VALBORG

Jag hade faktiskt helt glömt att det är valborg i dag, kanske av den anledningen att det inte är något jag firar :)
Nu är jag färdig stekt för dagen, vi la oss på altanen vid tolv tiden och eftersom det är helt vinstilla där kan ni ju gissa hur härligt det var! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för att sen åka in till stan och träffa mina fina vänner :) I kväll blir det grill och mys i Brämhult!


Vacker!

Godmorgon Lördag



I dag klev vi upp redan vid nio eftersom Martin hade träning, men det gör mig faktiskt inget alls :) Jag väljer hellre att gå upp tidigt och få ut det mesta av dagen än att sova bort den. Vuxet? Lite, men på söndagar sover jag gärna ;)
Eftersom jag är helt ledig under helgen ska jag njuta så mycket jag bara kan, och jag gillar min plan för dagen skarpt :) Sol, vänner och mys!

Uteserveringpremiär

Jag har spenderat kvällen på Viskans uteservering tillsammans med Martina. Det var faktiskt första gången för i år, och klockan hann bli halv tio innan det blev kyligt.
Nu har jag bänkat mig i soffan, Big Brother och glass väntar! Jag väntar även på att Martin ska inse att jag är roligare än Fifa och komma hem.. ;)

Godnatt!


HELG

Tentan är gjord och nu tar jag helg! Inga böcker och inget jobb innan måndag!


<3

plastic fantastic


Jag kan inte bestämma mig för om den är fin eller gräslig? Cool eller bara ful gul påse?? Jag har iallafall beställt den, men om det får stanna återstår alltså att se när den kommer.

länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full

Jag älskar känslan efter en powerwalk! Frisk luft, sol och motion ger så mycket energi :) Nu kickar jag igång min pluggdag!
De här små söta fick följa med mig in :)

FRIDAY I´M IN LOVE



Godmorgon fredag! Hur härligt är det att vakna av att solen skiner in?

I dag står hemtenta på schemat. Jag kan inte säga att jag förberett mig särskillt bra men jag har läst allt som ska läsas så jag tror attt jag fixar det ändå. Jag håller tummarna! Men detta är inte förrän i eftermiddag så innan dess ska jag plugga lite mer.

Nu: Powerwalk!

hem

Jag tycker om min lägenhet. Pappa har tapetserat fint och jag och mamma lyckades bra med målningen. Jag tycker om mina möbler och om en månad när jag äntligen har ett heltidsjobb kommer jag kunna köpa ännu fler fina saker. Min balkong är börjar bli sommarfin och snart kommer även den vara fulländad.
MEN, jag saknar min gamla lägehet. Den var grå, fyrkantig och allmänt tråkig men jag älskade den! Jag älskade känslan när jag klev in, känslan var hem.


jag

I kväll hänger jag med mig själv. Jag kan faktiskt inte minnas när jag hade en ensam kväll senast. Förut brukade jag älska det, så när jag i dag nästan fick panik och tänkte åka till Martin fast jag bestämt att inte göra det blev jag rädd för mig själv. Självklart vore det konstigt om jag ville vara ensam ofta, men att inte kunna vara det skrämmer mig. Sådan vill jag alltså aldrig bli. Att kunna ha sig själv som enda sällskap och vara bekväm med det är viktigt. Och det är jag egentligen. Därför bet jag ihop och efter en halvtimma kändes det bättre, faktiskt inte farligt alls. Så nu har jag tänt massa ljus och ska titta lite på Sex and The City.

onsdag



När veckans första arbetsdag inte infinner sig förrän onsdag är jag säker på att veckan kommer gå väldigt fort. Både på gott och ont.
Jag har ägnat morgonen åt något så roligt som att betala räkningar. Nu tänkte jag få både lite plugg och träning gjort eftersom jag kommer hem sent i kväll och förmodligen inte kommer orka göra något annat än soffan.

