LOVE, LOVE, LOVE


Solen skiner, min sötaste Gabriel ska döpas och jag ska spendera kvällen med Linnéa och Sandra. Det låter inte som min dag kunde vara bättre va :)
Jag tror dopet kommer bli hur fint som helst och kvällen kommer bli kanon med en rad glada återseenden.

Godmorgon fredag!

Jag gillar verkligen fredagar! Av någon anledning gillar jag fredagar i Degerfors allra mest.. Vet inte riktigt varför men det är nått speciellt med dom :)
Idag ska jag hämta Saga & Liam på fritids/dagis och vara med dom några timmar under eftermiddagen. Senare ska jag och mamma åka in till stan och fixa det sista innan dopet och ikväll ska jag troligtvis umgås lite med min kära vän Johan. Det låter som en mycket trevlig dag tycker jag :) Utöver det måste jag hinna plugga, träna och sola.. Så man skulle nog kunna säga att det låter som en ganska fullspäckad dag också.

Jag läste precis, till min stora lycka, att det kommer att komma tre filmer om Coco Chanels liv. Det ser jag absolut fram emot eftersom hon, av alla hennes citat att dömma, var en otroligt smart och intressant kvinna :) För att inte tala om framgångsrik!

Ha en trevlig fredag!
Puss Hej 


Hmm..

Jag har funderat på en sak.. Varför är man så himla blåögd och godtrogen?
Jag ska absolut inte säga alla, men många tjejer, inklusive jag själv, har en förmåga att vara så otrligt förlåtande mot "dåliga" killar. Ni vet alla dom där killarna som man dejtar som bara hör av sej när det passar dom, gärna spenderar kvällarna med andra tjejer och bara beter sej allmänt illa. Varför dom beter sej så ska jag inte ens försöka lista ut, det är låångt bortom mitt förstånd. Men varför godtar man det? Varför accepterar man det samtidigt som man vet hur fel det är?

Alla säger att man ska släppa honom och kommer över honom, för han är inte ens värda att tänka på, man håller med och tycker precis samma sak. Ända tills den där dumma killen hör av sej nästa gång, då har man helt plötsligt glömt allt och tycker att han är världen sötaste kille, för han nu bryr han sej ju faktiskt. Yeah right! 

Men varför? Vad är det som gör att man om och om igen förlåter samma dumma grej, trots att man egentligen vet att inget kommer förändras?

Honey I´m home!

Igår var tåget försenat, såklart! Fjärde gången och jag börjar bli såå irriterad på det. Hur svårt kan de vara?
Hur som helst, nu är jag hemma i Degerfors och det känns braa!
Idag blir det en sväng på stan med mammsen, alltid trevligt såklart :) Jag måste köpa nått kul till helgen, men jag borde såklart inte eftersom jag åker till Paris om ungefär en vecka.. Jag måste blir bättre på att hålla i pengarna! Men jag antar att man lär sig med tiden, ingen brådska :P Man skulle ju kunna se det som så att eftersom jag ska åka till Paris måste jag ju shoppa lite, för jag vill ju inte knalla runt i Paris o se alldeles sunkig ut. Den gillar jag bättre :)
Nu borde jag ta tag i mitt pluggande, tentan är veckan efter Paris/Stockholm och jag kommer förmodligen vara ganska glad om jag slipper tänka på det då.

Puss!


I run away but I can´t let go
I say I don´t when I need you so


Godmorgon måndag!

Sovmorgon på måndagar är underskattat, det är guld värt!
Jag vaknade av mobilens pip halv nio, men eftersom jag somnade vid elva igår gjorde det inget och jag orkade mej upp vid halv tio. Det är skönt att hinna göra ingenting innan skolan :) Klockan ett väntar fösta labben i färglära och förhoppningsvis blir det så kul som jag tror.
Ikväll ska jag hedra Friskis med ett besök tänkte jag, vilket jag inte gjort på lite för länge..! Men jag tror jag behövde vila, nu känner jag mej betydligt mycket piggare än förra veckan. Jag somnade varje dag efter skolan!?! Inget jag brukar göra.. Såklart känner de roligare att gå dit idag också eftersom Mikaela är tillbaka :) Vi har en del catching up to do, så att säga.

