godmorgon söndag



I dag har jag en alldeles underbar morgon! Jag sov tills jag vaknade av mig själv, har ätit frukost framför tvn och har absolut ingen tid att passa eller inga måsten. Jag minns inte när jag senast hade en sådan dag, jag uppskattar det otroligt mycket! Jag ska alltså ha en mycket slapp och skön dag, jag tänkte inte flytta mig från datorn och soffan än på ett par timmar. Efter lite lunch tänkte jag åka bort och träna, efter det åker jag hem till min älskling och myser :)

Kvällen i går blev inte riktig som planerat men den blev super bra! När vi kom hem från Landvetter skyndade jag hem och slängde på mig min nya klänning för att sedan åka till Grand med Sanna och dricka bubbel, äta fruktansvärt goda snittar och titta på en grym modevisning! Efter gick vi förbi Vinci och tjatade lite med Louise och co. innan vi promenerade hemåt. Jag var alldeles för trött för att dansa till klockan två men som sagt, en såå bra kväll!

friday I´m in love



Jag hade som vanligt en super mysig kväll med Louise och Sanna! Valet att stanna hemma istället för att gå ut ångrade jag inte en sekund. Let´s face it, det är inte så roligt att gå ut en mörk, kall, regning och blåsig torsdagskväll. Såå lockande är inte krogen, de dagarna är nog förbi för min del..

I dag är det fredag vilket innebär jobb på Details 14-18. Men än är det några timmar kvar så tills dess ska jag fortsätta läsa boken och luncha med mina fina vänner!

girls night in

Det var otroligt skönt att komma hem från jobbet redan vid fem! Jag slängde mig i soffan med Elsas värld och slumrade lite efter en stund. Jag vill dock påpeka att det inte berodde på att boken var dålig ;) När jag vaknade och hoppade in i duschen började jag känna att våra planer för kvällen kanske inte var så ultimata iallafall, mina fina vänner kände likadant så istället kör vi på mysbyxor, Paradise Hotel och hemmagjord pizza!

torsdag



Åter igen har jag haft väldigt mycket annat än att sitta framför datorn att göra.. I tisdags eftermiddag kom mamma och vi hann med en sväng på stan innan vi gick hem, åt och satt framför tvn. Både jag och mamma är stora fan av Desperate Housewives och i tisdags fick vi titta på det helt ostört! ;)
I går spenderade vi hela dagen i Göteborg, jag hittade en fin klänning! När hon åkte hem igen åkte jag till Martin och agerade världens bästa flickvän. Innan han kom hem städade jag!

I dag väntar jobb och faktum är att jag har den absolut bästa tiden i dag, 11-16. När jag kommer hem väntar Elsas värld i postlådan! Vi ska nog hinna med ett par slappa timmar tillsammans innan det är dags att fixa inför kvällen. På schemat står modevisning och utgång med Louise och Sanna!

show by kling



Jag har spenderat den senaste timman tittandes på webbtv, Lyxfällan och Show by Kling. Två saker slog mig: Efter att ha tittat på Lyxfällan och den unga tjejen som skuldsatt sig något fruktansvart bestämde jag mig för att endast köpa ett plagg den här månaden. Jag tror visserligen inte att jag någonsin kommer hamna i hennes situation, men ändå.
När jag tittade på Show by Kling tänkte jag hela tiden, Carolina Gynning är fantastisk! Hon är otroligt vacker, rolig och har självförtroende nog att driva med sig själv.

Nu ska jag möta mamma!

long time noo see


Hej!
Jag har haft väldigt mycket annat att göra än datorn de senaste dagarna.. I går kom jag tillbaka till Borås, eftersom det nu blivit minusgrader och tågen inte klarar det var det givetvis försenat. Väl hemma skyndade jag till jobbet för att sedan åka raka vägen hem till Martin :)
I dag är det tisdag vilket innebär skola. Förmiddagen var intresseant men efter en mysig lunch med Louise gav jag mig själv ledigt. Jag har väldigt strikta reglar på vad och när jag får äta i dag så jag behövde faktiskt vara hemma.
Om ett par timmar ska jag möta upp Mamma på stationen, hon kommer för att följa med mig till Sahlgrenska i morgon. Där av matreglerna. För att slippa göra någon nyfiken kan jag berätta att jag inte ska göra något mer intressant än ett sorts allergitest. 