Och för övrigt längtar jag så mycket till vår semester så jag håller på att spricka!!

Ha en fin dag!
Puss

mitt borås



Då var jag hemma i Borås igen. Jag kom runt lunch och sedan dess har jag hängt lite med Louise, pluggat och powerwalkat. Jag har haft en fantastiskt bra påskhelg tillsammans med nära och kära, tusen tack för det! Vädret har varit hur underbart som helst och jag har faktiskt lyckats få lite färg. Och eftersom jag alltid solar säkert med solskydd är färgen alltså brun och inte röd. Yeah!
Det ser ut att bli lika fint till helgen, och eftersom jag är ledig och Martin har hemmamatch på söndag så håller jag tummarna stenhårt för att det stämmer! Det är redan onsdag i morgon så alltså är det helg snart igen, jag gillar kortveckor! På tal om helgen så hoppas jag även på en mysig grillkväll med vännerna :)

I kväll blir det lite plugg och mycket mys!

PUSS

ANNANDAG PÅSK

Hej mina fina!
I dag har jag haft ännu en härlig dag i solen tillsammans med världens bästa familj :) Nu ska jag njuta av sista kvällen på några veckor med mamma.
I morgon vid tio tiden sätter jag mig på tåget mot Borås, och hur mycket jag än älskar att vara hemma i Degerfors så längtar jag såklart hem till världens bästa pojkvän!


PÅSKDAGEN

Tack för en grym kväll Linnéa och Sandra!
Det var längesedan jag hade en så rolig utekväll! Vi började med vin på Linnéas balkong och fortsatte sedan till Statt där vi dansade till stängning. Värdefullt!
I dag ska jag njuta av solen och mysa med familjen :)

GLAD PÅSK



Denna påskafton kunde knappast börjar med finare väder, jag håller tummarna för att det håller i sig hela helgen :) I dag står jobb på schemat, men det ska faktiskt bli trevligt. Det är nått speciellt med lördagar på stan. Efter jobbet går jag direkt till stationen och hoppas på tåget mot Degerfors :) I kväll väntar middag med hela familjen och lite festligheter med tjejerna. Jag tror på en riktigt bra dag!

Ha en fin påskafton!
PUSS

LÅNGFREDAG

Att vakna upp före nio en ledig dag av att grannen spikar känns faktiskt inte helt okej, men att solen skiner känns desto bättre :)
I dag ska jag ha en väldigt lugn och skön dag. Jag ska snart fixa till mig och åka hem till Martin där det vankas kalas. Förutom det tänkte jag spendera största delen av dagen utomhus.
Ska man våga sig på bara ben i dag?

Ha en fin dag hörrni!
PUSS


SKÄRTORSDAG

Egentligen tycker jag inte påsk är något speciellt, men samtidigt väldigt mysigt :) När det är påsk är garanterat sommaren påväg! Och på tal om sommaren, i dag började jag min morgon med att boka en resa! 16 juli åker jag och Martin till Mallorca och jag längtar längtar längtar!!! Det kommer bli fantastiskt, vi lyckades till slut hitta ett riktigt bra hotell :)

Nu ska jag fixa till mig och ta en runda på stan innan jag börjar jobba. I kväll blir det middag med mina fina Louise och Martina.

Ha en fin dag!
PUSS


Hotel President på Alcudia, perfekt!

2011.04.20



Jag har haft väldigt dåliga pluggdagar den här veckan, men jag antar att det bara är så ibland. Jag ska iallafall göra ett ryck och läsa lite i kväll medans Martin tränar :) I morgon är det skärtorsdag och då ska jag äntligen jobba! Mitt huvud behöver det, omväxling och fina skor!

PARIS





I dag har solen valt att inte titta fram sådär värst mycket i Borås, så en härlig vårdag i Paris vore inte helt fel!

Stopp!

