Morsning!


Eftersom min förkyldning nu stått still i sidosär tre veckor besökte jag vårdcentralen igår och tipset jag fick va att sova så mycket jag bara kunde. Självklart tar jag fasta på det tipset!
Men jag ska faktiskt inte lata mig hela dagen, ska snart hoppa in i duschen för att om sisodär en timma knalla bort till skolan för plugglunch med Louise innan eftermiddagens lab börjar.

Gårdagskvällens fika var mycket trevlig och dagens kväll blir nog minst lika bra. Jag gillar sånna småsaker som förfyller vardagen lite :)

När jag kommer hem från skolan har nog The City och The Hills kommit upp, hoppas hoppas hoppas!

Ha en fin dag!
Puss

thank god I have friends like you

Även om jag fått lite småsaker uträttade känns dagen aningen seg, men bara sådär skönt seg. Än är jag inte uttråkad :) Jag har pluggat lite, ska plugga lite, fixa god middag och ikväll fika med några trevliga tjejer :) Helt okej bra dag ändå.

I morgon väntar plugglunch med Louise, lab i Färg & Beredning och troligtvis bio. Jag är ett stort Beck fan och jag hoppas inte att vår seghet gjort att vi missar den :)

Nej min inspiration/fantasi är noll idag.



KÄRLEK

så älskad så saknad

Tre år..
Tiden går så fort, men samtidigt så himla sakta. Jag kan inte riktigt förstå det.. Eller jag vill nog fortfarande inte riktigt förstå det. Ibland känns det som det var igår och ibland känns det som det en evighet sen. Jag önskar inget hellre än att jag skulle kunna spola tillbaka tiden och vara där igen samtidigt som jag aldrig vill känna det jag kände och se det jag såg de där dagarna igen.

Jag är så tacksam över alla fina minnen och de år jag fick med dej! Det finns ingen som du.
Jag saknar dej!

jag är hos dig igen

I morse kände jag mig utvilad. Jag har varit så otroligt trött hela dagen! Efter lunchen slog det till och jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna under föreläsningen. Väl hemma slockande jag ganska snabbt i soffan och där ska jag spendera den kommande timman tillsammans med Idol :)

Idag skulle jag ge så mycket för att få vara med min familj!
Och Linnéa, jag saknar dej för du är bäst!

I had the rest of you, now I have the best of you!


Trots att det ser allmänt grått och trist ut idag så känns det bra ändå. Jag känner mig utvilad och jag ser fram emot veckan. Inte av någon speciell anledning, jag har bara en bra känsla :)
Dock väntar jag på att jag ska bli frisk från min snart månadslånga förkyldning, men när som helst nu! Jag börjar faktiskt längta riktigt mycket till Friskis, men desto roligare blir det när jag kan gå tillbaka :)

Dagens plan är lunch/plugg med Louise, föreläsning, matshopping, plugga lite till och såklart Idol.

I morgon börjar, till min stora lycka, The Hills och The City! Det finns många anledningar till att de är två stora favoriter men framför allt för att de är såå inspirerande! Jag tror The City kommer bli den största favoriten :)

Ha en fin dag!
Puss

The perfect one it the one who brings out the best in you.

myssöndag

Idag har vi haft mysdag här hemma och gick i princip inte upp förrän kl halv sju. Tv tittande o allmänt slöande har varit dagens enda aktivitet. Egentligen är jag lite emot sånna dagar men oj vad mysigt det kan vara! För att inte tala om avslappnande, jag tror det var just vad jag behövde :) Min dag kunde alltså inte vart bättre <3

Gårdagen blev mycket lyckad, absolut över förväntan! Tack så mycket tjejer! Och såklart ett extra tack till Anna som stod för kvällens förfest och Louise som slog klackarna i taket med mig på X&Y.

