friday I´m in love


Jag önskade regn, det blev plusgrader och stan är snart under vattenytan. Nästan.. Okej det var en överdrift men oj vad blött det är! Jag tror jag tar tillbaka det där med regn iallafall. Men lite härligt är det faktiskt, när jag klev upp runt nio tiden visade termometern +6 och solen har visat sig flera gånger. Jag har fått tillbaka hoppet om våren!

Nu väntar en timmas plugg innan syster och barn anländer. Som jag har längtat efter dem! På söndag åker jag med dem till Degerfors och stannar ett par dagar så jag har alltså flera familjedagar framför mej. För tillfället kunde det inte kännas bättre :)
Dock kommer jag sakna min söta pojkvän. MEN, detsto roligare blir det ner vi ses nästa vecka! :)

Ha en fin helg!
Puss

utan vänskap ingen kärlek, utan kärlek ingen vänskap

Efter några timmar, minus stunden för en trevlig lunch på Franks, är vårt arbete i maknadsföring färdigt och inskickat. Det är en otrolig lättnad!

Eftersom jag hade lovat att titta på fotboll igår kväll fick jag bestämma vad vi skulle göra innan, jag valde att vi skulle se Tsatsiki-vänner för alltid. Jag gillar att se filmer som jag älskade för massa år sen :) Alltså hade jag en mycket mysig kväll igår, trots fotbollen och trots att fel lag vann.

Nu väntar lite plugg och städning inför helgens finbesök :)


you fill me with sunshine



Godmorgon! Dagens förälsning börjar inte förrän klockan ett så jag alltså fortfarande hemma. Jag hade tänkt att få en hel del plugg gjort under förmiddagen men det blev lite segare än planerat.. Nu är det hur som helst dags att hoppa in i duschen och rota fram något att ha på sig. Jag längtar så otroligt efter vårkläder nu! Jag är inget annat än trött på stora bylsiga jackor och tjocka halsdukar, det känns riktigt trist! Men, tittar man ut genom fönstret så inser man ganska snabbt att det inte är någon större idé att längta för mycket än. Tänk vilken tur det är att jag har andra solstrålar i mitt liv som gör min vardag allt annat än grå :)

Ha en fin dag!
Puss

love










paris


Jag blev just riktigt sugen på att åka till Paris igen!

Denna dag liknar gårdagen, förmiddag i skolan, en lugn stund framför datorn med lunch och plugg under eftermiddagen. Inte särskillt intressant alls men det är så mina dagar kommer se ut de kommande veckorna. Massa massa plugg. Men mina kommande helger gör att det blir betydligt mycket lättare att härda ut :)

you are the one I want next to me when my dreams become true


M


Vissa dagar flyter allt lixom på så himla bra. Jag är helt säker på att allt kommer lösa sig och bli riktigt bra! Det jag syftar på är min framtid med lägenhetsletande, jobb och så vidare.

Det är så skönt att komma hem tidigt och hinna ha en stund framför datorn innan det är dags att sätta igång med mer plugg. Lite ny energi måste man ju faktiskt ha :) Men det ska nog gå bra idag, jag känner mej positiv och glad!

everything I have, the good the bad

Helgen har gått lika fort som vanligt! Fredagen bjöd på en väldigt lugn och mysig kväll framför tvn med bland annat hockey. Hockey är en av de sporter jag tycker är riktigt tråkigt att titta på men jag bestämde mig ändå för att vara en sådär jätte snäll flickvän :)
Gårdagen bjöd på melodifestivlen och en sväng förbi X&Y. Trevlig kväll :) Idag har vi haft en lika lugn söndag som vanligt. Underbara dagar!

Hoppas ni haft en fin helg!

friday I´m in love



Jag har en regel. När jag inte har någon föreläsning på förmiddagen mitt i veckorna måste jag ändå gå upp i tid, men på fredagar får jag faktiskt ha sovmorgon :) Så nu sitter jag med tekoppen i handen och ska snart hoppa i något varm och gå ner till City och handla lite mat för att sedan städa, fixa mig och sätta igång med dagens plugg. Idag ska jag nog städa till Joshua Radin. Han är grym!