Under förmiddagen var jag effektiv men sen tog det stopp! Jag har pluggat så dåligt så jag nästan borde skämmas. Dagen har bara gått och jag i princip inte gjort nått alls, bara varit så otroligt trött! Jag skyller på den nya allergimedicinen jag köpte i dag, tröttheten måste vara en biverkning..
Nu ska jag iallfall försöka rycka upp mig, lite mat och sen ska gå till gymmet och ta mig an rullbandet.


EFFEKTIVT

Jag måste säga att jag har haft en väldigt effektiv morgon! Jag hade tid på vårdcentralen klockan åtta så jag var uppe i tid. Solen sken redan då så jag passade på att handla och fixa lite annat i stan när jag var klar. Det är så mycket lättare att vara effektiv på morgonen när det är fint väder, jag blir så mycket piggare!
Nu har jag ordnat med nya försäkringar och ska alldeles strax sätta igång med plugget. Om jag får det gjort nu kan jag njuta av solen i eftermiddag :)

Ha en fin dag!
Puss

Bra start på veckan!

I dag skiner solen och såklart älskar jag det, allt bli lite lättare. Efter en sovmorgon åkte jag in mot stan för lite ärenden, bland annat ett besök på resebyrån (vilket inte hjälpte alls, internetbokning är helt klart bättre). När jag kom hem tog jag tag i plugget och jag är faktiskt redan klar med det som skulle göras i dag. Självklart finns det mer, men jag behöver inte känns någon stress. Jag har också fått i mig lite lunch, min favorit för tillfället, laxfilé och potatissallad.

Nu ska jag sätta mig i solen!

 


HÄRLIGA HELG

Jag har haft en grym helg, kort och gott! Sånna skulle jag gärna ha fler av :) Tack för det Jonna! <3
När jag hade lämnat av Jonna på tågstationen åkte jag till Brämhult och har nu spenderat de senaste timmarna i en solstol ute i trädgården. Jag älskar våren!
Nu blir det lite fotboll och massa mys!


LÖRDAG



Goddag! Härligt med lördag? Ja!
Vi har precis vart ute på en promenad och ska nu fixa till oss för en runda på stan. Solen börjar titta fram vilket såklart gör det hela lite trevligare. Planen för kvällen är vin tillsammans med Louise, Jennifer och eventuellt Rebecca & Fiona.

Ha en härlig lördag!
PUSS

grand hotel

Hur fina är inte dessa? De ser ut som små klänningar :) Den svarta är som gjord för mitt sovrum!


www.grandhotelmoerlein.com


FRIDAY I´M IN LOVE

Äntligen fredag! Trots att jag är ledig gick jag upp vid sju, det känns lite jobbigt just för stunden men nu när jag har vikt in tvätten och städat lägenheten känns det väldigt bra :) Nu ska jag slappa lite framför STAC innan jag fixar mig och går ner mot stan. Vid ett möter jag Jonna på stationen! Jag tror vi kommer få en riktigt bra helg :)

Ha en fin dag!
PUSS


TORSDAG



När det väl blivit torsdag känns det alltid lite lättare, helgen är nära! Nu är jag inte en sådan person som enbart lever för helgen, men ni förstår vad jag menar. Och i dag är faktiskt sista arbetsdagen för mig denna veckan. Norrby har även seriepremiär i dag så i kväll kommer jag att befinna mig på arenan. Efter det blir det myskväll, följt av sovmorgon för att sedan spendera hela helgen med Jonna!

