shoppingdag



Eftersom tanken var att inte köpa nånting alls förutom shampo, balsam och mouse idag är jag nöjd. En ganska trist men så välbehövlig top och en grå munktröja fick följa med mig hem :)
Nu väntar myskväll med god mat och Let´s dance.


friday I´m in love


jag längtar efter mina små pluttar

Jag har länge sagt att snön och kylan gärna får vara kvar ett tag till för att vi ska slippa regn, men kom igen! Att det ska komma en meter till var inte alls vad jag önskade.

I dag väntar en dag på stan med mamma :) Det är så mysigt att ha henna här!

Ha en fin dag!
Puss

it´s a little bit funny, this feeling inside


Efter en förmiddag i skolan måste jag få lov att säga att jag är helt slut! Efter ett par dagar med lite mat och mycket ont blir man faktiskt ganska seg. Men jag är absolut på väg tillbaka :)
Men trots denna trötthet känner jag mig lite rastlös.. Min kära pojkvän kommer från jobbet runt fem, halv sex tiden och det är ju några timmar kvar dit. Jag får börja med att äta upp resten av en mycket fancy lunch, korv i bröd, och sedan städa o fixa lite inför morgondagen. Det måste ju vara fint när mamma kommer :)

världens bästa



Min ganska trista dag blev just fylld med massa massa glädje! Jag vill ha lördag NU!


härda, härda, härda



Till att börja med vill jag tacka min vän Elinor som satt med mig på sjukhuset största delen av dagen/kvällen igår. Utan henne hade jag nog brutit ihop både en och två gånger. Så, tack tack tack!
Anledningen till denna, inte alls särkskillt trevliga, dag var en nedrans magsmäta.

Idag, efter en massa vila och väldigt mycker vilja, mår jag betydligt mycket bättre :) Ibland får man bara härda ut helt enkelt. Att gå till skolan idag var dock inte alls aktuellt, jag vilar och laddar inför morgondagen istället.

På torsdag kommer mamma på besök och jag längtar! På lördag tar vi tåget tillbaka till Degerfos för 30-års kalas. Åå vad jag längtar efter allihopa!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR!

söndag



Idag är jag trött efter en grym lördag med grymma vänner!

tonight´s gonna be a good night


Lördag är veckan bästa dag!
Eftersom Sandra kommer idag så kommer nog just denna lördag blir lite utöver det vanliga :) Fram tills hon kommer ska jag ägna mig åt absolut ingenting, plocka lite, sitta här och kanske se ett, eller troligen flera, SATC avsnitt.

Hoppas ni får en fin dag!
Puss

You got my attention at hello.

friday I´m in love



Äntligen helg! Fast okej, jag har varit ledig största delen av veckan. Men det är ju ändå alltid nått specillt med helg. Planerna är följande: Idag, slappande och mys. I morgon, utgång med min Sandra. Underbart!

Hoppas ni får en fin helg!
Puss

the loves of my life



Varje gång jag ser det sista avsnittet av Sex and The City tänker jag på er och kan inte låta bli att få en liten tår i ögat.
Ni är världens bästa och jag saknar er så mycket!  

jag tror att livet just har börjar och det blir vad man gör det till



Går inte dagarna så otroligt fort? Även om man gör absolut ingenting springer tiden på nått konstigt vid ändå iväg.
Jaja, nej. Jag har egentligen inte så mycket att säga.
Jag längtar till lördag! För de som har missat så får jag besök av min Sandra :) Jag tror på en riktigt bra dag.

Med risk för att själv låta negativ, men är det inte så otroligt tråkigt med människor som är näst intill konstant negativa? Självklart, livet är ingen dans på rosor. Men det blir vad man gör det till!

sovmorgon

Att endast ha skola under eftermiddagen är det perfekta för mig! Man hinner med både sovmorgon, lång frukost och göra sej iordning utan stress. Perfekt!
Så nu ska jag hälla i mig resten av mitt te, hoppa i lämlig outfit och gå förbi åhlens på vägen till skolan i hopp om att hitta en väska.

Ha en fin dag!
Puss

It´s like a story of love



Filmen var bra! Inte fantatsisk, men absolut bra :)
Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan, men jag vill nog inte säga att det är så mycker kvar av kvällen. Jag ska lägga mig tidigt och ladda för morgondagen. Förutom en förmiddag med marknadsföring är planen att hitta en ny väska.