Nu ska jag njuta av lite slappande framför datorn!

söndag

Här hemma i Degerfors blir det inte mycket tid över till datorn, men i dag kunde jag inte riktigt låta bli.
Gårdagen var super! När jag kom åkte vi direkt till Therece och firade hennes födelsedag med god lunch, efter massa lek och lite fix åkte jag mot Karlskoga och spenderade kvällen med mina bästa. Tack för ännu en toppen kväll!
I dag står kalas på schemat, igen. Gabriel fyller 2!


friday I´m in love


Detta vaknade jag alltså upp till i morse!

Nu är jag hemma hos mig och förbereder mig inför veckans första, och sista, jobbdag med bloggar, SATC, te och alldeles stax en dusch.

walking in a winter wonderland

Godmorgon fredag!
I går när Martin hämtade mig vid åtta tiden hade det börjar snöa rejält och i dag vaknade vi upp till ett vitt Borås. Jag kan inte låta bli att känna, åå vad mysigt! Jag tog en pepparkaka till frukost, liite julkänsla ;)
I dag ska jag jobba för första gången denna veckan, men än är det några timmar kvar.
Nu ska jag kolla klart på Vakna innan jag åker in till stan, handlar mat och knallar upp till mig.

Ha en fin fredag!
Puss

when in rome



Det var längesen jag såg en riktigt bra film, innan i dag! When in rome, den var såå bra! Kärlekskomedi när den är som bäst :)
Annars har jag fått både städning och tvättning gjort, nu väntar jag bara på att Martin ska sluta jobbet. Dock är det mer än två timmar kvar.. Jag får nog kolla lite mer STAC, och fixa nått gott mellanmål :)

Det har snöat i dag!

ändrade planer

Jag fick precis ett samtal från jobbet och jag behöver inte jobba i dag! Det hade blivit fel i schemat så jag får jobba en extra dag nästa vecka. Perfekt med tanke på att jag kan behöva en extra dag för att bli frisk, men vad sjutton ska jag göra hela dagen? Vila såklart, men.. Filmtips?

you are the best thing that´s ever been mine



Godmorgon!
Ja, det är verkligen en god morgon. Jag har sovit 11 timmar och har nu två timmar att ägna åt absolut ingenting innan jag ska vara på jobbet. Det är den perfekta starten efter 4 sjuka dagar.
Eftersom jag har en grym chef på Scorett har vi bestämt att jag kommer till jobbet som vanligt men om jag inte riktigt orkar får jag gå hem tidigare. Så snällt :)
Hur som helst så åker jag hem till Martin i kväll och myser lite extra eftersom vi inte efter i dag ses förrän måndag. Lite för länge om jag får bestämma, men åå vad jag längtar efter en helg med familjen och mina bästa vänner! :)

Ha en fin dag!
Puss

köttbullar och plugg

Efter att jag tryckt i mig mina super goda köttbullar satte jag mig med plugget och är nu färdig med det som skulle göras denna veckan. Skönt! Inget mer plugg förrän mitten på nästa vecka alltså :) Nu har jag myst ner mig i soffan och planerar att sitta här hela kvällen, jag måste kurera och ladda inför morgondagen.


