen vill vara med :)

Nu väntar dusch och lite bus med syskonbarnen.
Kärlek!

kärleksfullt..

Jag fastade bland alla gamla bilder och konstaterade att det finns så många roliga, många mindre smickarande men alla väldigt kärleksfulla :P































det finns vissa människor jag tänker på varje dag, det finns vissa stunder jag tänker på varje dag

Jag har spenderat det senaste dygnet/halva dygnet eller något liknande i Brämhult. Det är sjukt hur skönt det känns att komma ut i ett bostadsområde. Det är lugnt, tyst, grönt, man har plats att röra sig i huset och det är bara sådär allmänt harmoniskt. Och då bor jag inte ens i en storstad!?!
Man lär sig uppskatta saker helt enkelt :)

Resten av dagen ska jag förmodligen bara vara hemma. Tvätta lite, plocka lite, plugga lite. Förresten är jag klar med min sommarkurs nu! Men nu måste jag ta tag i väveritentan som jag valde bort i våras. Med med tanke på att jag nu är helt ledig resan av sommaren kan jag inte direkt påstå att det är särskillt jobbigt.

I morgon kommer bli en bra dag! Jag längtar så jätte jätte jätte mycket! 
äkta KÄRLEK

det händer ibland att det blir som man vill, för ingen är så underbar som du


Den bästa känslan på morgonen måste vara att vakna och känna sig riktigt glad. Förmoligen mest för att jag att mina bästa vänner kommer hit så jätte snart, men också för att jag drömde om mormor. Jag gör det ibland sådär, jag vet inte riktigt varför men det känns ändå så bra. På nått sätt känns det nog lite som att hon ändå finns här :) Det gör så otroligt ont att hon inte är här men jag kan ändå glädjas så mycket åt alla minnen och det är jag såklart otroligt tacksam för :)

Min dag idag då, den har faktiskt en plan :P Nu ska jag göra dom två sista frågorna på tentan, sen ska jag städa, handla lite mat och ikväll leka med Martin. Trots städandet låter det som en ganska bra dag tycker jag :)

Och förövrigt tror jag att jag saknar Gabriel lite extra mycket idag, men snart ses vi :)


För glädjen du skänker oss finns inga ord
Det vackraste barnet som sett våran nord

Oändlig var längtan tills du fick ditt hem
Ditt skratt är som solen, och gråten som ett regn

Det händer ibland att tanken står still
Försök förstå ett under som just nu
Och det händer ibland att det blir som man vill
För ingen så underbar som du

fantastic four



På torsdag kommer alla mina tre bästa vara här!
Troligen kommer det bli en av sommarens bästa torsdagar!
Jag älskar er så himla mycket!

I am made of more than my yesterdays

Jag har sagt förut att min sommarkurs är intressant men nu är den verkligen intressant! Det handlar mer och mer om mode och design och jag tror faktiskt att jag kan bli klar med den idag :) Även om den är roliga så är det skönt att bli klar för då är jag faktiskt helt ledig resten av sommaren!

Förövrigt har jag en sakna-mina-bästa-vänner-dag idag. Men hur ledsen jag än är för att dom inte är här så är jag alltid mer glad för att jag har dom!






somebody like you

Idag har jag absolut inte en enda plan för dagen. Tråkigt? Skönt? Lite av båda. Eftersom jag fick sådär otroligt irriterande ont i magen igår ska jag iallafall vila så jag blir snabbt pigg igen.

Jag börjar faktiskt längta hem lite. Det var inte alls längesen jag var hemma men, jag vet inte. Förmodligen för att jag vet att jag ska åka hem nästa vecka och att det kommer bli en rolig vecka. Jag åker nog hem på tisdagen, på onsdagen fyller jag år (äntligen!), på torsdagen blir det masa mys med familjen och på fredagen åker jag till min bästa Linnéa :D En inte så illa vecka va?
Men innan dess ska jag väl njuta av Borås, för jag vet att när jag inte är här längtar jag hit. Jag ska göra klart sommarkursen, förhoppningsvis umgås med Louise och såklart va med Martin, som för övrigt är väldigt bra!
Jag är kär och jag gillar det!