Nu ska jag fortsätta min mysdag i samma spår med mer tv tittande, Ensam mamma söker och Kommissarien och havet.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)
Puss 

etthundraåttiofyra dagar

Eftersom jag vaknade hyfsat tidigt i morse känns det som dagen har varit så lång, det borde enligt mig vara kväll nu. Men det faktum att klockan bara är tre är egentligen mycket positivt eftersom jag kommer hinna allt jag måste innan jag ska infinna mig hos Anna kl sju ikväll. Jag hoppas på en toppen kväll med tjejerna :)

Idag känns för övrigt som en lite extra kärleksfull dag. Jag kan inte inte riktigt förstå det, tiden har gått så fort! Tack!
KÄRLEK

but I know how I feel about you now


Dagen har gått av bara farten och jag kom just på att jag skulle ha pluggat.. Jaja, jag antar att jag kan göra liite ikväll och desto mer imorgon. Jag ska inte gå förrän runt 19 och jag har ingen anledning alls att ägna hela min lördag åt att slöa.
Som jag har tänkt nu (så alltså med reservation för ändring) så ska jag kliva upp kl 9, sola, kanske ta en runda på stan i hopp om att hitta något till kvällen och sedan ägna eftermiddagen åt plugg. Låter det inte bra? Jag tror faktiskt på det :)

Ha en mysig kväll!

Älsklingar jag saknar er!

friday I´m in love

Efter turen till Knalleland, som blev mycket lyckad, blev jag trött och hungrig och är därför hemma för lite käk och ett SATC avsnitt i soffan innan jag beger mig till stan för att uträtta resterande saker.
Och för övrigt så ska jag klippa mig idag :) Jag gick in hos friösren bredvid och fick en tid i eftermiddag. Yeey!

Ha en fin dag!
Puss

I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

TGIF

Om man ser till vädret kunde denna fredag knappast varit gråare, men i övrigt tror jag på en bra dag :) Shopping står på schemat och det är ju knappast någon hemlighet att det är min favoritaktivitet. Och faktiskt ser jag fram emot att göra det med endast mig själv som sällskap. Kan låta trist men eftersom man oftast inte gör det så tycker jag att det kan vara riktigt skönt :) 

Kvällens planer är ännu oklara, antingen bio eller myskväll hemma. Bio lockar mest men i vilket fall så tror jag det blir bra :)




lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland


Jag lyckades komma till föreläsninge i tid trots min knappa tid. Den var bara två timmar lång men gjorde mig ändå väldigt trött. Så nu väntar en lugn kväll med lite plugg och Idol.
Eftersom fredag är en ledig dag för mig känns det lite som att helgen börjat nu, och även om veckan varit väldigt lugn är det såklart skönt :) Helgens planer är plugg, shopping, utgång och massa mys :)

Nu ska jag laga gourmet middag, korv i bröd!

with you with you with you with you with you

Eftersom jag inte lärde mig något av stressen igår så sitter jag här idag igen och är alldeles för optimistisk gällande tiden. Om ungefär 30 min ska jag gå till skolan och det enda jag gjort är att äta frukost. Nu ska jag alltså dusch och göra mej iordning. Jag vet ju att jag hinner, men inte utan väldigt mycket stress naturligtvis.
Men med tanke på den sista tidens väldigt många ensama nätter ville jag inte riktigt kliva upp i morse när jag faktiskt hade sluppit en sådan :)

Idag består dagen av två timmars föreläsning och plugg med Louise.
Nu springer jag!

tidsoptimist



Jag är alldeles för ofta alldeles för tidsoptimistisk! Om 20 minunter ska jag möta Louise för lunch och jag har bara sminkat mig till hälften och inte ens fönat håret. Och som att inte det räckte så sitter jag här..
Jaja hur som helst, idag har jag ovanligt många planer för en onsdag. Som sagt lunch med Louise, plugga, reklamera skor, fika och träffa Martin. Hinner jag allt? Absolut! Men ska det gå vägen måste jag nog sätta fart nu.

Ha en fin dag!
Puss


the little things that make life great

Eftersom Affärsjuridik är mitt favoritämne hittils så var dagen rolig, men ändå lite tröttsam. Den energi jag hade imorse försvann lagom till lunch. Men jag kämpade på med koncentrationen och ett väldigt gulligt sms lyste upp eftermiddagen. Ibland krävs det så lite för att ge så mycket :)

En kväll med Idol och Systrar i jeans väntar. Med eller utan sällskap, jag hoppas på med :)

Nu kurrar min mage!