ONSDAG



Man blir alldeles vilsen när man bara är hemma såhär, jag trodde hela förmiddagen att det var tisdag.. Jag är alltså hemma i dag också men i morgon ska jag ta mig iväg till jobbet igen. Det ska faktiskt bli skönt :) Men innan dess ska jag ägna dagen åt mycket vila och lite plugg.
Martin kände sig också krasslig och kom hem från jobbet redan vid nio så jag fick en mysig morgon med honom innan jag åkte hem hit :)

sällskapssjuk



Vilken grå dag det är! Det regnar, ett väldigt ihållande regn. Jag har befunnit mig i soffan i stort sett hela dagen, lite plugg och mycket tid framför datorn. Det är konstigt hur fort en dag går trots att man inte gör något alls.. Nu ska jag fortsätta med dagens plugg, skillnader och likheter mellan morgonpressens och kvällspressens ekonomi, så jag är klar när Martin slutar jobba, jag är sällskapssjuk!

if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold



Det är fruktansvärt segt att vara sjuk, men än så länge har jag inte tröttnat på att vara hemma. Missförstå mig inte, jag skulle hellre vara på jobbet och tjäna pengar, men jag har jobbat så mycket på sistone så jag behövde nog ett par dagar hemma.
I dag underhåller jag mig med lite plugg, massmediernas ekonomi.
I kväll hoppas jag på mys med min älskling, men hurvida det blir så eller inte får nog min dumma förkyldning avgöra.

Jag har en otroligt fullspäckad men rolig helg att se fram emot! Kalas för Therece och Gabriel, fira Sandra med utgång och alla mina bästa och så ska jag faktiskt, för första gången denna säsong, kolla Degerfors match :) Jag åker alltså till Degerfors!

booriiing



Nej ni nu ska jag klaga för nu är det inte roligt längre! Det svider under näsan efter allt snytande och jag börjar bli rastlös. Eller rastlös eller fel ord, snarare sällskapssjuk. Attans att Martin jobbar en och en halv timma till, jag får helt enkelt underhålla mig med tvn och datorn tills dess. Efter min powernap på två timmar piggnade jag iallafall till lite och orkade förflytta mig till soffan, lite trevligare så :)
När jag är sjuk längtar jag alltid hem till mamma och pappa!
Nu ska jag äta allt gott jag kan hitta i köket :)

booriiing



Nej ni nu ska jag klaga för nu är det inte roligt längre! Det svider under näsan efter allt snytande och jag börjar bli rastlös. Eller rastlös eller fel ord, snarare sällskapssjuk. Attans att Martin jobbar en och en halv timma till, jag får helt enkelt underhålla mig med tvn och datorn tills dess. Efter min powernap på två timmar piggnade jag iallafall till lite och orkade förflytta mig till soffan, lite trevligare så :)
När jag är sjuk längtar jag alltid hem till mamma och pappa!
Nu ska jag äta allt gott jag kan hitta i köket :)

nerbäddad

I dag ligger jag nerbäddad, jag är sjuk! Jag snorar, hostar, fryser och svettas. Mysigt? Nej, inte det minsta.. Men än så länge är jag för seg för att bli uttråkad. Jag ska alltså spendera dagen i sängen/soffan med massa te, mandariner, bloggar, film och 90210.
Hoppas ni har en roligare dag!

mys

I går hade vi en perfekt lördags kväll! Anledning till att den var så perfekt var att vi, bokstavligen, aldrig spenderar våra lördag kvällar så.
Efter jobbet åkte jag hem till Martin, han låg och sov så jag la mig bredvid och tog en liten lur. Resten av eftermiddagen var slapp, lite fotbollstittande. Framåt kvällen köpte vi massa gott, god mat och pepparkakor, och placerade oss sedan i soffan.
I morse vaknade jag upp förkyld.. Så, i dag vilar jag och hoppas på att må bättre, eller inte sämre, i morgon :)

godmorgon lördag


Att jag somnade före halv tolv i går resuletrade i att jag vaknade upp utvilad vid åtta. Med tanke på att jag börjar jobba halv tolv var detta perfekt! Jag behöver några timmars slappande innan jobbet en lördag :)
Vad jag ska göra när jag kommer hem i eftermiddag är oklart, det enda säkra är att jag ska ta det vääldigt lugnt. Med Martin eller med mig själv som sällskap, självklart hoppas jag på det första, en riktig myskväll hade suttit på sin plats!

Det är kallt, men solen skiner och jag längtar lite efter att gå ut!

