vinter



Solen har redan gått ner. Det går så fort..
Jag haft en paus från pluggandet ett par timmar. Jag åkte ner till stan och köpte mat och julklapp till mamma :) Nu har jag ingen lust att fortsätta läsa, men det vore väldigt dumt att låta bli. Jag vill bädda ner mig i soffan, slösurfa, se på tv, lyssna på vackra låtar och dricka te.  

pluggdag



Nu kör jag igång dagens plugg! Jag har som mål att ta mig igenom hälften av boken Shoes: A history from sandals to sneakers.
I eftermiddagen tar jag en paus för träning och eventuellt lite julklappsinköp.

Ha en fin dag!

flest skor vinner

http://stureplan.se/bloggar/michaela
Michaela Fornis blogg har blivit en av mina favoriter. Jag tycker om hur hon skriver. Jag tycker om hennes kloka ord om kärlek, glädje, saknad och allt där i mellan. Livet helt enkelt. Det får mig att tänka efter, uppskatta och känna.

julklappsshopping


Jag vill inte ha en svart nyårsklänning.. Kanske blå?

Till att börja med måste jag säga att Maria Montazami får mig att le! Hon är härlig.
Nu börjar tröttheten smyga sig på, jag har haft en heldag i Göteborg med mina fina vänner. Dock var shopping lyckan sådär, jag fick inte med mig en endaste sak hem till mig själv. Det enda jag köpa var Martins julklapp, vilket jag i och för sig gör mig nöjd!
Jag kom hem för cirkus en timma sedan och jag har spenderat tiden i telefonen. Martins mamma, Martin, mamma, bror, syster, mamma igen. NU sitter jag ner i soffan och slappnar av, alltså var det, som sagt, nu tröttheten slog till. I morgon väntar en pluggdag som måste bli väldigt effektiv, alltså kryper jag ner ganska snart,

första advent

Nu går det inte längre att förneka, julen är nära! Och jag fullkomligt älskar tiden innan med adventsljusstakar, julklappsshopping och förväntan.
I dag har vi inte gjort mycket, förutom en lite stund ute i snön har vi knappt rört oss ur soffan. Och med tanke på att söndag faktiskt är en ganska bra tv kväll kommer vi nog inte göra mycket annat.
I morgon är jag ledig och åker till Göteborg med Louise och Sanna, när stackars Sanna går till skolan möter jag och Louise upp Emelie och har en mysig dag på stan!

Godnatt

Tack mina fina vänner för en mysig kväll!
Vi lyckades bra med drinkarna, väldigt bra faktiskt! Över förväntan :) Kvällen på XoY blev dock kort, jag vet inte, men jag har nog helt enkelt tröttnat på det stället.
Nu lägger jag mej istället i hyfsad tid och vaknar upp till första advents mys!

LÖRDAG


Sedan vi senast hördes har jag avverkat en mysig kväll med Martin och fyra timmar på jobbet. Nu har jag kommit hem, ätit lite mellan mål, lagt mig i soffan och PANG! All energi tog slut. Så nu ska jag vila, eventuellet ta en powernap, och ladda inför kvällen. På schemat står drinkkväll med mina finaste vänner, tanken är även att vi ska ta oss ut i kylan för att dansa på XoY. Jag tror på en bra kväll!

granris, vörtbröd och apelsiner



Är det inte lite såhär att för varje år som går blir julklapparna mindre viktiga och allt det mysiga runtomrking blir mer viktigt? Så är det nog iallfall i mitt fal. Missförstå mig inte, jag älskar julklapparna, men glögg, ljusstakar och granris är minst lika fint.
I dag har jag alltså julpyntat lite här hemma, och tagit en runda på stan med Louise. Förutom granris fick jag med mig ett par riktigt varma curlingkängor hem. Nu är jag redo för vintern!

Jag borde ha pluggat idag.. Jag har inte läst så mycket som en mening så nu är det jag som stänger av all elektronisk underhållning och lär mig om skohistoria, iallfall en liten stund.