Ha en fin dag!
Puss

Alone we are fine but when we're two we are eternal
The moons have aligned our separate lives
And you would be the last thing I saw coming
I'm still surprised

plugg



Jag har väldigt snart läst ut hela kursboken i marknadsföring och jag kan inte låta bli att vara lite stolt över mig själv. Speciellt med tanke på att boken är på 450 sidor och det är en månad kvar till tentan. Om jag fortsätter att vara lika flitig borde jag klara kursen galant :) Jag har ett kapitel kvar som ska läsas under kvällen.

Idag har det kännts som fredag hela dagen. Förmodligen för att jag pluggat hemifrån, vilket jag för övrigt ska göra under morgondagen också.

torsdag



Idag står skrivande på marknadsföringsarbetet på schemat. Under förmiddagen här hemma och under eftermiddagen i bilioteket med en klasskompis :)
Dock måste jag erkänna att en dag i soffan lockar mig idag. En av anledningarna, jag har ganska ont i axeln efter gårdagens lilla missöde. Vi skulle undersöka hur stark Martin är, och jo visst, han var stark. Tyvärr slutade det ändå med att jag dunsade i köksgolvet efter ett litet missförstånd :P Då kändes det helt okej, jag vred mig i skatt. Idag, aj!

Ha en fin dag!
Puss

he puts the colour inside my world


Något jag verkligen tycker om är dagar som blir spontana och bara sådär riktigt bra!
En sådan har jag alltså haft idag :) Dagen började i skolan, nej inte så spontant, men det var iallafall roligt. Vi började att sy på byxorna vi ska göra. Efter skolan åkte jag hem till Martin och blev kvar längre än planerat. Vi hade det alldeles för trevligt för att jag skulle åka hem. När jag väl pallrade mig därifrån mötte jag upp Elinor för ett riktigt roligt aerobics pass.
Nu återstår inte mycket av dagen och jag kan inte låta bli att längta lite till sängen.

Grattis till mig på min namnsdag :)


sweet dreams

 


Tröttheten har förföljt mig hela dagen så nu tackar jag snart för mig. Synd bara att det är runt den här tiden den börjar försvinna så smått.. Bäst att skynda till sängen innan jag piggnar till allt för mycket!
En sak bara, att ha någon som man kan säga precis allt till, oavsett hur dumt eller barnsligt det är, är så värdefullt!

Puss godnatt

if this feeling's proving anything, it's not everything is gonna change with time



Det snöar och jag kan inte låta bli att tycka att det är onödigt. Jag vill ha vår nu! Jag är så otroligt trött på vinterjackor och tjocka halsdukar. Min nya militärgröna vårjacka hänger och väntar.

Nu är jag precis hemkommen från Brämhult. Jag åkte hem till min söta pojkvän igår och hade en mysig kväll! Jag fick välja film och valet föll på Eva & Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko. Så otroligt gullig film, jag brukade älska den!
Nu ska jag fixa mig och göra lite mat innan jag ska möta mina vänner för en eftermiddag i bibliokteket där vi ska skriva på vårt arbete i marknadsföring. Vi har valt Lindex, vilket kanske inte var det allra bästa valet.. Men det ska nog bli bra :)

Ha en fin dag!
Puss

lycka

Stunder när jag känner mig riktigt riktigt lycklig är när jag kommer hem till min familj och möts av mina syskonbarns leenden och stora kramar, när min pojkvän tittar på mig och ler på det där sättet som bara han kan, när jag möts av någon av mina allra bästa vänner efter en lång tid utan dem, när jag tittar runt matbordet och ser hela min familj samlad, när jag kliver av tåget på Stockholms central och vet att jag har flera dagar framför mig tillsammans med min bästa vän, när jag får spendera en hel dag med ingen annan än min mamma, när jag tittar på min pojkvän och känner kärlek

alla hjärtans dag


Efter en trevlig kväll med melodifestivalen och en drink på Torget med vänner har jag haft en mycket lugn och skön dag som avslutades med ett yogapass.
Eftersom det är alla hjärtans dag ska jag såklart vara lite extra kärleksfull. Så världens bästa familj, världens bästa pojkvän och världens bästa vänner, ni är underbara! Tack tack tack för det! <3

Those three words are said too much, they are not enough.