Puss!

Söndag!

Helgen har varit ungefär så bra en helg kan vara! Min syster har varit på besök och det har såklart varit kul! :)
Veckan känns också ganska bra, tre halvdagar i skolan och onsdag eftermiddag åker jag hem till Degerfors och spenderar 5 dagar där med bl.a. massa mys med familjen, dop och Linnéa :) Det känns som det kommer ganska lägligt, jag behöver det! Eller snarare dom. <3 
Annars då.. Mikaela har varit borta hela veckan och nu borde hon komma hem!!
Idag blir en otroligt soft dag. Jag har inga som helst planer på att lämna min lägenhet. Planen är väl ungefär att läsa  lite materiallära under eftermiddagen och ikväll tänker jag sitta ganska still i soffan. One tree hill, Gossip Girl och Beck kommer göra min kväll :)

Keep smiling, keep shining

Vart har alla bra serier tagit vägen? Det är ingenting på tv!
Ledig dag idag, väldigt skönt! Speciellt sovmorgon. Jag älskar sovmorgon :) Förövrigt har det varit en ganska soft dag, jag har sökt lite jobb, pluggat lite, eller väldigt lite, ätit gott på Viskan med Louise och samtalat lite med Linnéa. Jag saknar henne galet mycket! Men snart ses vi :) Yeeahj! <3
I morgon är det heldag i skolan, men det blir nog ganska intressant eftersom en ny kurs börjar. Förhoppningsvis iallafall.. På torsdag blir det en shopping dag i Göteborg :) Jag älskar shopping dagar!
Jag längtar till helgen! Min bästa syster kommer hit och spenderar den med mej :) Det kommer bli mys!



My life would suck without you!


Slut på helg..

Såhär på söndagskvällen känns det väldigt bra att helgen har varit lugn, vilket innebär att jag kanske för en gångs skull inte kommer vara nära att somna ett antal gånger under morgondagen.
I morgon är det redovisning, jag och Louise ska tala 5 minuter om Spirit of Maya. Eftersom det inte ska vara längre än just 5 minuter är det inget som oroar mej, vi kommer klara det galant :)
Idag bokade jag min helg hos Linnéa i Stockholm och det ska bli så himla kul, äntligen! Vecka 11, tre dagar i Paris och fyra dagar hos Linnéa. Gissa vilken vecka jag längtar mest till :D

Nu ska jag läsa lite på redovisningen som jag har koll på vad jag ska säga så vi klarar det så galant som jag tror, och sen soova! Den kommande veckan kommer innehålla ett par mycket trevliga händelser :)

Grattis min lilla tönt! <3

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag, ganska överskattad dag men den har sin charm. Det är ju såklart gulligt att brya sej om de närmsta lite mer än vanligt och sådär.. men utöver det tycker jag att det har blivit ganska omotiverad förstorat.
Min dag har iallafall varit bra :) Den började med en promenad i strålande solsken och sen lite plugg, slappande och hjärtformade pannkakor med Louise och Mikaela.
Efter en grymt kul torsdagskväll med fest och utgång blir det myskväll med mysbrallor, godis och melodifestivalen. Ganska bra!

Ha en otroligt kärleksfull kväll!


Kärlek till er! Och alla mina andra stjärnor!