I kväll blir det såklart fredagsmys! Tacos och Idol, mer traditionellt än så blir det nog inte.

friday I´m in love


Härliga fredag!
I dag är jag ledig från jobbet, så alldeles strax ska jag knalla ner till stan och möta upp Louise för fika och kik i butiker :)

Ses sen!

goodmorning sunshine


Lauren Conrad är så vacker!

Gårdagen blev inte en jätte bra dag, jag klantade mig! Jag lyckades välta ner datorn på golvet med det mobila bredbandet i, vilket blev mer eller mindre mos. Självklart blev jag sur! Och ännu surare blev jag när jag inte kunde komma ihåg hur jag skulle göra för att få min iPhone att fungera som mobilt bredband. Jag fick alltså spendera hela kvällen utan dator.. I lands problem!
I morse när jag klev upp kom jag på hur man gör! Så nu har jag allså  internet igen, det går lite segt, men det går!
I dag ska jag äntligen jobba. Men jag börjar inte förrän 13 så nu ska jag fixa mig och ta en runda på stan.

Ha en fin dag!
Puss

1 månad kvar


I dag är det 1 månad kvar till julafton!
Eftersom min arbetskompis Linnéa ville byta sin lördag mot min onsdag blir det ännu en dag med plugg. Jag hade behövt ett avbrott, men det är ju faktiskt ganska bra att jobba lördag så jag får köra på en dag till. Dock måste jag erkänna att jag inte börjar än.. Jag åkte hem från Martin i morse, stanna till och handlade mat och sen fastnade jag här. Men med tanke på att jag har hela dagen på mig är det ingen panik, jag har kännt mig lite krasslig de senaste dagarna så jag ska försöka att vila lite och inte stressa i dag.


Snön den faller, iskristaller skimrar i ett ljus
Minnen av dig som håller mig, hårt i dina armar
Minns du stunden, hur vi blunda och försvann ihop

vinterpromenad



Efter en trevlig lunch med Elinor promenerade jag hem i kylan. Frisk luft ger så mycker energi! Ibland är jag faktiskt tacksam över att det nästan tar tjugo att gå hem, hade det inte gjort det hade jag garanterat inte fått den friska luften i dag. Snön höjde såklart mysfaktorn!
Eftermiddagen har jag ägnat åt plugg men nu har jag stängt böckerna. Alldeles strax tänkte jag faktiskt sätta mig och titta på Förkväll. Förra säsongen tittade jag nästan varje dag eftersom jag oftast kom hem vid fem tiden och lagade mat, nu har det inte riktigt blivit så. Men i dag ska jag lyxa till det! Om ett par timmar hämtar Martin upp mig :)

snöstorm


Ge mig tröjan och väskan!

Min första tanke när jag slog upp mina blå för en timme sedan var (tyvärr) usch vad jag mår illa! Men lugn, ingen magsjuka eller annat otrevligt, jag har helt enkelt fuskat lite för mycket med vad jag ätit den senaste tiden och då får jag sota för det. Att jag aldrig lär mig! Hur som helst så gjorde detta att jag valde att inte gå till skolan, inte nu under förmiddagen iallafall. Jag hoppas på att må bättre efter min lunch dejt med Elinor, och om inte så blir det hemmaplugg under eftermiddagen också.

Jag skulle nästan vilja säga att det är snöstorm! Snön gillar jag, men blåsten? Nej tack!

måndagskväll

Kvällar som denna är värdefulla! En myskväll med mina fina vänner en vanlig måndag sätter helt klart guldkant på vardagen.
Nu ska jag snar krypa ner, i morgon väntar en dag på Textilhögskolan med modehistoria.

Sov gott!
Puss


walking in a winter wonderland



Nu ni mina vänner, nu tror jag vinterna är här på riktigt! Jag önskar det iallafall.. Det är så vackers vitt ute och för min del får det gärna vara så i några månader nu, jag vill inte ha slask! När jag promenderade hem från bussen och snöflingor stora som snöbollar föll ner på mig blev jag såå sugen på julen! Så när jag kom hem plockade jag fram adventssakerna och satte på lite julmusik.
Nu ska jag springa ner och hämta tvätten, sen ska jag laga mina goda köttfärssås innan jag sätter igång med plugget. Jag har otroligt mycket att läsa, men det är bara att bita ihop, i kväll får jag belöning för mitt pluggande i form av mys med Louise och Sanna!

mysdag


Efter en lång sovmorgon åkte Martin hem för att se på lite fotboll, eftersom matcherna som går i dag inte intresserar mig passar jag på att mys runt för mig själv här hemma. Det händer trots allt inte så ofta.. Hittils har jag städat och nu väntar en riktigt god lunch på spisen!
Jag har en lång vecka framför mig så resten av dagen ska jag ta det lugnt, slappande framför datorn, STAC och myskväll med min man!