SLEEPY

Jag gick upp vid sju, åt frukost och åkte till gymmet. Nu har jag kommit hem och när jag satte mig ner slog tröttheten till. Det är nästan så jag har svårt att hålla ögonen öppna, detta är såklart inte alls bra med tanke på att jag ska jobba. Jag får promenera till jobbet och köpa en chokladbit på vägen, frisk luft och socker borde hjälpa!
Så roligare än såhär blir det alltså inte, nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en fin dag!
PUSS


TISDAG

I dag är det tisdag, jag vill ha fredag! Inte för att jag väntar på att jobbveckan ska ta slut, men däremot väntar jag på min helg tillsammans med Jonna. På tal om jobbet, jag har alltid älskat det men på sista tiden har jag nästan tyckt att det blivit ännu roligare att gå dit. Det kanske beror på våren, finare skor och gladare kunder :)

Nu ska jag ta en powerwalk genom Degerfors och sedan få lite plugg gjort. I eftermiddag åker jag tillbaka till Borås och självklart längtar jag hem till Martin!
Ha en fin dag!
Puss


2011.04.11

I dag bestämde jag mig för att bli butiksansvarig på Details och till helgen kommer min älskade Jonna och firar detta med mig :) Lycka!


NY VECKA


Hej på er!
12 grader och solsken tycker jag är en väldigt bra start på veckan :) Nu är det vår på riktigt! Även helgen bjöd på fint väder och jag hade många härliga stunder. Bland annat årets första häng i solen vid viskan.
Eftersom jag åkte till Degerfors i går kommer dagen att bestå av massa lek med syskonbarnen och sedan myskväll här hemma.
Jag tror det kommer bli en bra vecka!

Underbara lördag!

Hur bra är inte detta? Jag sitter ute i solen i bara tröja och det är nästan så det är för varmt. Tack! Såhär vill jag ha det varje dag :) Snart blir det lite lunch här hemma hos Martin sen ska jag ta en runda på stan med Martina :) I kväll tar jag på mig klackarna, träffar tjejerna och dricker drinkar!

storm!?

Solen lyser på en klarblå himmel, men storm? Hur tänkte ni där? Jag det är knappt så jag överdriver när jag säger att jag funderar på att hänga i köket och sovrummet resten av dagen med tanke på träden utanför mina vardagsrumsfönster som ser ut att kunna blåsa in när som helst. Jag gillar inte alls blåst! För att vara helt ärlig tycker jag det är lite läskigt när det blåser såhär mycket..
Nog om det. Nu har jag tagit helg! Bortsett från lite plugg som jag tänkte få gjort under kvällen har jag inga måsten. Jag är ledig, lägenheten är nystädad och jag har köpt tulpaner :)

FRIDAY I´M IN LOVE



Glad fredag på er! Alla vädersajter visar sol, men vart är den? Jag håller tummarna för att den kommer :)
I dag klev jag upp tidigt för utbildning. Killen från Ecco pratade danska men jag gjorde mitt bästa för att förstå. Nu är jag hemma en sväng innan jag ska tillbaka och göra ett par timmar på jobbet. Förutom det står tvätt och plugg på schemat.

Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla lite SATC innan jag sätter fart.

GODMORGON

I dag börjar jag jobba vid elva, men gick ändå upp halv sju. Bra där! Att anledningen sedan var att min telefon inte fungerade som den skulle spelar ingen roll. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är bra eller dåligt att ligga framför tvn i två timmar på morgonen, det kan nog vara så att jag faktiskt blev ännu tröttare. Nu är jag hur som helst uppe och ska fixa till mig.

I går gick jag och la mig med en liten känsla av ångest, och den sitter i stadigt i dag med. Jag blir så trött på mig själv, jag sätter mig alltid i sånna här situationer! Jag säger ja till saker för att de låter roliga utan att riktigt tänka efter. Att något låter jätte roligt betyder ju faktiskt inte att det inte finns andra saker som också är roliga och andra personer man också både vill och borde vara med just då. Och när mamma frågar mig vad det är jag helst vill göra och jag hör mig själv svara "men det är ju helt orelevant" blir jag så arg på mig själv! Men nu är det som det är och det är mitt eget fel. Så nu har jag kommit fram till att istället för att tvingas välja någon framför någon annan väljer jag mig själv framför alla. Alltså tänker jag göra absolut ingenting med mig själv som sällskap på påskafton i år. Och för att vara helt ärlig tycker jag inte att någon kan klandra mig för det, vilket jag i och för sig vet att ni inte gör eftersom personerna som detta handlar om är världens bästa :)