tonight will be the night that I fall for you all over again



Godmorgon mina kära!
En heldag med Affärsjuridik väntar.
Trots att jag somnade lite för sent igår, efter en väldigt mysig kväll, så vaknade jag hyfsat pigg idag. Eftersom det inte hör till vanligheten var det såklart väldigt skönt. Och eftersom jag var relativt pigg kom jag upp i tid och har nu faktiskt lite tid över innan det är dags att gå till skolan. Till min stora lycka är vi på skolan här idag, alltså slipper jag den långa tio minuters promenaden till Textilhögskolan. Yeey!


tillbaka

Jag är tillbaka i Borås och som vanligt med blandade känslor. Även om det finns nån jag vill komma tillbaka till här så lämnar jag nån jag också vill vara med.
Hur som helst så hoppas/tror jag på en bra vecka. I morgon är det heladag med Affärsjuridik och sedan är det slut på skola för veckan. Otroligt slappt, men jag måste faktiskt plugga en hel del så att säga att jag är ledig hade varit en överdrift. Men lite trevligheter ska också hinnas med, så som fika med ett par vänner och en och annan myskväll.
Och jag ser faktiskt redan fram emot kommande helg så höstens första besök på X&Y ska göras :)


Tack igen för en himla fin helg!

I wanna grow old with you!


KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK

Gårdagen var allt den kunde vara, och lite därtill!
Kalaset var så mysigt ett kalas kan vara och kvällen var så rolig en kväll kan vara. Den började hemma hos Jossan med ALLA och fortsatte på Statt. Jag vet inte när jag hade såhär roligt senast :) När vi alla är tillsammans blir haf så påminnd om hur mycket jag hatar att vi så sällan ses, men mest blir jag påminnd om hur mycket jag älskar att jag fick världens bästa vänner :)

Idag är jag väldigt glad, bara sådär i allmännhet men också för att jag inte åker tillbaka till Borås förrän i morgon. Att ha hela söndagen hemma är så mycket värt. Så idag blir det ännu en mysdag med familjen :)





It´s all about love


Godmorgon kära vänner!
Som sagt blev det ingen sovmorgon idag eftersom jag och mamma ska hinne uträtta en hel del på stan innan det är dags för kalas. Jag ser fram emot det :) Det är något speciellt med lördagar på stan med mamma. Like old times.
Så i eftermiddag blir det alltså 7-års kalas och ikväll en kväll som jag väntat länge på. Nämligen utgång med ALLA! :) Mitt enda problem inför kvällen är att jag, som ni vet, inte har någon passande jacka för denna kyla. Som jag ser det finns det ingen bättre anledning att försöka hitta en idag :) Jag älskar när man "måste" shoppa :D

Ha en fin lördag!
Puss

I think about it every time I think about it can't stop thinking 'bout it

Nu är hösten minst sagt här, för usch vad kallt det är! När pengarna ramlar in nästa vecka måste jag verkligen ge mig ut på jakt efter en höstjacka! Ni vet en sån där lagom inte jeansjacka-tunn men inte heller dunjacka-tjock.

Min dag med syskonbarnen har varit super mysig och familjemyset fortsätter ikväll framför tvn med mammsen. Idol och Wallander väntar på oss :) Men jag ska nog inta sängen relativt tidigt för i morgon blir det ingen sovmorgon. De sista presenterna till vår princessa ska inhandlas innan det är dags för kalas.

Kärlek!



out of my hands

Fredag är, som alltid, skönt! I dag står bus med syskonbarnen på schemat. Runt ett hämtar jag dem i skolan/på dagis och spenderar eftermiddagen med dem :)
Ikväll blir det hemmamys med mamma, förmodligen en Wallander :) Jag måste ju faktiskt ladda inför morgondagen, som jag tror kan bli riktigt bra. Om jag lyckas hitta en lämplig outfit vill säga, vilket ser ganska mörkt ut.. Kanske dags att stänga av datorn och plundra garderoben.

När man lixom tröttnat och känner att man inte kommer nånstans, ska man då gå vidare eller stanna kvar och försöka hitta tillbaka till det som en gång var så bra? Jag hatar känslan av att saker och peroner sakta men säkert glider ifrån mig.. Men hur vet man om det faktiskt är dags att släppa taget? Eller om det bara är någon form av svacka som kommer att gå över.. Allt går ju trots allt upp och ner, vilket man måste acceptera.

Och med den funderingen vill jag ge ett stort tack till alla underbara som alltid får mig glad, oavsett. Suck it in ;)

honey I´m home!