Goodmorgning Sunshine!


Visst känns det ibland som att det är lördag mest hela tiden? Inte mig emot :) 

De kommande veckorna är min kalender riktigt full! Mest med skolarbete men även ett par roliga saker så som besök av Therece, Saga & Liam och en tripp till Linnéa i Stockholm. Jag längtar massor till båda sakerna och jag kan inte låta bli att räkna ner. Två veckor tills jag får besök och fyra veckor till Linnéa. Kan låta länge, men med allt att göra är det bra att ha saker att se fram emot :)

Idag ska dagen spenderas med pojkvän och kvällen med vänner.
Ha en fin dag!
Puss

friday I´m in love



Fredag betyder ju som bekant ledigt från lektion i skolan, men tyvärr betyder det inte vila. Förmiddagen har jag ägnat åt städning och hela eftermiddagen måste ägnas åt plugg, närmare bestämt marknadsföring.
Helgens planer är väldigt lugna. Hur min fredagkväll ser ut kräver kanppast någon förklaring, mys!
På söndag är det alla hjärtans dag, en dag som jag väljer att inte fira. Jag älskar kärlek och jag berättar gärna för min kära hur mycket jag tycker om dem, men behövs det verkligen en speciell dag för detta? Njaa, visst är det väl lite gulligt, men ge mig hellre en kärleksförklaring på måndag ;)

dröm dröm dröm

Igår var jag på visning av en lägenhet som kan ha varit min absoluta drömlägenhet! Jag har inte råd att tacka ja till den. Attans! Så nej, jag vill inte prata mer om det :P
Men okej, tänk vindsvåning på 70 kvadrat, öppna ytor, gammaldags stil med riktiga trägolv, stoort nyrenoverat kök med svart och vit randiga väggar, en liten tegelvägg, ett ännu större vardagsrum/sovrum i enbart vitt och. Och bara en sån sak som två badrum och en walk-in-closet. Om det svider att tacka nej? Jo..!

Men nu ska jag tänka på något annat, hoppa in i duschen och fixa mig för en förmiddag i skolan tillsammans med min vän Julia och mönsterkonstruktion av vår kjol. I eftermiddag väntar marknadsföring och träning :)

Jag ska gå om 30 min, skynda!!


goodmorning sunshines



Jag vet, jag borde inte säga godmorogn såhär sent. Men eftersom schemat är otroligt fullt de kommande veckorna tyckte jag faktiskt att jag kunde unna mig det idag. Dock vet jag inte hur bra det är att sova 12 timmar..
Hur som helst, snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, gå ner på stan och fixa ett par små saker och sedan ägna eftermiddagen åt plugg. I kväll väntar lägenhetsvisning och älskling.

Ha en fin dag!
Puss

if my heart was a house you would be home



Efter att ha pratat med Linnéa som skulle rensa sin garderob. började jag göra detsamma. Nu ligger ett berg av kläder på min säng och jag är trött. Ska jag få en god natts sömn måste jag nog göra färdigt det där.. På tal om min bästa vän är en helg i Stockholm inplanerad. Den är en månad bort men jag längtar redan!



risk it all 'cause I'll catch you if you fall


Efter en förmiddag med mönsterkonstruktion är jag hemma för lunch. Under eftermiddagen väntar marknadsföring och, hör och häpna, årets första träningspass!
Hoppas ni har en fin dag!
Och just, jag har en ny favoritlåt, den är underbar!
Puss

You're the sky that I fell through
And I remember the view whenever I'm holding you
The sun hung from a string
Looking down on the world as it warmed over everything

Chills run down my spine as our fingers entwine
And your sighs harmonize with mine
Unmistakeably, I can still feel your heart
Beat fast when you dance with me

Circle me and the needle moves gracefully
Back and forth
If my heart was a compass you'd be north
Risk it all 'cause I'll catch you if you fall
Wherever you go
If my heart was a house you'd be home