Det allra bästa med veckan skulle såklart vara om Linnéa besöker mig, det skulle göra min vecka!


söndag

Största delen av min helg har jag spenderat tillsammans med syster och familj som varit på besök. Självklart var det mycket trevligt och gårdagens besök på djurparken var nog höjdpunkten för alla familjemedlemmar under 7 år. Och visst, såklart hade jag också roligt :)
Nu väntar en ganska lugn vecka med en del plugg, och faktiskt ska det bli ganska så skönt. Men, det ultimata hade ju såklart varit om Linnéa kommer hit på onsdag. Behöver jag säga hur glad jag skulle bli? :D

Med tanke på att jag inte sovit i min säng på två nätter och gått upp tidigt ska jag ta en ganska lång powernap, kanske en powerwalk, tvätta lite, handla lite och förhoppningsvis spendera kvällen med min sötaste.
Godnatt!

my life would suck without you!

Godmorgon!
Jag har precis bokat tågbiljetterna till Linnéa och jag kunde såklart inte vara gladare! :D Jag längtar så fruktansvärt mycket! Vi kommer få 5 dagar tillsammans och det kommer bli great!
Nej jag kan inte släppa det, min känsla just nu är ungefär att jag vill ställa mej och hoppa upp och ner och skrika lite. Jag har inte träffat min bästaste bästa vän på kanske två månader? Då tror jag att det är förståligt hur glad jag är :D
Det kommer såklart bli lite trist att åka härifrån, läs ifrån Martin, så pass länge igen. MEN, det finns faktiskt inget bättre än en bästa vän så jag tror inte att jag kommer längta hem det minsta faktiskt. Förlåt, det låter kanske taskigt, men jag tror att alla egentligen tycker samma sak som jag :P

Min dag idag då. Jag sov lite för länge. Eller vad är för länge? Nej jag tror inte de finns för länge när man är ledig :) Men iallafall, jag har lite som måste hinnas idag. Någon form av träning, lite plugg, handla lite till mitt fina besök som kommer i morgon, och allt detta innan kvällen för då blir de mys/fest eller nått liknande med några sköna prickar :)


bland det allra bästa











Jag längtar efter västkusten!
Jag längtar efter att bo i en pytte liten stuga precis vid havet.
Jag längtar efter att se havet när jag klivet upp på morgonen.
Jag längtar efter att grilla på taskiga engångsgrillar utanför stugan med familen.
Jag längtar efter att åka båt istället för bil in till stan.
Jag längtar efter kvällspromenaderna runt klipporna.

Jag längtar helt enkelt efter en riktig svensson-semester med familjen!
Det är bland det absolut bästa som finns!

it´s all about you


Efter en vecka som den senaste är det väldigt skönt att sitta helt ensam i soffan och käka middag framför The Hills. Jag såg precis att MTV gör reklam för Putte i parken. Putte i parken som jag för övrigt kommer att dissa för att istället åka till Stockholm och spendera några dagar med Linnéa. Jag tror absolut det hade varit roligt att gå men min bästa vän är roligare. Vi har inte träffats så på länge att risken att jag snart kommer gråta floder av saknad är stor!

Annars då, jag är ganska trött men efter en lite för lång powernap blev det bättre. I morse ringde klockan alldeles för tidigt och Martins kompis kom och hämtade oss, också lite för tidigt, för att åka till Göteborg och kolla Gothia cup. Vädret blev riktigt fint och dagen blev trevlig. Jag älskar Göteborg! Om allt går som planerat bor jag där om en inte allt för lång framtid :)

det var en kväll i juli..

Mina senaste dagar med mamma och moster har varit trevliga, roliga, mysiga. Gårdagen i Göteborg var hur bra som helst, på stan fyndade jag skor och på Liseberg kollade på vi en rockande Lasse Berghagen. Han är faktiskt väldigt söt :)
Men, hur trevligt det än varit med sällskap här så är det så otroligt skönt att vara helt själv! Det är konstigt hur stort behov man får av det efter så lite tid..
Iallafall, nu njuter jag av ensamheten. Min ensamhet kommer dock inte vara särskillt länge eftersom Martin snart borde bara på ingång. Eftersom jag inte träffat han på över en vecka klagar jag såklart inte :) 

Och i övrigt är allt bra förutom att jag saknar världens bästa Linnéa så otroligt sjukt jätte mycket!!

Ha en trevlig kväll, här skiner solen :D


söta söta sandra <3

honey I´m home..