SÖNDAG



Söndag har blivit lite av min favorit dag. Det är den enda dagen under veckan som jag garanterat är helt ledig, både från jobb och plugg, och enda dagen som jag kan vara med Martin hela dagen.
I går firiade vi Linas 25 års dag, vilket resulterade i en mycket trevlig kväll! Tack för det :)
I dag har jag alltså absolut ingenting planerat och nu ska jag föröska få liv i honom.
Ha en fin dag!
Puss

helg!


Nu har jag äntligen tagit helg! Torsdag och fredag var jag på jobbet till stängning, i går kväll åkte jag hem till Martin och klippte hans hår! I dag har jag avverkat ytterliggare fyra timmar på jobbet och nu ligger jag utslagen! Lördag på Scorett innebär mycket spring.
Nu ska jag vila en liten stund och sedan fixa till mig, Martins systers 25-års kalas väntar!

Ha en fin kväll!
Puss

TILLBAKA

Hej!
Jag är tillbaka! Gräset var inte grönare på andra sidan. Det är nästan så jag inte vill erkänna det, men jag saknade min blogg! Jag gillar nog inte förändringar så mycket iallafall.. Jag ber om ursäkt för förvirringen!
Jag gillar min blogg, men jag måste ta tag i min tråkiga design. Jag ska bara komma på hur man gör ;)

HEJ DÅ!

Vi har hängt ihop att tag men nu går jag vidare, hoppas vi ses! ;)

http://zandrae.blogspot.com/


It´s all about the shoes



Jag har spenderat dagen i bilioteket tillsammans med Sanna och skohistoria. Jag hittade fyra böcker att läsa och det bästa var att alla finns på biblioteket och jag behöver alltså inte köpa någon.
Nu ska jag åka till Martin och kolla fotbollsgalan :) Jaa jag tycker faktiskt den är riktigt rolig att se!
I morgon fortsätter jag med skohistoria, varvat med skrivande av debattartikel.

ny vecka



Känns det inte lite som det alltid är ny vecka..?
I dag har jag hittils hunnit med ett frisör besök och rullar köttbullar. Nu avnjuter jag dem! Snart ska jag knalla ner till biblioteket för en eftermiddag med plugg, jag ska läsa 1000 sidor om skohistoria så det är hög tid att hitta de där 1000 sidorna nu!
I kväll blir det mys till Fotbollsgalan med Martin.

weekend

Helgen börjar i allra högsta grad lida mot sitt slut och jag har haft två riktigt bra dagar! I går låg jag i soffan i princip hela dagen och vid sju tiden mötte jag upp mina fantastiska vänner Louise, Sanna och Emelie och hade en super duper kväll tillsammans med dem och såå god mat!
I dag tog vi en lång sovmorgon innan vi åkte till Martins mormor och morfar och fick riktigt god lunch. Under eftermiddagen har vi tagit det väldigt lugnt och framåt kvällen ställde jag mig och lagade tomatsoppa till oss. Mycket god mat under helgen alltså ;)

Nu ska jag titta på Så mycket bättre innan vi kryper ner, det är ett bra program!

min lediga lördag



Det har nästan gått två månader sedan jag hade en ledig lördag här hemma, gissa hur mycket jag uppskattar min dag i dag! Planen var att gå o handla mat tidigt för att kunna göra goda köttbullar, men när jag tittade ut genom fönstret och möttes av en grå himmel, näst intill storm och regn rotade jag fram mat ur frysen och bestämde mig för att inte lämna lägenheten. Jag ska ha en riktigt slapp mysdag! Jag ska sitta framför datorn precis så mycket som jag känner för och ligga i soffan och kolla SATC .
Kvällen kommer bli lite av pricken över i:et, min favoriter Louise, Sanna och Emelie kommer hit och lagar massa god mat, dricket lite vin och myser med mig! 

