GOODMORNING SUNSHINE



God frukost med öppen balkongdörr. Nu ska jag duscha, hoppa i en orange klänning och åka till Göteborg!

när sommaren är som bäst

Om jag hade orkat installera iTunes på min nya dator nu hade ni kunnat få se några bilder från en mysig sommarkväll.. Louise kom förbi och kollade Allsång med mig, sedan tog vi en promenad, klockan nio och 29 grader ute. Jag älskar sommarkvällar! Jag fick med mig jätte fina blommor hem som nu pryder köksbordet :)

Nu ska jag dricka upp min choklad och hoppa ner i sängen!


en kväll i juni





Termometern visar 30 grader i skuggan och solen skiner fortfarande. Vilken kväll! Det ska vara lika fint i morgon, jag tycker faktiskt att man borde ha obligatorisk ledighet från jobbet om det är över 22 grader, då kan allt gärna stå still för min del.
Nu ska jag fixa lite mat och mysa framför tvn. Jag ska kolla Allsång på Skansen och spana efter mamma och moster. Jag är avundsjuk!
I morgon åker jag till Göteborg på mitt första inköp, spännande!

MIDSOMMAR

Jag har haft en härlig midsommarhelg, lugn och skön! Midsommarafton firade vi med god mat och vänner :) I går och i dag har vi inte gjort mycket alls, absolut ingenting faktiskt. Precis vad jag behövde. Jag ska fortsätta min söndag med lite mathandling och ännu mer mys innan veckan drar i gång. På veckans schema står massa jobb, bland annat inköp i Göteborg vilket jag ser fram emot!


GODNATT

Att gå och lägga sig klockan nio känns väldigt tidigt, kvällen blir så kort. Men i dag struntar jag i det, jag är helt slut så nu bäddar jag ner mig i sängen med datorn och slötittar på Solsidan innan jag släcker ner för dagen.

Sov gott!


långa dagar



Mina dagar som heltidsarbetande är långa. Inte längre än någon annans, men ändå. Jag vänjer mig :) Nu står iallafall maten i ugnen och jag tänker inte göra någon större ansträngning i kväll, bara soffmys!

MÅNDAG



Då har vi kört i gång en ny vecka! Dock en kort sådan, vilket gillar :) En extra helgdag är alltid välkommet.
Efter en heldag på jobbet är jag lite lagom trött och ska alltså inte göra nått annat än ligga i soffan hela kvällen. Strax börjar sommarens första Lotta på Liseberg och jag erkänner att jag gillar det! Sommarmysigt!

Ha en fin kväll!
Puss

SÖNDAG



Åå dessa härliga söndagar! Efter en lång sovmorgon har vi i princip legat i soffan hela dagen. Perfekt när regnet öser ner tycer jag.
I övrigt så har jag haft en trevligt helg, lugn och skön. I fredags hade jag en mysig hemmakväl med mig själv och en bra film. I går jobbade jag några timmar och hängde sedan med Martina under kvällen. Vi lyckades slänga ihop en riktigt god middag och såg sedan Love and other drugs innan vi åkte hem till våra kära.

PUSS

Fredagskväll

Har nästan precis landat hemma efter en lång dag på jobbet. Jag fick faktiskt med mig ett par skor hem :)
Medans Martin är på jobbfest ska jag ägna kvällen åt SATC och jordgubbar. Eftersom jag ska jobba några timmar i morgon också blir det en tidig kväll för mig. Men först, mat! 

Friday I´m in love

Godmorgon! I natt har jag sovit stenhårt, och i dag vaknade jag upp med ett betydligt bättre humör än vad jag kom hem med i går :) Att jag dessutom hann vakna själv innan klockan ringde gör inte saken sämre. Nu ska jag kliva upp, äta god frukost och sen hoppa in i duschen. I dag ska jag jobba på Scorett!

Ha en fin fredag!
Puss


just tonight



Äntligen! Min nya dator har anlänt!

I dag har jag velat ge upp hela grejen med att vara vuxen, bara flytta hem till mamma & pappa och vara liten. Jag vill inte behöva bekymra mig om något alls, jag vill inte att saker ska hänga på mig. Och när allt känns fel blir avståndet till familjen så otroligt påtagligt.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

NY DATOR!




En ny dator är på väg hem till mig och jag kunde inte vara gladare för det! Bästa pappsen hjälpa mig att välja ut en bra, jag var med och styrde lite så den även är lite fin. Förhoppningsvis kommer den redan i morgon. Jag klickade även hem ett par nya plagg i dag så med riktig tur kanske jag har hela 3 paket när jag kommer hem i morgon, hoppas hoppas :)
Nu stickar jag till sjukgymnasten sen hämtar Martin upp mig!