Tillbaka i Borås! Det känns väldigt bra :) Igår när vi kom in i stan fick jag den där känslan som jag älskar så mycket.
Idag väntar en dag i Göteborg med mamma och moster. Shopping under dagen och Lotta på Liseberg under kvällen. Jag tror absolut på en toppen dag :)

Resten av min vecka är helt oplanerad och det känns så himla skönt! Jag ska sova så länge jag vill varje dag, plugga lite, slappa lite, träna lite och förhoppningsvis umgås mycket med Martin och mina andra söta här :)

Nej, nu tog tiden slut. Dags att hoppa in i duschen o fixa.
Ha en bra dag!

Puss Hej

it´s all about the way you make me feel




Snälla snälla ge mig fint väder igen! Det här är BARA tråkigt!
Men men, man får göra det bästa av situationen. Gör jag det? Jag vet inte riktigt, ibland kanske :P Jag hoppas iallafall på en riktigt lyckad kväll ikväll. För att regnet inte ska förstöra måste det faktiskt vara väldigt roligt. Jag känner mig fortfarande bara lite halvsugen på en utekväll.. Men jag tror ändå det blir bra :) Förhoppningsvis är Sandra sitt bästaste :P

Efter en vecka här är det inte utan att jag längtar tillbaka till Borås. Det är trots allt min vardag, och jag gillar min vardag :)

Ha en fortsatt trevlig lördag alla!


godnatt

Det som skulle bli en pluggdag slutade i någon anna slags soft-handla-hänga med mamma-dag. Jag pluggade faktiskt lite först, men när jag blev uttråkad följde jag med mamma som skulle handla jord. Dock blev det inte bara jord, vi hamnade i en rad andra affärer och i min brors, som förövrigt är världens bästa bror, hus innan vi kom hem igen. Sedan dess har jag käkat god mat, tagit en powerwalk OCH pluggat lite igen. Jag ska se en föreläsning innan jag somnar, och då har jag faktiskt gjort ungefär vad jag tänkte idag.

För övrigt är jag väldigt trött på regnet och väldigt  avundsjuk på Martin som befinner sig i Kalmar där det tydligen är sommar väder. Såklart är jag liite avundsjuk på hans kompisar också som får va med han. Men, min tid kommer! Snart :P

Nej, nu föreläsning, snart, sängen. I morgon kommer mina älskade älskade skruttungar bara pytte lite för tidigt så det är bäst att sova i tid.

Godnatt!

 
kärlek kärlek kärlek


it´s you it´s you it´s you

Kunde vädret vara tråkigare? Snälla snälla sommar kom tillbaka! Inget blir roligt i det här vädret..
Men men, det enda att göra är att bita ihop o tänka på nått annat.
Idag ska jag ha pluggdag :) Narutligtvis inte hela dagen men jag ska försöka att inte göra något annat som tar upp en massa tid iallafall. Kursen har just blivit mer intressant och det skulle ju faktiskt vara väldigt skönt att va klar med den. Så idag och imorgon ska den första tentan bli klar. Men 4 frågor? Nej så lång tid tar det faktiskt inte :)

I morgon väntar utgång med Sandra och Marie. För tillfället är jag inte det minsta sugen, men jag antar att det kommer. Det värsta med att bo i en väska är att man blir aningen begränsad, vad ska jag ha på mig i morgon??


Om någon bara kunde ta mig tillbaka till Kreta!

hold on!


Jag är trött! Riktigt trött.. Om sådär en lite stund ska jag o mamma titta på Wallander som vi just hyrt, sen ska jag garanterat sova!
Jag har kämpat med min trötthet hela dagen faktiskt. Min och mammas tur till Karlskoga var mest jobbig, förutom besöket på Team Sportia där jag möttes av en alltid lika glad Sandra. Hon är min solstråle!

Det känns skönt att ha två dagar kvar här, jag ser fram emot mina två dagar med mamma och moster i Borås men oj vad jag längtar till tisdag kväll! <3

Godnatt!

för nån som du..

Gårdagens utgång blev faktiskt riktigt trevlig. Regnet höll sig borta och sällskapet var som sagt bra :)
Idag ska jag ägna den mesta tiden åt plugg. Jag tittade precis på tentafrågorna och insåg hur lätt det faktiskt är, vilket  betyder att jag kan få den första delen färdig den här veckan om jag bara slutar vara så lat.