Så vad har jag lärt mig av detta? Jo, att aldrig planera in saker under storhelger långt i förväg, eller egentligen alls. Med familj, pojkvän och bästa vänner i olika städer är det helt omöjligt att kunna vara med alla och göra alla nöjda. Det här är alltså den stora nackdelen med mitt liv, känslan av att alltid vilja vara på fler än ett ställe samtidigt.

ONSDAG



I går stod plugg på schemat, men just när jag skulle börja ringde Louise och ville ha med mig på shopping i Göteborg. Gissa om jag var svårövertalad? Men hur som helst så skötte jag mig faktiskt bra, jag köpte ett par svarta jeans vilket jag faktiskt behövde, och ett par snygga och väldigt billiga shorts från H&M.

I dag har jag äntligen jobbat! Efter fyra pluggdagar var det väldigt najs att få sälja lite skor. Nu sitter jag och väntar på Martin som tränar. Jag hörde ryktas om att det är fotboll i kväll, vanligtvis brukar jag gnälla både före och under matchen men i dag ska jag nog vara riktigt snäll och faktiskt inte säga nått alls.

if you ever forget how much you really mean to me, every day I will remind you


Jag saknar er mina älskade!
Gruppdejt på påskafton?

some kind of love

Har jag visat er mina nya älsklingar? Vi kommer ha många härliga kvällar tillsammans i sommar!



Och tills dess får de stå och vara snygga i hyllan :)


WEEKEND



Min helg har varit precis så lugn och skön som jag ville. Den har i princip bara innehållit massa mys och det var nog vad jag behövde, jag känner mig redan mycket piggare!
Jag ska inte jobba förrän onsdag denna veckan så i dag och i morgon står plugg på schemat. Det är väldigt bra att få flera dagar i rad så man verkligen kommer in i det, dock måste jag erkänna att jag blir lite slö. Även om jag får mycket gjort så gör jag det ju faktiskt hemma vilket innebär att jag drar runt i myskläder mest hela dagarna..   

Nu ska jag fortsätta min lunch-paus med att faktiskt äta lunch.
Puss! 

Godmorgon lördag!

I natt har jag, för första gången på hela veckan, sovit både bra och länge. Härligt! Jag känner mig äntligen pigg :) Jag tänkte börja dagen med ett avsnitt av Lipstick Jungle, gröt med blåbär och träning. Nu lät jag nästan sådär irriterande nyttig, men lugn, skenet bedrar! I kväll blir det troligtvis fotbollskväll.. Men jag ska inte klaga, jag hade faktiskt inget bättre alternativ och jag är säker på att det kommet bli riktigt mysigt!

Ha en fin lördag!
PUSS


HELG



Nu har jag tagit helg! Jag har lagt böckerna där jag inte kan se dem och ska verkligen föröska släppa allt vad stress och måsten heter denna helgen. Min energi har varit helt slut den senaste tiden så nu ska jag göra ett försök att få tillbaka den :) Jag börjar med att spendera kvällen i soffan framför bra serier, i morgon hittar vi på nått roligt!

Friday I´m in love!



1 april, i dag är det officiellt vår! Dock är vädret inte särskiltl vårigt i dag, men all snö är borta så det går absolut åt rätt håll.
I dag kör jag ännu en pluggdag, och faktum är att jag känner mig ganska motiverad i dag :) Läsa ett par timmar, paus för mat, läsa ett par timmar, paus för bloggar, läsa ett par timmar, paus för träning, läsa lite till och när klockan slår 18 lägger jag ner för helgen. Det låter faktiskt helt okej tycker jag.

Hoppas ni har en fin dag!

RSS 2.0