Idol

Jag har haft en otroligt mysig kväll! God mat och Idol med mina super vänner Louise och Emelie :) Nu börjar det bli dags att krypa ner, på morgondagens schema står några timmar på Scorett. När jag kommer hem från jobbet ska jag slänga mig i soffan och inte röra mig. Jag längtar! Men först, måånga timmars sömn!

Godnatt, Puss

friday I´m in love


Det går faktiskt inte att låta bli att nämna det, shit vad kallt det är i dag! -5, men jag tror det blir en härlig dag :) Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska stanna till på gymmet här i Brämhult och sola på vägen hem, eller om jag ska åka till Friskis och svettas lite.. Det sistnämnda är ju helt klart bäst för hälsan, men jag känner mig riktigt blek och sliten så lite färg skulle pigga upp mig. Det får nog bli träning lördag och söndag :)
Jag ska alltså ha en riktigt hälsosam helg, inget onyttigt i varken fast eller flytande form, träning och mycket vila. Jag tycker det låter grymt bra!
I eftermiddag jobbar jag och möter sedan upp min söta vän Emelie för Idolmys :)

för dig skulle jag göra det tusen gånger om


Godmorgon!
Min frånvaro de senaste dagarna beror på något så trevligt som att min dator inte längre går att slå på. Men snart ska de vara fixar, hoppas jag!
Jag har ägnat veckan åt skola, jobb, nära och kära. I tisdags kom Sanna och Louise över för lite mys, och sådana kvällar är så otroligt värdefulla! I går klev jag upp extremt tidigt för att kunna infinna mig i Folkan 07.00. Varför? Blondinbella föreläste. Och än en gång fick jag det bevisat, hon är någon att se upp till!

Vi hörs i kväll när jag kommit hem till min älskling!
Ha en fin dag!
Puss




lyx

Klockan är inte mycket mer än två och jag har kommit hem! Det är faktiskt så skönt så jag nästan måste kalla det underbart! Det är alltså en modehistoria-tisdag i dag. Nu ska jag inta liggande position i soffan och där ska jag befinna mig hela eftermiddagen. I kväll blir det te, scones, Paradise hotel och Desperate housewives med bästa Louise :)

11/10-10


Grattis på din stoora dag! <3

Jag är kvar i Degerfors, men bara i ett par timmar till. Jag älskar att vara här, och jag älskar att åka tillbaka!
Nu ska jag spendera en timma med en del av familjen, i kväll blir der mys med Martin och jag längtar!

söndag

Jag har kommit på mig själv med att, ett antal gånger, tro att det är lördag. Eftersom jag trodde det var fredag i går är det väl ganska logiskt. Detta kan nog med största sannolikhet bero på att jag i går jobbade och tog efter det tåget till Degerfors.
Jag började dagen med sovmorgon, när Martin ringde vid nio sov jag fortfarande, vilket alltså inte hör till vanligheten. I dag ska jag ha en mysig dag med familjen!

I kväll börjar Gosspi Girl och jag kan inte låta bli att längta! Nedladdning kan slänga sig i vägen, jag älskar att ha något att följa en gång i veckan!

lördagsmorgon



Mysiga morgon! Vi vaknade, som vanligt, redan vid åtta tiden och nu har jag fått i mig en god frukost :) Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig redo för några timmar på jobbet.
Det är lördag och det är sol!
Ha en fin dag!
Puss

friday I´m in love

 

Fredag fredag fredag!
Jag började dagen med frukost framför tvn, Vakna och Madicken. På vägen hem från Martin stannade jag till på Friskis, jag körde slut på mig själv! Under eftermiddagen har jag jobbet och nu sitter jag i soffan, självklart tittar jag på Idol! Min plutt gillar det inte, men han kommer snart iallafall :) Myskväll!

I morgon springer jag i trappan på Scorett några timmar innan jag tar tåget till familjen!

godmorgon i regnet



I dag regnar det, men faktiskt så stör det mig inte så jätte mycket, det kan rent av vara lite mysigt. Fast nej, mysigt hade det varit om jag kunde ligga i soffan hela dagen.
Nu har jag fått i mig frukost och slappat lite framför datorn och Vakna, dags att sätta i gång!
Planen är städa, plugga, duscha, äta, gå till jobbet, gå hem, äta, plugga lite, mysa lite, sova.
Avundsjuka på att jag aldrig börjar jobba före lunch? Var inte det!! Jag är så avundsjuk på er som får gå till jobbet i normal tid och komma hem innan sju på kvällen.