fredagsmys



Försök inte nå mig på mobilen, den kommer inte att fungera innan klockan 10 i morgon. Jag visste väl att jag gjorde rätt som skaffade hemtelefon!
Dagen på jobbet gick som vanligt fort och nu har jag hunnit fått i mig lite mat och suttit ner lite. Det är så himla skönt att komma hem till en nystädad lägehet såhär på fredagkvällen, nu har jag inga måsten alls innan måndag. Lyx!
Kvällen spenderas såklart hemma i soffan framför Idol. Jag ska nog fixa lite te innan det börjar :) Jag har faktiskt mig själv som enda sällskap, iallfall i ett par timmar till. Martin spelar tv-spel.. Men faktum är att jag behöver bli lite bättre på att umgå med mig själv, jag var det förut, men någonstans tappade jag bort det. Nu över jag!

friday I´m in love


Nu är jag otroligt glad att jag valde att gå upp vid åtta för att få tvätten och städningen avklarad tidigt, jag kom precis på att jag börjar jobba klockan 12, alltså inte klockan 14 som jag hade räknat med. Snabbt in i duschen!

with love



En vecka går så otroligt fort! Jag kan inte fatta att det redan är fredag i morgon..
I dag började jag dagen med träning, eftersom jag fick sällskap av AnnaIda var det trevligare än vanligt :) Dagen följdes sedan av jobb. I morgon börjar jag inte förrän två så innan dess ska jag hinna med massa tvätt och städning. Skönt att ha rent och fint inför helgen :) En helg som förövrigt i princip saknar planer vilket känns såå skönt! Jag minns inte när jag senast hade en ledig helg här hemma? 
 
Nu lite te och mackor innan jag bäddar ner mig.

hej mitt vinterland



Nu är jag äntligen bäddat ner mig efter en låång dag! Dagen började med att jag stog och väntade på bussen i tjugo minuter innan en dam kom fram och berättade att alla statsbussar är inställda i dag, yeey! Som tur var kunde jag få skjuts av Martins pappa :) Sen har alltså dagen följts av skola och jobb, och såklart en himla massa snö! Jag tycker om snö, men när det snöar och blåser mindre storm är det inte jätte mysigt. Så nu njuter jag alltså extra mycket av att ligga i soffan! Desperate Housewives väntar!

snöstorm

I dag var vi båda otroligt trötta när klockan ringde, och jag vill inte påstå att jag piggnat till än. Ute är det snöstorm! Jag blir inte det minsta lockad att gå ut, än mindre sätta mig på bussen som troligtvis kommer vara sen. På schemat står skola på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Låång dag! Nej usch vad negativt det här blev, jag borde nog gå och fixa till mig istället :)

ny vecka, nya möjligheter

Yes! Nu är veckans tenta i Massmediekunskap inskickad! På onsdag ska jag börja med nästa, och sista, som kommer resultera i en debattartikel. Precis i min smak :) Jag ska även börja läsa om modejournalistiken histora den här veckan, minst sagt intressant!
Nu ska jag njuta av min ledia dag här hemma i Degerfors innan jag sätter mig på tåget. Jag längtar hem till Martin!

Ha en fin dag!
Puss

söndagsplugg

I dag har jag ägnat största delen av dagen till lek med mina småttingar, en söndag när den är som alla bäst :) Jag hann även med att gratulera min söta kusin. Nu ska jag sysselsätta mig med plugg, plugg och plugg. Men faktum är att det inte stör mig särskillt mycket. Jag ska skriva en essä på temat nyhetsvärdering. Det negativa är att den ska vara inlämnad tidigt i morgon, det positiva är att jag gillar att skriva och ibland jobbar man nästan bäst imder tidspress.
Jag tror jag kommer få en mysig kväll med massa knapprande på tangeterna med avbrott för tacos och lite tid med syster. I bästa fall hinner jag även med en stund framför Beck med mamma. Nu måste jag köra!