Älskade hem! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna tycka om Degerfors så här mycket. När vi kom in i samhället pirrade det i magen och jag blev nästan tårögd av känslan. Det finns ingen bättre känslan än känslan av att vara

Mitt humör är på topp och jag ser fram emot bus med Gabriel och myskväll med mamma.
Så nu har jag alltså bättre saker för mig än att sitta här :)

Ha en fin kväll!
Puss

söta rara underbara

Om ungefär två timmar sätter jag mig på tåget och om sisodär fyra och en halv är jag i mitt älskade Degerfors. Degerfors kommer, trots allt, alltid vara den bästa plasten på jorden! Jag längtar otroligt mycket efter familjen och jag kommer troligen att få träffa varenda en av dem idag :)

Förmiddagen bjöd på lab i färg och beredning och nu har jag precis fått i mig lite lunch. Jag funderar på att diska undan snabbt nu och hinna med en powernap, men tänk om jag försover mig? Det kanske är bäst att vänta med den tills jag sitter på tåget iallfall.

Jag tror på en underbar helg! Hoppas eran blir lika bra.
Puss

GRATTIS PÅ FÖRDELSEDAGEN VÄRLDENS UNDERBARASTE LILLA TJEJ!

another day without your smile

Goodmorning sunshines!
En natt ensam i min egna säng var faktiskt inte alls så illa som jag trodde :)
Idag ska jag ha en sån där mysdag för mig själv har jag tänkt. Det kanske faktistk va skönt med en sådan innan jag åker hem till alla i morgon :) Planen är att städa, plugga, rensa garedroben, fixa lite småsaker så som boka tid för synundersökning och måla naglarna. Det sistnämnda, väldigt liten detalj men så viktig :P Och naturligtvis ska jag ägna någon halvtimme åt ELLE som jag inte riktigt hade tid/ork till igår.

Ha en fin dag!
Puss


I´ve had the rest of you now I want the best of you



Efter några timmars myssällskap så känns det lite bättre att bara tillbaka. Inte bra, men bättre. Att det inte kan kännas bra beror nog väldigt mycket, eller helt, på att jag saknar min familj sådär jätte mycket! Att få 4 dagar tillsammans med dem, och minst 2 hemma/film/tjat kvällar med mamma ska bli underbart!

Frågan är, ska jag ställa klockan eller ta sovmorgon? Jag vet att jag skulle skaffa mig bättre rutiner, men det finns alltid såå många anledningar till att sova länge.. Jag ska nog iallfall krypa ner med min nya fina ELLE, ringa mamma och hoppas att hon har svaret på min fråga.
Godnatt!

You know I'd fight for you
But how could I fight
Someone who isn't even there
I've had the rest of you now
I want the best of you
I don't care if that's not fair


...

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära


tillbaka

Jag har haft en underbar! Absolut den bästa på länge :) Tack för det! <3
Med det faktum att det är tisdag och jag inte kom hem förrän idag behöver jag nog inte säga att jag drog mig för att åka. Jag ville verkligen stanna, av en rad olika anledningar. Såklart finns det väl nått positivt med att vara tillbaka här också, men för tillfället kan jag tyvärr inte värdesätta det.
Men, jag behöver inte längta länge för redan på torsdag beger jag mig igen. Denna gången hem till Degerfors för en helg med familj och bästa vänner :)

Nu måste jag hoppa in i duschen o få i mig lite mat innan jag ska gå till skolan för gruppmöte.
Puss

bye bye borås!

Om två timmar sätter jag mig på tåget mor Stockholm. Åå jag längtar så! Det bästa med impulsidéer är att man slipper längta så länge :) Jag är helt övertygad om att det kommer bli en kanonhelg. Faktum är att jag kunde faktiskt inte haft en bättre plan för helgen är såhär :)
Såklart kommer jag sakna Martin eftersom vi inte setts på ettag men (inget dumt menat han är bäst) det är så värt det!

Eftersom tåget går om två timmar och jag inte har packat eller nått sånt känner jag mej aningen stressad, med andra ord borde jag inte sitta här.