Ha en fin dag!
Puss

trött trött trött


Efter jobbet i går blev jag hämtad av min plutt som fick sitt körkort några timmar tidigare :) Han är bra! Vi åkte hem till honom och lagade riktigt god mat :)
I morse kom jag hem hit och har ägnat största delen av dagen åt plugg. Snart ska jag iväg till jobbet men ärligt talat, jag har inte den minsta lust! Jag vill stanna hemma! Att veta att jag måste fortsätta plugga när jag kommer hem vid sju gör det inte lättare. Hade jag fortfarande gått i skolan är i dag en sådan dag som jag hade struntat i att gå dit och bäddat ner mig.
Sådana dagar får man ha ibland.

busy busy



I dag var min plan att ta mig iväg till gymmet på morgonen, men jag hinner inte!! Jag förstår över huvud taget inte hur jag ska hinna med allt som ska göras den här veckan.. Det löser sej alltid, men någon fritid blir det då inte.
Nu ska jag gå ner o lägga i tvätten och seda promenera bort till biblioteket för att låna en bok som jag behöver för att kunna fixa inlämningen i Massmediekunskapen.

Ha en fin dag!
Puss

jag trodde aldrig jag skulle stanna


Ännu en dag har flugit förbi! På vägen till jobbet köpte jag två fina ljuslyckor, som lyser fint :)
Nu har jag fått i mig lite pizza, hemmagjord såklart. Min är god men Martins är godare, i dag blev det tyvärr min. Det blir absolut en tidig kväll, i morgon väntar plugg, träning, vinterjacks shopping och jobb.

Jag kom att tänka på en sak. Det känns som det var en hel evighet sen jag flyttade till Borås, ibland är det svårt att tro att det bara gått lite mer än två år. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli så bra! Jag har älskat det från första stund. Jag trivdes så bra redan från början men planen var ändå att flytta när det gått två år. Och sen, PANG! Efter utekvällen 26 mars var jag fast. Självklart är han inte enda anledningen till att jag är kvar, men en mycket stor!

godmorgon måndag



I dag tog jag sovmorgon. En lång vecka med 6 dagars jobb och mycket plugg väntar, så en sovmorgon kändes som en bra uppladdning. För att inte tala om gårdagen, super mysig slappdag!
Snart ska jag fixa till mig och ta en runda på stan innan jobbet.
I kväll väntar plugg!

söndag


Gårdagen i Göteborg var bra! Mysigt! När vi kom hem var jag riktigt trött men lyckades ändå fixa till mig och åkte hem till Sanna. Förfesten var mycket trevlig men när de andra gick mot xoy var min energi slut och då styrde jag istället hem mot sängen.
I dag har jag haft en sån där perfekt söndag. Sovmorgon och slappande till max! Jag har nog befunnit mig i sängen och soffan 99 % av dagen. En sån dag behövde jag :) Kvällen kommer med all säkerhet fortsätta i samma spår! En film och nått gott för att ladda för den kommande 6 dagars veckan.


goodmorning sunshine

Underbara lördag!
Började dagen med en powerwalk i sol och gula löv, nu åker vi till Göteborg!
Ha en fin dag, Puss

friday I´m in love


Min dag började inte jätte bra.. När jag skulle gå in på Friskis vid 9 tiden och just upptäckte vad tomt det såg ut, möttes jag var öppettiderna. De öppnar 10! Attans.. Och där ville jag ju inte stå en timma så jag knallade hemåt. Ingen träning i dag alltså.
Nu ska jag istället hoppa in i duschen och kanske göra mig lite extra fredags fin. Innan jobbet ska jag hinna med lite plugg.

Ha en fin fredag!
Puss

RSS 2.0