Som sagt, under dagen ska jag plugga, kanske åka in till stan med mamma och ikväll blir det middag och mys med syskon+familjer. Det kan knappast slå fel :)


jag saknar dej jag saknar dej jag saknar dej




what if you´re making me all the I was meant to be


Dagen har bjudit på diverse väder, solsken, allmänt mulet, regn, åska, mer sol osv. För tillfället regnar det inte och jag har bestämt mig för att dra på mig klackarna och hänga på ut. Om jag ska vara helt ärlig är jag inte så jätte sugen, lite halvt sådär. Men, det värsta som kan hända är att jag har tråkigt och åker hem. Så med det sagt så är det väl bättre att ge det en chans iallfall antar jag. Jag får ju iallafall trevligt sällskap och det tackar man ju inte nej till :)

Vi ses!
Puss Hej

så många anledningar..

Gårdagens shoppingdag i Örebro blev lyckad, det mesta som var planerat fick följa med hem. Och lite mer såklart.
I går kände jag också för att vara lite impulsiv och bestämde mig för att åka och hälsa på Linnéa i Visby.. jo men som alla säkert förstår blev det inte riktigt så :P Efter nogs eftertanke behövdes lite bättre planering än så..

Dagens plan är som vanligt lite oklar. Ska åka in till stan en sväng med syster snart, eftermiddagen kommer troligtvis spenderas med Saga & Liam. Kvällen är väl den som är mest oklar, utgång eller inte? Jag tror faktiskt vädret kommer få avgöra lite.

4 dagar kvar innan jag åker tillbaka till Borås, och då i sällskap av mamma och moster. Det blir mys :)

Jag tycker om hur du bryr dej, jag tycker om att du hör av dig även om du inte måste, jag tycker om att du skickar sms bara för att säga godnatt, jag tycker om att du är min vän, jag tycker om hur du inkluderar mig i saker du gör, jag tycker om dig för att du är så himla bra!

honey I´m home..

Eller..?
Iallafall, jag kom till Degerfors runt fyra tiden igår och åkte direkt hem till mina solstrålar Saga & Liam. Kvällen blev lugn, Beck med mamma :)
Idag ska dagen också spenderas med mamma, shopping i Örebro. Förhoppningsvis får vi med oss lite nya möbler till mig :)

Hur mycket jag än älskar att vara hemma hos familjen så kan jag inte låta bli att längta lite tills jag är tillbaka i Borås. För jag älskar ju också hur bra allt känns där nu.

På återseende.
Puss!

you and I both

Ny vecka, nya möjligheter? Jo men förmodligen :) Min vecka kommer spenderas i Degerfors med nära och kära och kommer alltså bli väldigt lugn och skön.
Förra veckan var en väldigt bra vecka som avslutades på ett ännu bättre sätt. Egentligen hände inget speciellt, fast ändå gjorde det det. Massa roliga/bra saker hände som fick mig att inse att man måste våga för att vinna. Man kan inte gå runt och vara rädd för vad som kan gå fel, för då kommer det aldrig gå riktigt riktigt rätt.

Jaja hur som helst, nu ska jag fortsätta äta min jordgubbsfrukost och fundera på när jag ska åka hem.

and it sure feels good to finally feel the way I do

Min helg har utan tveckan varit kanon! Sandra kom vid åtta och vi promenerade hem, käkade, drack vin, fixade oss och pratade massa. Vi gick ut, till Swing, vilket inte var det bästa valet men hur som helst. Vi hade riktigt trevligt och bortsett från halvkass musik och aningen stela människor blev det en lyckad kväll!
Att ha en bästa vän här var såklart otroligt roligt! Givetvis var det  värmande att Sandra och Martin gillade varandra :)
Tack tack tack för en jäklit bra lördag och söndag! <3

Jag hade funderingar på att åka med Sandra till Degerfors idag men pga en svidande trötthet valde jag att låta bli. Jag åker i morgon eller på tisdag och stannar under veckan :)
Ibland får jag den där känslan av Borås som jag älskar. Min lägenhet känns som hemma och stan känns lixom som min. Då känns det så himla bra att vara här.

Min söndagkväll fortsätter i soffan.
Puss Hej!

hej hopp

Egentligen har jag inte så mycket att säga eftersom det enda jag gjort sen sist är att käka, duscha o göra mej iordnong lite. Men iallafall. Solen skiner och det tackar jag såklart för, och håller tummarna för att den ska fortsätta göra det under kvällen. Snälla snälla snälla!
Just för tillfället är jag ganska uttråkad, suprise!? Jag väntar på Martin, hur lång tid kan det egentligen ta att gå från torget?

great!