Så, ha en fin helg! Ses till veckan!
Puss



You have your many relationships in this life
Only one or two will last
You go through all the pain and strife
Then you turn your back and they're gone so fast

So hold on to the ones who really care
'Cause in the end they'll be the only ones there
When you get old and start losing your hair
Can you tell me who will still care


thank you for not letting me go when I said let me go


Godmorgon!
Jag känner mig inte helt kry men jag tror absolut att mina 12 timmar i sängen, varav 2 läsandes och pratandes med mamma och resterande 10 sovandes, gjorde mig gott. Halsen är bättre och förkyldningen som var påväg igår kväll känns faktiskt lite stoppad. Peppar peppar!

Idag väntar några timmar på färglabet och interjuv på Glitter. Alla frågor om jag är nervös, vilket jag inte är, men jag kanske borde vara? Nej, avslappnat är alltid bäst :)
När jag kommer hem ska jag ta det väldigt lugnt resten av dagen/kvällen och fortsätta min kurering.

Om sisodär 22 ½ timma vet jag om jag åker till Stockholm eller inte :)

Ha en fin dag!
Puss


cause I´ve been there in the back of your mind since the day that me met


Dessa förmiddagslektioner är definitivt inget för mig! Den tidiga morgonen och det faktum att min hals gör ont och jag inte känner mig helt och fullt frisk har resulterat i att jag är väldigt trött nu. Så för att spara på krafterna ska jag gå och lägga mej och försöka sova nån timma. Men först ska jag laga en väldigt fancy lunch, korv i bröd.

I går när jag pratade med Linnéa slog tanken mig hur roligt det skulle vara med en helg tillsammans med henne så om allt går som jag vill sätter jag mig på tåget mot Stockholm på torsdag. Jag hoppas verkligen att tradera vill vara min vän, för jag behöver en helg med min bästa vän :)

Once in a lifetime means there´s no second chance

Trots min långa sovmorgon har jag varit riktigt trött hela dagen, och eftersom det bara blir värre så satsar jag på en tidig kväll ikväll. I morgon börjar föreläsningen i affärsjuridik kl 8, det blir alltså allt annat än sovmorgon.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är i allra högsta grad vardag, allt är väldigt vardagligt. Jag längtar så otroligt mycket till näst nästa helg så allt annar känns lixom aningen grått och trist. Det är alltid bra att ha nått att se fram emot men jag är lite otålig.

Ibland är det alldeles underbart att ha flyttat hit och ibland känns det som att jag behöver nått mer som håller mig kvar här.. 


why do you put me on a padestal, I´m so up high that I can´t see the ground below


Den nya veckan inledde jag men en sovmorgon. Eftersom jag somnade lite för sent igår ställde jag klockan på 11 och mycket riktigt, när den ringde sov jag fortfarande. Och enligt mig betyder det att jag faktiskt behövde sova så länge och eftersom jag inte varit riktigt kry under helgen så är jag nöjd med mitt beslut om sovmorgon.

Om en timma börjar föreläsningen och jag borde alltså hoppa in i duschen nu. Men jag har faktistk inte större lust, jag har ingen lust allt att gå till skolan idag. Även om jag har vilat hela helgen så skulle jag behöva en dag till. Men men, med mina skoltider ska jag faktiskt inte klaga alls.
Den här veckan ska jag komma igång ordentligt med hemmaplugget. Jag har faktiskt klarar det över förväntan hittils men nu ska jag köra igång på riktigt. Inga slödagar under veckorna! Vilket också innebär inga fler sena mornar om det inte har något speciellt skäl.

Ha en fin dag!
Puss


minnen

Min dvd funkar inte! Attans också! Om jag kan fixa dej? Nej jag skulle inte tro de. Om jag har kvitto? Nej, kanske i Degerfors.. Om jag kan lämna in den? Nej alltså jag köpte den i Karlstad i en affär som jag inte kommer ihåg namnet på. Vad jag ska göra? Jag vet inte, antar att en dvd är något man klarar sig utan men jag älskar ju att att titta på ett par SATC avsnitt innan jag somnar. Det har blivit min nya grej ju.