110615

Nu har jag precis fått i mig lite lunch här på jobbet. Annars så varvar jag med choklad och vatten i dag, jag känner mig inte alls pigg och jag vill verkligen inte bli sjuk! Jag är helt säker på att choklad hjälper ;) Efter jobbet ska jag förbi sjukgymnasten och sen hem och fortsätta mitt datalösa liv.. Men hör och häpna, i går kväll störde det mig inte alls, det var nästa lite avslappnande. Kanske ska börja med datafria dagar? Nu ska jag iallafall försöka hitta en ny fin vän som får komma och bo hos mig :)

Ha en fin dag!
Puss

GODMORGON TISDAG



Jag håller tummarna extra hårt i dag för ett bra besked från datakillen som ska fixa min dator! I går kväll åkte vi hem till Martin efter att jag konstaterat att det fanns absolut ingenting att göra hemma i lägenheten. Det är nästan läskigt så beroende man blir. Jag ska försöka bli av med det de här dagarna..
Nu ska jag springa till bussen! Scorett på förmiddagen och Details på eftermiddagen.

Ha en fin dag!
PUSS

måndag

Som sagt, jag har haft en fantastisk helg som jag absolut kan leva på några dagar till. Fredag bjöd på studentfirande hemma hos min bästa Linnéa, följt av lek med mina små älsklingar. Dagen avslutade jag med myskväll tillsammans med mamma och pappa. Hela lördagen ägnade jag och mamma åt shopping i Örebro, när vi kom hem fixade jag till mig och åkte in till Karlskoga och drack vin och dansade till stängning med världens bästa vänner. I går var jag sådär lagom trött så en dag med småttingarna vid fotbollsplanen där Liam hade cup passade perfekt! Framåt kvällen satte jag mig på tåget och kom hem till en efterlängtad pojkvän.

Bristen på bilder beror på att min dator har bestämt sig för att lägga av! Jag håller tummarna för att den går att fixa, men om inte är jag snart en ny fin dator rikare. Att leva utan många dagar är inget alternativ.


LYCKA

Min helg: Familj, vänner och otroligt trevliga stunder! Kärlek helt enkelt. Nu fortsätter jag min kväll med mer kärlek och mys.
Vi hörs i morgon!

PUSS

20110609

En och en halv timma kvar till helg. I morgon är det studenten och jag kommer att befinna mig i Degerfors med bästa vänner :) Såklart kommer jag även spendera en hel del tid med familjen under helgen, jag längtar efter dem! Åå jag hoppas så att vädret är bättre i morgon så alla lyckliga studenter får solsken! Prognosen för Degerfors ser faktiskt helt okej ut, håll tummarna.
I dag regnar det vilket betyder lugnt på stan, men nu ska jag göra ett sista ryck innan jag tar helg!

PUSS


ny vecka



Jag tror att de flesta tycker det känns som måndag i dag, skönt att det redan är tisdag! På fredag har jag tagit ledigt och åker till Degerfors så min jobbvecka blir endast tre dagar lång :)
Jag har haft en så otroligt härlig sommarhelg! Fredag födelsedagsgrill hemma hos Sanna, lördag-söndag Falkenberg och i går körde jag och Martina en heldag på Almenäs. Under kvällen myste jag med Martin som jag inte hade träffat på hela helgen :)

FALKENBERG

Jag har haft en fantastiskt härlig sommarhelg tillsammans med mina vänner! I går blev det grillning vid vattnet och sedan utgång. I dag har vi legat på Skrea strand hela dagen Hela 5 dopp i havet gjordes :) Årets hittils bästa dag!
Mer om det i morgon, nu ska jag bänka mig framför finalen av Big Brother.

underbara lördag



I dag gick jag upp tidigt och skrev på min inlämning så jag skulle kunna njuta av solen resten av dagen. Och det har jag gjort! Man ska aldrig säga att det är för varmt, men nu behövde jag svalka mig. Det är alltså en bra dag, och ännu bättre blir den. Om sisodär en timma hämtar Martina upp mig, sen åker vi till Sörbo och hämtar Louise och sen tillbaka till stan och plockar upp Andrea. Vår destination är Falkenberg! Falkenberg betyder såklart att vi ska till Sanna :) Jag ser fram emot en härlig kväll med god mat, jordbubbsvin och dans tillsammans med mina fina vänner! I morgon håller vi tummarna för sol så vi kan få en dag vid havet.

Ha en fin helg!
Puss

Friday I'm in love!

Hur härligt är det inte att kunna gå till bussen i klänning redan vid halv nio? Snälla låt det vara så varje dag :) Nu ska jag till sjukgymnasten en snabbis och sedan till jobbet. Förhoppningsvis bidrar vårmarknaden och det fina vädret till många glada kunder. Efter jobbet går jag till Sanna på födelsedags-grill. Bra fredag!

the inspiration

Kan ni fatta att det gått tre år? Jag kan fortfarande känna den totala lyckan! Jag älskar att tänka tillbaka, jag blir så glad! :)












andra juni



Jag gillar röda dagar! Vi började med en lång sovmorgon och sedan åkte vi till gymmet. (Martin tränade, jag solade) Och efter en lugn förmiddag skulle jag sitta med plugg hela dagen.. Vi kan väl säga att det har gått sådär. Jag har skrivit lite, läst lite och gjort väldigt mycket annat där i mellan. Nu ska jag iallafall läsa lite på en gammal tenta innan jag lägger ner för dagen. I morgon väntar jobb hela dagen och sen direkt hem till Sanna för att fira hennes födelsedag!

RSS 2.0