Min nya dammsugare är riktigt bra!
Den rullar, munstycket passar ihop med slangen och den suger upp både damm och skräp. Min gammla hade alltså ingen av dessa egenskaper så då kan ni ju gissa hur mycket jag gillar min nya :)

Med det vill jag också säga att jag, efter min powerwalk, har städat hela lägenheten. Det är vad jag kallar effektiv lördags morgon!
Ett bra jobbat till mej tack :)

godmorgon lördag

Jag är uppe tidigt, lite för tidigt för en lördag. Men, jag måste röra på mig och med tanke på värmen är en powerwalk absolut inget alternativ senare än såhär. Fast och andra sidan kan det vara ganska skönt att vara uppt i tid. Jag ska städa och fixa lite innan Sandra kommer ikväll, och nu hinner jag ju göra det på förmiddagen och sen ha hela eftermiddagen till.. ja, nej jag vet inte men till att göra något jag vill göra iallafall.

Och för övrigt längtar jag såklart jätte mycket till ikväll!

Ha en fin lördag!
Kärlek


I love the way I know that you´ll always be there.

så långt bort men ändå så nära

Att sakna någon riktigt mycket är bland det värsta som finns! Jag hatar det! Jag vill så himla gärna att alla som jag vill ha nära ska kunna vara nära hela tiden, samtidigt, men det går lixom inte.
Okej, man ska inte klaga när det egentligen är så bra men ibland går det inte att låta bli.

friday I´m in love


Gårdagen blev mycket trevlig! Dock fick vi inte riktigt plats där vi hade velat, jag har aldrig sett i närheten av så mycket folk i Borås! Hur som helst vart det mysigt men nästa gång får vi nog gå ner lite tidigare, ungefär 3 timmar tidigare.

Planerna för dagen är ganska oklara, inget speciellt är det enda planerade. Jag är riktigt trött! Jag måste vila upp mej inför morgondagen ju för då kommer Sandra! :D Jag tror absolut på en kanonkväll!

Ja, nej, de var nog ungefär allt.

then you came in and knocked me on my feet

Idag hade jag ställt klockan på 7.. min plan var att gå upp, käka frukost och ta en powerwalk runt 8. Men med tanke på hur gånga tusen gånger jag vaknade i natt så valde jag att tokdissa det.

Till en början ska den här dagen bli en riktig slappdag. Det är så skönt att kunna göra vad man vill när man vill. Ska gå och hämta böckerna till kursen och handla lite, tänkte göra det nu  men fastnade här och det gör absolut inget för jag har ungefär hela dagen på mej. Nice va :P Men jag ha faktiskt tänkt att ha lite av en pluggdag. Jag började med kursen igår och om det fortsätter som nu så är det riktigt intressant :)

Ikväll blir det som sagt mys och kanske utgång med mina söta här. Det kommer med allra största sannolikhet bli en toppenkväll. Sandra har jag inte träffat sedan skolan slutade så hon är såklart lite extra efterlängtad :)

Ha en fin dag!
Puss Hej


Du gör mej så glad!


I was on the road and you were alone..

Eftersom AnnaIda är en sån bra vän slutade jag sura och stannade kvar i Borås. Det blev ännu en mysig dag på stan istället. Vi köpte milkshake, satt i parken och käkade på Viskan. Sånna dagar är väldigt värda!
I morgon är början på min roliga helg vilket innebär att jag känner mig lite mindre sur och ensam nu :P Så alltså, i morgon väntar en kväll på stan med tjejerna, fredag blir det förhoppningsvis myskväll och på lördag kommer Sandra! Jag längtar verkligen till på lördag! <3

Jag måste berätta om dagens roligaste upptäckt. Stefan Ishizaki använder handväska! Förlåt, man ska inte peka ut folk, men kan jag inte låta bli. Det var faktiskt väldigt kul. Och för att inte förvirra någon så pratar vi alltså om en liten väska som såg väldigt tjejig ut.
Förlåt igen, men jag måste få det ur mig :P


inget kul alls

Idag känner jag såhär: Vad fan gör jag här?
I princip ingen jag vill vara med är här, så varför är jag? (AnnaIda och Louise, ta inte åt er) 
Nästa roliga sak som händer är imorgon kväll när jag ska ut med AnnaIda, Louise o Sandra. Så varför ska jag vara här innan dess?
Nej, HEJDÅ Borås!

Ska jag verkligen va så dum så jag åker hem för en dag?

RSS 2.0