It makes me smile because you said it best
I would clearly feel blessed

If my heart was a house - Owl City

weekend

Söndag har väl alltid varit lite av en ångestdags, lite småtrist sådär och känslan av att måndagen närmar sig är inte alltid den bästa. Såhär har jag alltså tänkt tidigare, nu måste jag nästan säga att söndag är min favorit dag. Jag har blivit så bortskämd!  Och gissa om jag älskar det :)

Gårdagen då, kvällen började hemma hos Elinor med vin och ett härligt gäng. Vi styrde sedan mot X&Y där vi var allt annat än ensama. Det var riktigt mycket folk och vi hade trevligt. Kvällen slutade i soffan med pommes och pojkvän. En bra kväll helt enkelt :)

at the start of the day for all my life


Att knalla runt brunbränd i Chanias hamn känns långt borta, men å så lockande!

Efter en mysig kväll i soffan framför Let´s dance och det otroligt roliga Solsidan hemma hos Martin är jag tillbaka i min lägenhet. Planen för dagen är i stort sett att invänta kvällen. Möjligtvis en promenad och lite plugg. 
Kvällens händelse är alltså utgång. Än så länge är jag bara lite halvt sugen på det kommer nog framåt eftermiddagen :) 

Hoppas ni har en fin helg!
Puss 

friday I´m in love



Jag gillar fredagar!
Städningen är så gott som klart, snart ska jag ta tag i pluggandet och i eftermiddag väntar en runda på stan.

Ha en fin dag!
Puss

a story of love


Förut såg jag torsdag som en utedag. Just det, förut! Nu mer är jag oftast väldigt trött såhär i slutet av veckan. I dag kom jag inte hem förrän vid 18 tiden så det är alltså inget undantag idag. Jag tror tröttheten beror på att torsdag alltid är den "sista dagen" på veckan för min del. Jag är trött på torsdagar istället för fredagar, vilket i och för sig kan vara ganska bra. Helgens planer är lite oklara, kanske utgång, kanske inte, men förmodligen. Morgondagen är den enda mer planerade dagen. På schemat står städning, en sväng på stan, lite plugg och myskväll.


I hope you don´t mind that I put down in words how wonderful life is while you´re here with me



Godmorgon!
Idag är jag ledig och unnar mig en riktigt slapp morgon med frukost på sängen (ja, jag gjorde den själv åt mig själv) och massa bloggläsning. Vet ni, nu kan inte min lilla pojkvän klaga på att jag läser för mycket bloggar längre för jag måste ju faktiskt göra det i utbildningssyfte ;)
Som sagt så är jag ledig och tänkte ha en riktigt slapp dag. Eller okej, jag har ju faktiskt lite att göra men med tanke på att jag har hela dagen på mig ska jag nog hinna med ganska mycket slappande också. På schemat står tvätt, inhandling av mat, en sjal och eventuellt en t-shirt, skicka ett par paket, analysera ett par plagg och läsa lite marknadsföring. Ikväll blir det film, Borta bäst hemma värst.

Idag känner jag att jag vill ge en stor kram till alla underbara människor som gör min vardag till det allra bästa! Min familj, Martin, Linnéa, Jonna, Louise, Sandra, Elinor och alla andra!

Ha en fin dag!
Puss

and all that we said will not be lost into the dawn


Efter en lång dag i skolan är det otroligt skönt att sitta nyduschad och ikväll myskläder framför Förkväll med datorn i känt. Jag värdesätter sånna här stunder!
Förutom en förmiddag med mönsterkonstruktion och en eftermiddag med marknadsföring har jag och Louise fått till idén till examenarbetet. Det kommer bli kul!

Nu väntar myskväll i soffan, med eller utan pojkvän återstår att se. Självklart hoppas jag på med!
Puss

nothing will break this down

Dagarna i Degerfors börjar lida mot sitt slut, ikväll sätter jag mig på tåget mot Borås. Självklart har det varit en mycker bra helg med värdefulla dagar! Massa mys med familjen och en otroligt efterlängtad lördagkväll tillsammans med Linnéa. <3
De har dagarna kan jag leva på ettag nu och koncentrera mig till fullo på skolan. Och såklart min Martin, jag längtar efter honom!

Ha en fin dag!
Puss

RSS 2.0