Ha en fin kväll!
Puss

I need you to know this won't be broken
And all that we said will not be lost into the dawn
And you would be the last thing I saw coming
I'm still surprised


I like who we are when we are around us


Det är inte utan att jag börjar längta lite efter sommaren..

I dag har jag planerat en slappdag. Jag funderar som sagt på att ta en sväng på stan men än så länge är det bara en fundering, en slappdag skulle nog egentligen vara det bästa.
I kväll väntar bio, självklart ska vi se Snabba cash.

fynd!

Efter en dag på stan är jag trött! En kväll i soffan framför Hey Barberiba sitter på sin plats :) 
Jag måste nog säga att jag fick med mig några fynd hem idag. En riktigt snygg kavaj, en kofta och ett par lite "vårigare" boots. Prislappen för allt detta blev inte större än 1000 kr. Alldeles lagom för mig :) 
Väl hemma kände jag dock att min garerob saknar bastoppar att ha under. Det kan alltså hända att det blir en runda till i morgon. 

I like my money where I can see them, hanging in my closet. 

life always knows the right moments to show you what you're made of



Godmorgon!
Idag har pengarna trillat in på kontot så som sagt blir det shopping! Och eftersom termometern in visar kallare än 0 tänkte jag första gången i år dissa vinterjackan och istället inviga min nya skinnjacka.

Ha en fin dag!
Puss


you had me at hello

Första dagen i skolan är avklarad. Jag måste erkänna att det tog på krafterna att starta med en heldag, men jag tror faktiskt att de nya kurserna kan bli bra :) Marknadsföring och Textil produktanalys.
Förutom skolan har jag hunnit med en sväng förbi Lindex för att byta min trasiga väska mot nya skinnhandskar, umgåtts med min kära vän Elinor ett par timmar, ätit god middag och legat i soffan och tittat på Step up The streets.

I morgon är jag ledig och shopping och fika står på schemat :)
Faktum är att jag är ledig på onsdag också, vi startar kanske upp ganska slappt ändå.. Så då tar jag med mig min älskling på bio. Vilken? Snabba cash såklart!

Till helgen väntar en dag med Sandra!

you had me at hello

Första dagen i skolan är avklarad. Jag måste erkänna att det tog på krafterna att starta med en heldag, men jag tror faktiskt att de nya kurserna kan bli bra :) Marknadsföring och Textil produktanalys.
Förutom skolan har jag hunnit med en sväng förbi Lindex för att byta min trasiga väska mot nya skinnhandskar, umgåtts med min kära vän Elinor ett par timmar, ätit god middag och legat i soffan och tittat på Step up The streets.

I morgon är jag ledig och shopping och fika står på schemat :)
Faktum är att jag är ledig på onsdag också, vi startar kanske upp ganska slappt ändå.. Så då tar jag med mig min älskling på bio. Vilken? Snabba cash såklart!

Till helgen väntar en dag med Sandra!

mabye I´m amazed at the way you love me all the time


Behöver jag säga att det är skönt att vara tillbaka? Jag älskar att vara hemma, men jag älskar också att vara här. Det kallar jag jackpott!
Som sagt har dagarna hemma varit super mysiga och gårdagen fortsatte i samma spår. Shoppingdag med mamma är svårt att slå :)
Väl tillbaka i Borås skyndade jag mig hem och slängde på mig party outfiten och gick upp till Elinor :) Kvällen var mycket trevlig, trots strömavbrott som gjorde att vi gick hem tidigt.
Idag har jag gjort absolut ingenting och det har varit underbart! En riktig mysdag. Kvällen fortsätter på liknande vid med Johan Falk.

Hoppas ni har en mysig kväll!

and now I see your true colors

Dagarna i Degerfors börjar lida mot sitt slut, och även om det känns tråkigt så har jag ju något bra som väntar :)
Jag har haft det super bra med massa mys med familen. Men innan jag sätter mig på tåget mot Borås väntar en dag i Örebro med mamma :)

Ha en fin dag!
Puss


äntligen!