Förövrigt då, som alltid när man är rastlös börjar man tänka på massa saker. Idag stannade tankarna vid förra sommaren. Vi hade så himla många fina kvällar som jag gärna, om då bara för en liten stund, skulle vilja vara tillbaka i. Så många fina minnen med mina käraste vänner :)

 
 

  

thank god I had a friend like you

Jag vet att jag har sagt det så många gånger men jag skulle kunna säga det tusen gånger till.
Jag är så otroligt tacksam över att jag har er! Jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder.
Att veta att jag alltid kommer att ha er, vad som än händer, är en otrolig trygghet.

v


I wouldn´t trade the pain for what I´ve learned

Jag kan inte riktigt bestämma om min otroligt lugna söndag är skön eller bara uttråkande.. Jag tror på en ganska jämna blandning. Min brist på aktivitet har iallfall gjort mig väldigt sugen på choklad så det får nog bli en promend till City snart. 

Eftersom jag inte har något vettigt alls att delge så kan jag passa på att publicera ett nytt ord:
prolifedurisk = lätt läst (när man pratar om något levande, så som en människa eller djur)


Det här kan vara en av de minst smickrande bilderna, men en av de mest glädjefyllda!
Tack för att ni är mina underbara älskade!



söndag


Idag är vädret bättre och jag är lite piggare. Även om jag blev aningen uttråkad var nog valet att stanna inne igår väldigt smart. Dock kunde jag inte somna riktigt lika tidigt som jag hade hoppats på eftersom en av grannarna hade fest och bland annat Hej Monica spelades på allra högsta volym och festens deltagare sjöng med, också på sin högsta volym.. Och som om inte det var nog så var det någon annan som tyckte att spika och borra var en väldigt bra aktivitet att utföra fram till kl 1 på natten. Jag höll definitivt inte med!

Idag ska jag plugga lite med mest ha en väldigt lugn och skön dag. Jag har faktiskt redan hunnit ut och handlat, klockan 11 var jag påklädd och knallade ner till City. Ibland är det otroligt skönt att gå ut tidigt när allt är sådär lugnt och stilla.
Jag är faktiskt riktigt sugen på bio idag, jag vill se den nya Beck. Men detta är än så länge bara en fundering, om Martin frisknat till ska jag nog spendera kvällen med honom :)

Ha en fin söndag!
Puss

don´t make me tell you again my love, love, love



Jag tog ett vad jag tycker är ganska vuxet beslut, jag stannar alltså hemma ikväll. Jag känner mig visserligen aningen piggare nu än i morse men halsen gör lite ont och huvudet känns aningen tungt. Jag sparar mig till nästa helg istället :)
Så än så länge har jag alltså inte gjort nått vettigt alls med min lördag. Jag ska snart plugga lite och sedan blir det tv mys hela kvällen och uppladdning inför veckan.

Hoppas ni har en bra lördag!
Puss


you got the love I need to see me thorugh

Lördag morgon. Dagen är ganska oplanerad och det känns faktiskt ganska skönt. Jag funderar på att ta en runta på stan, men än så länge är det bara en fundering. Under eftermiddagen ska jag få lite plugg gjort och ikväll blir det antingen lite festligheter eller myskväll. Mitt humör och allmänna tillstånd får avgöra. Jag känner mig lite seg.. Men kanske är det bara psykiskt, jag vill verkligen inte bli sjuk så jag kanske tänker på det så mycket så jag inbillar mig att jag känner mig lite extra seg?
Jaja, hur som helst, kanske vore myskväll det bästa med tanke på att en relativt hård skolvecka väntar.

I går eftermiddag/kväll kollade jag klart på min älskade box. Såklart grät jag till det sista avsnittet. Jag har sett det så många gånger man tårarna går aldrig att hålla tillbaka :P Allt är såklart så fint, ett så himla lyckligt slut. Men jag tror inte att det är det faktum att hon får Mr. Big som är så rörande, det är der faktum att hon är tillbaka med sina bästa vänner. Åå vad jag önskar att det var jag ibland!

Som sagt kommer Linnéa hem när jag åker hem om två veckor. Och att Jonna & Jossan troligtvis kommer hem samma vecka gör det ÄNNU bättre! Jag längtar så :) Om vi iallafall fick en kväll tillsammans allihopa hade varit otroligt mycket värt.
Det här gjorde verkligen min dag! Det är sann lycka! <3

Sometimes it seems the going is just too rough
And things go wrong no matter what I do
Now and then I feel like life is just too much
But you've got the love I need to see me through


lovelovelove

Friends are those who understands your past, belives in your future and loves you for who you are today.