WORDS COME EASY WHEN THEY ARE TRUE

Nu är jag hemma hos familjen i Degerfors! Jag tog tåget, aningen trött, vid tio i morse och dagen har sedan bjudit på kalas med massa lek :) Nu väntar en väldigt lugn hemmakväll med mamma, perfekt!
Gårdagen innehöll både lycka och olycka.. Det är så tråkigt att det finns så tråkiga människor!

Nu ska jag fortsätta min lugna myskväll med mammas hemmagjorda pizza!
Puss


friday I´m in love



Härliga fredag! Jag måste nog säga att jag har haft en effektiv morgon, på två och en halv timma har jag ätit frukost framför Vakna, tagit mig från Brämhult till Norrmalm, diskat, fixat, städat och sytt hälften av det som ska sys på min klänning. Ganska bra?
Just nu sitter jag alltså och syr, eftersom det inte riktigt var planerat att gå på festen i kväll blev det lite panik. Jag har sedan länge varit på väg att lämna in min absoluta favoritklänning för att få den insydd. Så långt har jag alltså inte kommit så nu får jag sy in den lite provisoriskt själv.
Om ett par timmar ska jag möta upp Louise på stan för lite ärenden innan jag går till jobbet. Jag måste lista ut vad jag ska göra för att inte vara super trött när jag kommer hem i kväll..

Ha en fin dag!
Puss

saknad

Missförstå mig inte. Jag trivs så bra här, men sen kommer stunderna när det inte alls känns så bra, när jag är själv hemma, tittar runt i lägenheten och inser att jag är helt ensam. Min familj är nästan 25 mil bort, och jag är här. Den känslan är frukstansvärd, och det är då jag tänker på hur mycket jag faktiskt missar. Mina fyra små änglar växer upp och jag missar en väldigt stor del av det. Då kan jag inte låta bli att undra vad sjutton jag gör här.  Som tur är kommer jag på att jag har fina saker här också, jag har någon jag älskar otroligt mycket och jag är lycklig! Men ibland blir saknanden helt enkelt för mycket..

torsdag



Long time noo see, hur sjutton hinner ni?
Jag har spenderat de två senaste dagarna med "lediga" förmiddagar och eftermiddagar på jobbet. Jo men just det, i går var jag ju faktiskt i Göteborg med tre fina vänner under förmiddagen :) Vi inhandlade masker till fredagens party. Min allra finaste klänning och en fin mask känns väldigt roligt, jag hoppas jag hinner bli sugen på resten innan det är dags! Innan dess får jag ladda upp med mys, en lång natts sömn, plugg och jobb.

I dag fyller en av de 4 största glädjespridarna i mitt liv 6 år, GRATTIS älskade Liam!


vänner vänner vänner



Vilken grå dag! Regnet är ihållande och blåsten är kall. Dock gjorde jag det bästa av dagen och spenderade tre timmar med mina fantastiska vänner på mysiga Viskan :)
Nu väntar en kväll med bra på tv och förhoppningsvis lite plugg, jag har alltså inte kommit på vad jag ska skriva om än..

Ha en mysig kväll!

idétorka


I dag är jag ledig från jobbet men långt i från ledig, massmedia står på schemat! Men jag måste erkänna att jag inte kommer någon vart alls. Jag ska skriva en essä om valfritt ämne, kopplat till nyhetsvärdering, och jag har NOLL idéer! Att jag ska lämna in på fredag och jobbar eftermiddag fram tills dess gör mig aningen stressad..
Hur som helst måste jag snart komma igång, eftermiddagen ska jag spendera med mina vänner och det vägrar jag ändra på! Emelie kommer till stan så en långfika är planerad :)

Nej, jag tror inte jag kommer att få några idéer när jag sitter och försöker klämma fram dem, nu tar jag en SATC-rast!

jag har världens bästa pojkvän

Ny vecka! Jag laddade upp med den perfakta söndagen, massa slappande hemma, träning och mys hos Martin.
I dag jobbar jag 11-16, min favorittid! I morgon är jag ledig från jobbet, men jag har massa plugg så riktigt ledigt blir det inte alls. En lång vecka väntar alltså! Men jag trivs ändå :)

Ha en fin dag!
Puss

RSS 2.0