Hej lördag!

Lördag är min favoritdag! Behövs en förklaring? Jag tvivlar på det.
Idag: Kalas för min bror (vilket förutom tårta innebär mys med världens sötaste brorson), en trevlig stund med moster och utgång med Linnéa, Sandra och Jennie. Dagen kommer förmodligen bli hur bra som helst! :) 

Puss!



Hemma!

Dagen har i stora drag bestått av en tågresa. Lite annat såklart, men hur som helst, nu sitter jag i mitt rum hemma i Degerfors. För varje gång jag kommer hem kan jag inte låta bli att tycka om det lite mer.. Jag längar inte tillbaka men jag älskar att vara här! Jag uppskattar allt lite mer, speciellt mammas och pappas närvaro tror jag :) Och såklart är det skönt att slippa laga mat, diska och allt det där. Jag skulle ljuga om jag sa nått annat.
I morgon väntar en mysdag med syskon och syskonbarn :)

Sweet dreams

Söndagsångest

Gårdagen blev lyckad, jätte rolig! Tack för det alla :)
I morgon väntar heldag i skolan vilket jag känner mej allt annat än sugen på.. Söndagsångesten har slagit in!
Fast egentligen är den kommande veckan inget att klaga på. Två föreläsningar, en labb, en pluggdag med Louise och Degerfors på torsdag :) Linnéa kommer troligtvis också och förgyller min helg och jag kunde såklart inte vara gladare!
Min kommande helg kommer vara lika bra som den gångna och det känns bra, veckans skola känns lättare :)
Allt handlar om att gilla läget..


Världens bästa bästa vän!


VG

Än så länge är helgen allt annat än dålig och jag tror absolut det kommer fortsätta i rätt riktning!
I går bjöd dagen på en mycket efterlängtad lunch på Viskan och lite shopping :) Dagens bästa var ändå att tentan i ledarskap hade blivit rättad, och jag fick VG :D Att VG är det högsta betyget man kan få är en ganska viktig detalj ;)
Det ska såklart firas idag! Festligheter med mina bästa pinglor här står på schemat :)

På torsdag åker jag hem till Degerfors igen och firar min bror födelsedag bl.a. :) Även om det bara var tre veckor sen jag var där kan jag inte låta bli att längta. Såklart mest efter dom 3 allra viktigaste och bästa som finns! <3 Det kommer bli en helg med massa mys!

Men nu, duschen och fixande innan kvällen. Den kommer bli kanon!
Det är i dag det händer! :P

Ha en fortsatt trevlig helg!
Puss


Can´t help it if I wanna kiss you in the rain


Things I´ll never say

Söndagar, veckans bästa och värsta dag. Ibland kan det vara otroligt skönt att bara ligga hemma och inte göra något, vila efter helgen bravader? och se en mysfilm. Ibland är dom så himla tråkiga.

Hittils funkar mina  nyårslöften bra, jag äter nyttigare, tränar mer och går ut mindre. I går var årets första utgång, vilket, som vanligt, blev en lyckad kväll :) Tack för det Louise och andra mindre bekanta människor!

Jag har en sakna mina bästa vänner-period!
Jag har såklart saknat dom hela tiden, men allt som är nytt är väldigt roligt i början och man tänker inte så mycket på annat. Men nu är allt en vardag, en vardag som jag absolut älskar, men mina bästa vänner fattas!


Äkta kärlek!


As long as you give me the world

Jag är trött! Ganska stor del av dagen spenderades på biblioteket. Man kan ha betydligt roligare och speciellt vara på betydligt trevligare ställen men att försöka konsentrera sig hemma i mer äm 20 minuter är inte min starkaste sida. Jag måste få bättre själv disciplin! Tills nästa kurs ska jag lära mej, jag ska plugga lite hela tiden så man slipper ägna ungefär 70 % av den vakna tiden till plugg den sista veckan innan tenta.

Varför uppskattar man saker mest när dom är över?
Såklart uppskattade jag allt som var när det var, men inte riktigt som mycket som det var värt.
Jag gillar allt nu jätte men ibland går det inte att låta att önska att det gick att vrida tillbaka klockan ett år. Vi hade det nog så bra som det går att ha. Vi kunde vara tillsammans varje dag och allt tråkigt som t.ex. skolan blev så mycket bättre eftersom alla dom bästa var där hela tiden. Vardagen var sällan tråkig!
Det är sorgligt att alla är så utspridda nu, men vi ska alltid vara vänner! :)
Jag hoppas ni vet hur mycket jag älskar er och att ni har gjort min gymnasietid till den bästa tiden nånsin!
Ni är det allra bästa! Tack tack tack för allt! <3

Home sweet Borås

Äntligen! Veckorna i Degerfors har varit skit bra men nu är jag tillbaka. Jag kan inte annat än att älska hur bra det känns :) Tillbaka till vardagen kan faktiskt vara ganska skönt. I morgon vänter ett ganska efterlängtat besök på Friskis, plugg hela eftermiddagen och lite mat o mys på kvällen med Mikaela. Om jag har saknat hennes sällskap!

Dom kommande dagarna kommer bli ganska fyllda med plugg. Men så är det, jag gillar det ändå. För hur skönt är det inte när det är klart? Då är det utan tvekan värt dom lite mindre roliga timmarna. Fast och andra sidan, med ett roligt ämne och roligt sällskap kan det till och med vara ganska trevligt. Hur som helst, på torsdag ska vi fira!

Nu blir det film med mammsen som så snällt körde mig hem och stannar till i morgon. <3

Godnatt!

2009

Nyår blev lyckat! Långt över mina förväntningar, tack för det :)
Jag har två dagar kvar i Degerfors och jag längtar till Borås galet mycket! Men det är bra att längta, för då känns allt extra kul när man kommer tillbaka. Mindra kul är mina två tenor nästa vecka, det börjar kännas ganska stressande.. Fast den ena är kan jag i stort sett det mesta till så jag förstorar upp det lite antar jag.
Men efter nästa torsdag blir det inget plugg på ettag, och massa kul :)
Mitt lite hälsosammare liv börjar, känns otroligt klyschigt men jag ska lyckas, jag är faktiskt på god väg. För ärligt talat, såå svårt är det faktiskt inte. Man bestämmer sig för något och håller fast vid det. Right?


One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me..

RSS 2.0