När det känns som det känns idag efter en tenta går det inte att vara annat än glad! Man ska aldrig vara säker men jag är faktiskt inte alls särskillt orolig :) Nu kan jag slappna av till fullo under dagarna i Degerfors och göra vad jag vill utan minsta lilla dåligt samvete för att jag borde plugga.

Tåget går om två timmar och innan dess ska jag unna mig en sån där stund jag som jag älskar, datorn i knät, SATC på tvn och en ny ELLE på bordet.

Ha en fin dag!
Puss

I searched for you and found my heart

I dag har hela dagen spenderats i bibliotekt. Dagen har varit lång med tillsammans med Louise och Julia har det ändå gått bra :) Nu kan jag inte säga annat än att jag är helt slut men eftersom tentan faktiskt är i morgon tänkte jag bita ihop och försöka lära mig lite mer.

Det enda jag ska göra förutom plugg under kvällen är att packa lite. I morgon sätter jag mig på tåget mot tre dagar med familjen. Underbart! Men det faktum att det redan nu känns bra att komma tillbaka hit på lördag är också ganska underbart :)

Ha en fin kväll!
Puss


take my hand, this is just the beginning

Det är inte utan att tröttheten börjar smyga sig på efter en dag i biblioteket och lite disk och annat fix här hemma. Nu unnar jag mig en slappstund framför datorn innan jag ska laga mat och fortsätta med plugget några timmar till. Det är svårt och det är mycket men jag ska klara det!
Vid tio bänkar jag mig framför Paradise hotel och för att sedan sova och ladda inför den sista pluggdagen.

Hoppas ni har en lite roligare kväll än mej :)
Puss

goodmorning sunshines



Efter många långa sovmornar den senaste månaden är det lite extra jobbigt när klockan ringer. I går var det kl 7, i dag kl 9. Okej, det är inte jätte tidigt, men det tar emot.
Idag väntar en lång dag i biblioteket med massa konfektionsplugg. Ska jag hinna vara där vid 10 är det nog en bra idé att hoppa in i duschen nu.

Ha en fin dag!
Puss

life is what happens when you are busy making plans


Veckans första tenta är gjord, den gick sådär och jag är supertrött! Så nu bäddar jag ner mig och tar igen några timmars förlorad sömn innan jag tar tag i plugget inför torsdagens tenta, konfektionsteknik. Jag ser inte fram emot det, men å så skönt det är att bara ha en tenta att plugga till!


happiness



Det som igår skulle bli en lugnt kväll med ett glas vin på mysigt ställde slutade  med en helkväll på XoY. Om jag ångrar mig såhär kvällen innan tentan? Nej! Inte det minsta faktiskt, jag hade en riktigt rolig kväll :) Så tack för det pojkar och flickor!
Idag har mys och plugg varvats men resterande del av kvällen måste jag nog ändå ägna åt plugg.

Hoppas ni haft en fin helg!
Puss

lördag!


Även om jag har en massa plugg att ägna min dag åt är det ändå alltid lite extra trevligt på lördag :) Hittils har jag tagit en lång sovmorgon i Brämhult och nu sitter jag vid köksbordet med böckerna redo bredvid mig. Men eftersom jag får pluggsällskap i form av Louise vorde det nog en bra idé att hoppa ut morgonrocken, i kläderna och föna håret. Ungefär NU!

suprise suprise



Jag har aldrig varit någon stort fan av Let´s Dance med när Elin Kling skulle delta kunde jag såklart inte låta bli att bänka mig i soffan klockan åtta. Men oj vad positivt överraksad jag blev! Fyran har faktiskt lyckats få ihop ett riktigt roligt gäng i år. EMD-deltagarna, idoler (i form Rabih som för övrigt var lite av en favorit hos mig), politiker, modebloggare och en och annan rolig skådespelare. Absolut över min förväntan :)

there´s no one in town I know but you gave me some place to go


Efter sisodär tjugo minuter tillsammans med min efterlängtade dator drabbades stan av strömavbrott och internet var borta igen. Men, jag har mycket plugg att göra så det gjorde egentligen inte så mycket. Det är ju tillbaka nu :)
Jag ser fram emot en lugnt och skön kväll med lite mer plugg, god mat, Let´s dance (Elin Kling), slappande framför datorn och lite senare pojkvänsmys. Inga fel va? :)

Ibland blir jag nästan rädd för hur bra jag trivs med min tillvaro! Jag skulle aldrig våga kalla det perfekt men fy sjutton vad bra det är! Jag kan inte riktigt sätta ord på det. Jag är helt enkelt glad varje dag. Inte hela dagen varje dag, men varje dag!  
Självklart, jag saknar familjen och mina bästa vänner otroligt mycket. Men även om de är en bit bort så är de ju ändå alltid precis här, och nånstans tror jag att det är en del av det.