090211

Idag, halvdag i skolan och en otroligt slapp eftermiddag. Jag sov bort ett par timmar och har spenderat de flesta av de resterande i soffan, ganska skönt :) Ibland behövs det!
Om det inte hade varit för ett ganska onödigt arbete i Etik och Miljö hade jag kunnat åka med Jonna till Norge i morgon.. Jag vill verkligen! Jag saknar mina flickor så mycket! Men jag är ganska säker på att morgondagen kommer bli trevlig iallafall, planerna är god mat och party :) Förhoppningsvis med alla mina tre söta. Och jag ska faktiskt inte klaga, för mina vänner här är verkligen inte fy skam! <3

Jag borde plugga istället för att sitta här.. Oftast går det bra men nu har jag verkligen ingen motivation! Jag är för trött, och det värsta är att jag vet att jag inte måste göra det just nu, då är det alldeles för lätt att låta bli och skjuta upp det lite till.
Men jag har verkligen lovat mej själv att inte panik plugga sista veckan nått mer, så jag ska faktiskt ta tag i det. Det kommer ju bli så mycket lättare sen :)

Så, nu några instuderingsfrågor och sen Sex and The City. Ganska bra ändå :)



One day I'll turn around - I'll see your hand reach out
I'm only fooling myself - But maybe when you smile
It means you'd stay awhile - Just maybe you'd save me now

Mr Big

Varför vill man alltid ha det man inte kan få?
Jo, för att det är mycket roligare. Det finns ingen spänning i att få det man vill utan att kämpa för det. Men iallafall.. det skulle vara så mycket enklare, det skulle spara så mycket dåliga känslor. Men, det som är lätt är tråkigt och det som är tråkigt lämnar man. Kanske borde man lära sej att uppskatta det som faktiskt inte är så himla komplicerat istället för att bara bli uttråkad av det..? Men hur gör man det då? Och blir det inte bara jätte trist iallafall?
Jag menar, vem skulle kollat på Sex and The City om Carrie hade träffat Big och levt lycklig utan allt fram och tillbaka mellan bra och dåligt? Förmodligen inte så många, eftersom det hade varit just uttråkande.
Kanske är den när man blir vuxen man slutar att vilja ha det man inte kan få? Eller? Kanske inte.. Hur som helst ska jag nog fortsätta med det ettag till, mest för att slippa ha tråkigt. :P


It´s you!

I fredags kväll bestämde jag mig för att åka hem till Degerfors, och helgen har varit jätte bra! Jag ångrar det absolut inte :) I kväll åker jag tillbaka, jag längtar samtidigt som det tar emot lite.. Jag vet egentligen inte varför? Degerfors är tråkigt! Men det finns ju personer här som verkligen saknas i min vardag, jätte mycket! 
För övrigt är det snö här, riktigt mycket snö! Solken skiner, och såklart är det mysigt men jag vill ha vår!


I won´t forget the way you love me

Bankett


En krävande vecka är slut och det kunde knappast kännas skönare! Gårdagen blev bra, till en början lite seg och ganska ansträngande men kvällen blev desto bättre! Jag och Louise infann oss på Grand för Bankett och sedan utgång, vi var trötta men det var kuul :)
Jag är allt annat än pigg idag.. och förkyld. Men jag ska inte klaga, nu väntar en mycket lugn och skön helg. Jag behöver det!


You still finds a way to be the highlight of my day

Godkväll..

Eftermiddagen i skolan kändes som minst en heldag, jag är så trött! Jag har massa sömn att ta igen, jag vet att man inte kan, men iallfall, jag tänkte börja med att lägga mej tidigt idag. Väldigt snart! I morgon väntar en heldag i skolan men jag tror absolut att den kommer bli betydligt mindre seg än den idag :)


Helt omöjlig, irriterande och världens bästa!

That´s what friends are for

Tillbaka i Borås.
Det är alltid skönt att komma tillbaka men helgen gick alldeles för fort! Gårdagen gick alldeles för fort, jag vill tillbaka till igår! Kvällen var perfekt. Förfest med massa prat och mys med flera efterlängtade pinglor och sedanbar det av till Statt, vart annars? :P Det var allt annar än tråkigt! Det kan kanske ha varit en av de bästa kvällarna  på vårt hotell? Hur som helst, såklart hade jag Linnéa vid min sida hela kvällen och massa skratt med henne var det bästa! Total lycka!

Efter en kväll som igår tar det emot lite att åka tillbaka, saknaden blir mer påtaglig.
Det är då man får bita ihop, härda, le och längta till nästa gång :) TACK för en underbar helg alla!




RSS 2.0