for you I would do it all over again

Gårdagens besök på Grekiska Tavernan och firandet av min födelsedag var mycket trevligt, tack så mycket tjejer! Det var i allmänhet en bra låtsas-födelsedag :)
Idag tog vi sovmorgon, vilket inte alls var en dum idé, det är äkta höstrusk! Jag ska inte gå utanför dörren mer idag. Efter ett par timmars pluggande med Louise hamnade jag i soffan framför tvn och så kommer min kväll att fortsätta. Jag känner mig väldigt seg och min plan är att vila upp mig inför morgondagens eventuella festligheter.
Om jag bara piggnar till lite tror jag på en bra helg, förhoppningsvis piggnar Martin också till för jag har ingen plan på att inte träffa honom :)

Nu ska jag fixa lite middag och hoppas att tv-tablån erbjuder något trevlig.
Ha en fin kväll!
Puss

I´m better near to you

Min torsdag har gått av bara farten! Jag har egentligen inte gjort något speciellt, förutom ett besök i Knalleland, men tiden har ändå rusat i väg. Snart ska jag börja fixa mig inför kvällen :) Innan jag börjar fixa mig vore det nog en bra idé att välja kläder.. Jag har verkligen ingen aning!

Om två veckor åker jag hem till Degerfors för att fira Sagas födelsedag :)
Till min stora lycka, Linnéa också åker hem då! Det gjorde verkligen min helg! <3


the rest is still unwritten


Dagens lab var helt okej. Inte jätte rolig men absolut inte tråkig. Tiden rullade på bra :)
Sedan jag kom hem har jag invigd min toast, vilket resulterade i en god middag, och bokat bord för morgondagen. Restaurangmys med tjejerna för att fira min födelsedag :) Jag tror absolut på en toppenkväll! Dagens kväll blir nog väldigt lugn, än så länge är tanken att ta en powerwalk, titta lite på tv och försöka fixa ihop en outfit till i morgon. Dock kan planerna alltid ändras..


I am by your side when love will find you

Godmorgon sweeties!
Idag har jag en sån där lugn morgon som jag älskar. Skolan börjar inte förrän klockan ett och jag har alltså massa tid kvar innan det är dags att gå. Jag hade tänkt att gå till Knalleland och fixa lite på förmiddagen men när jag tittade ut genom fönsret ångrade jag mig ganska snabbt. Jag har inte alls någon lust att börja dagen med en promenad i ett väldigt grått och regnigt väder. Så istället tar jag det alltså väldigt lugnt.
 
Det vorde nog en bra idé att försöka välja kläder till skolan, lab i färg och beredning står på schemat och man ska ha oömma kläder. Vad är det? Jag vet såklart vad det är men jag kan inte påstå att jag har några oömma kläder, eller skor, som ändå passar sig i skolan. Men på två och en halv timme borde jag väl kunna lösa det..


Inspelning av Sex and the city 2 har börjar, om jag längtar? JAG LÄNGTAR!


when I look at myself in the mirror I see you smiling back at me


I morse klev jag upp riktigt tidigt för att gå till skolan. Jag borde varit pigg efter att ha somnat som ett barn kl 22.30 efter en riktigt mysig kväll, men nej.
Den första föreläsningen i Affärsjuridik är alltså avklarad. Jag var rädd att mina förväntningar var för höga men nej då, det här kommer troligen bli min absoluta favoritkurs under de här två åren :) Intressant, kunskap som jag tycker är viktig och en riktigt bra lärare.
Dock är inte 8-11 mina ultimata tider för en skoldag, de är rent av kassa. Men nu har jag väldigt mycket kvar av dagen och jag ska nog till största del ägna mig åt plugg.

Egentligen är allt bra, riktigt bra faktiskt, men jag ändå inte vara så glad som jag borde. Jag saknar mina bästa vänner nått så fruktansvärt mycket! Ju längre tid som går desto mer känner jag hur stor och viktig del de är av mig, jag kan inte annat än att känna mig lite tom när jag tänker på dem.

Såklart har jag människor här som gör det lite lättare. För tillfället är jag mest glad över att Louise är tillbaka  :)

Eftersom den tidiga morgonen gjorde mig trött så ska jag nog lägga mej i soffan och se ett SATC avnsitt eller två innan jag sätter igång med pluggandet.

Ha en fin dag!
Puss

"You´re the loves of her life, a gay should be happy just to come on fourth place."

RSS 2.0