Linnéa, hoppas du får en underbar semester!

friday I´m in love


Heej!
Denna onämnda bloggpausen beror på något så sorgligt som en kraschad dator. I söndags bestämde den sig för att endast frånge ett ynklit ljud när man försöker slå på den. Så, 5 dagar helt utan datorn. Det är tragiskt hur beroende man är! Jag måste säga att de första dagarna var värst men precis som med allt annat vänjer man sig.

Hur som helst. Nu har jag fått pappas laptop hitskickad (tack tack tack!) och självklart känns det otroligt skönt!
Jag har nog egentligen inget speciellt att säga om den gågna veckan. Den har bestått av vardag helt enkelt. En vardag som jag förövrigt fullkomligt älskar!

Med tanke på kommande veckas två tentor kan jag inte spendera så mycket mer tid vid datorn än såhär.
Ha en fin dag!
Puss

Isn´t it obvious



I natt, efter att min söta pojkvän tyckte det var en bra idé att ringa mig sådär runt 3-tiden, hade jag lite svårt att somna om och började fundera lite på gågna trender. Är det inte roligt hur det vi tyckte var så snyggt för 10 år sedan är något vi skrattar åt nu? Och garanterat kommer vi om några år skratta åt det vi tycker är såå inne idag.

Jag tror bestämt att någon på tv4s modesida hade samma fundering som jag för där hittade jag det här, kommer ni ihåg?

2000 Året då piratbyxan, fejkreptilskärpet och partytoppen regerade. En jeansjacka från Levis och stövlar med spetsig tå på detta och du hade looken.

2001 Byxor med låg midja och vidd i benen och pochahontas-topp. Indian-looken var het, liksom Moulin Rouge-korsetter och kassler-linne. Sade någon otippad kontrast?

2002 Singoallatoppen med volanger, matchade med stora örhängen regerade vid sidan av den allt mer tilltagande rockstilen (glamrock) där pilotsolglasögon var det enda rätta. Rockbrutta goes ziegenare.

2003 Gummisnodd runt bootcut-jeansen, nätbrynja och ballerianskorna med snörning upp på vaden, var något vi tyckte var hot detta år. Minns någon Gina tricot-setet? Linne och tröja i ett?

2004 Nu skulle vi stoppa in jeansen i stövlarna med rund tå, och samtidigt vira in oss i ryska sjalar som gärna fastande i våra egengjorda örhängen.

2005 Leggingens tid var kommen. De kunde med fördel matchas med såväl omlottklänning, etnoinfulerade tunikor som den vita skjortan med skinnjackan över.

2006 Klänningen med bältet i midjan var årets it, tillsammans med etnoaccessoarer eller ett par pumps med peep toe.

2007 Midjan kröp uppåt på byxorna, i samma takt som platåskorna blev allt högre. Vi gick i Paperbag-kjolar och hade nitskor.

2008 Det gyllene chinos-året, som även innehöll vippkjolar, hattar och blommigt.

2009
Byxdressen gjorde en revival, liksom axelvaddarna och MC-jackan. Nitar och svart regerade.


wait til you see him smile


Idag klev jag upp riktigt tidigt med tanke på att det är lördag. Klockan nio närmare bestämt. Vid tio promenrade jag, Elinor och hennes matta bort till Knalleland. Väl där ångra jag inte min tidiga morgon, hem hade jag med mig en filt, en tröja och lite underkläder. Allt detta under 400! Ganska bra kap :)

Hoppas ni får en fin lördag!
Puss

2010

Gott nytt år mina vänner!
Min nyårsafton blev mycket bra, absolut över förväntan :) Så tack Louise med vänner som stod för denna trevliga kväll!

Efter en liite för lång, men så mysigt, sovmorgon ska jag hoppa in i duschen för att sedan inta soffan med gårdagens efterätt, en vän och en film :)

RSS 2.0