kärlek

Det är en grym känsla. Det är större än allt annat. Det är det som gör varje dag värd att leva. Det är det som får det svåra att gå lättare. Det är det läskigaste som finns. Det är det bästa som finns. Det är kärlek.


he kissed me til´the morning light

Denna pluggvecka började med vackart väder! Det är faktiskt himla skönt att kunna plugga utomhus, det blir lite lättare :) Nu har jag faktiskt tappat orken lite men ett par timmar till tillsammans med väveritekniken borde jag faktiskt klara. Tyvärr blir det inte roligare än såhär. Ge mig nästa helg nuu!

Underbart!

sista veckan!


Godmorgon :)
Förra veckan började jag prova något nytt för att få lättare att gå upp på mornarna, vilket alltså definitivt inte är min starkaste sida, nämligen att gå upp direkt när klockan ringer istället för att snooza i en timma. Det funkar! Jag är faktiskt betydligt tröttare när klockan ringer för femte gången än när den ringer första gången.
Nu ska jag sätta mig på bussen mot min högskoletids sista vecka!

Ha en fin dag!
Puss

helt stilla

Jag skulle plugga minst en timma innan jag åkter till Martin. Det går inte! Det står helt stilla i mitt huvud! En powernap och bättre lycka ikväll.

söndag


Nu har en fantastiskt bra helg tagit slut. Det som återstår är en myskväll med min älskling, självklart efterlängtat men helgen med Linnéa hade gärna fått vara några dagar längre. Som tur är ses vi redan om en vecka igen :)
I morgon börjar min allra sista vecka på högskolan. Sjukt.. Skönt!!

friday I´m in love



Idag ska jag spendera eftermiddagen nergrävd i väveri böckerna. Sådär kul.. Men med tanke på hur kort tid det är kvar, och vilken bra helg jag kommer få så går det ganska lätt att bita ihop.
Ikväll kommer Linnéa! :) Äntligen!

Ha en fin dag!
Puss

SEX AND THE CITY 2



Jag älskade varje sekund! Vad mer kan man säga? Den var underbar :)
Nu sitter jag i soffan med en kopp te och Martins alldeles för stora myskläder. Efter att för en stund varit sugen på utgång skulle inte mycket kunna få mig att vilja göra min kväll annorlunda nu. Ganska mysigt faktiskt. Självklart väntar jag på att klockan ska bli två så Han kommer hem, men något säger mig att har sovit i minst ett par timmar då..

Sex and The City får mig alltid att tänka på mina tjejer, ni betyder så mycket!

I see your true colors
And that's why I love you

torsdag

Godmorgon!
När jag är hemma hos mig och ska iväg på morgonen får jag alltid stressa, när jag är hos Martin får jag tid över.. Kanske för att jag gör det ska jag och inte tusen andra saker här.
Snart ska jag alltså iväg till skolan för att skriva vår opposition. Efter det blir det hem och plugga ett par timmar och ikväll SEX AND THE CITY 2!

Ha en fin dag!
Puss

you got me


vem blir inte exalterad över jordbubbar?

Efter att ha lämnar in exjobbet och fått det arbete vi ska opponera på tyckte jag att jag förtjänade något nytt, så ett linne och ett nagellack fick följa med hem :) Kanske inviger jag det nya linnet i morgon.. Bekvämt är det viktigaste på bio men en film som Sex and The City förtjänar lite fint ändå :P

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort innan jag åker på kalas.
Jag längtar såå till helgen!

GRATTIS



Nu ska jag och Louise knalla bort till THS för att lämna in papperskopiorna på vårt examensarbete. Lättnad! Efter blir det en sväng på stan, hem och plugga och ikväll kalas. Min älskling fyller år idag! Grattis världens bästa :)

Ha en fin dag!
Puss

that´s how you know it´s real



Vi var klara i skolan efter en timma. Under eftermiddagen har jag fått lite plugg gjort men nu har jag nog lagt ner för dagen tror jag. Jag ska ta en lång varm dusch, laga mat och invänta veckans bästa tv kväll, och världens bästa Martin :)

2 dagar kvar till Sex and The City 2
3 dagar kvar till Linnéa kommer


tisdag


Godmorgon!
Nu ska jag springa ner till skolan för att fixa det sista med exjobbet, nämligen skriva ut allt och sätta in i mappar. Sååå skönt!! :)

ÄNTLIGEN



Examensarbetet är inlämnat! Jag börjar se slutet på min högskoletid :)

måndag

Godmorgon sötisar!
Äntligen fick jag en god natts sömn följt av sovmorgon! Dock vaknade jag i förvirring och kunde inte komma på vad det är för dag.. Nu är jag med igen.
Det kommer bli en riktigt bra vecka! Exjobbet är skickat till handledaren och ska lämnas in dom kommande dagarna, på torsdag går jag och Louise och ser Sex and The City 2 och på fredag kommer bästa Linnéa hit. Vilken vecka!

Nu ska jag försöka få liv i min sovande pojkvän och sedan åka hem och ta tag i plugget.
Ha en fin dag!
Puss

I've been this way with so many before but this feels like the first time


Hur underbart är det inte när man kan sitta på en uteservering till tolv på kvällen utan att frysa? Trevlig kväll igår :)
Jag började dagen med att se Dear John, vilket nu är en av mina absoluta favoritfilmer. Den var så fin, rakt egenom, se den!
Idag ska vi skicka in vårt exjobb, nu ska det skrivas slutsats. Äntligen!
Det ska jag fira med myskväll följt av sovmorgon med världens bästa! :)

längtan

Klockan börjar närma sig kväll och det är dags att fixa sig. Lite stress och förvantalsfullhet senare möts vi alla upp, kramar om varandra och en fantastisk kväll börjar. Vi pratar om allt och lite till, skrattar, kanske gråter en skvätt och njuter av varandras sällskap. Vi åker till statt och kramar om ännu fler bekanta människor och dansar tills klockan slår två. Efter ett besök på Max skiljs vi åt, det känns tungt att inte veta när vi ses igen. Men ändå somnar jag med ett leende på läpparna.
Ni är lycka! Jag längtar!


vackert


kärlek

friday I´m in love


lycka

Idag skrev vi bara på arbetet under förmiddagen, vi är snart klara! Sedan blev det grillbufé på Vinci, mums! Det följdes av lite shopping och promenad hem i ösregn. Jag lämnar inte min lägenhet förrän det slutat regna.
Efter den här veckan är det riktigt skönt med helg! Ikväll blir det enbart mys och i morgon ska vi föröska få färdigt arbetet, med jordgubbsvin ska det nog gå fint :) Jag hoppas på att kunna vara ute under dagen, efter regn kommer väl solsken?

Ha en fin dag!
Puss


long time no see


Mina dagar består av exjobbsskrivande och kvällarna av trötthet. Men men det fina vädret som varit de senaste dagarna är det svårt att klaga på mycket :) I morgon är vår sista dag i skolan innan inlämningen och det tänkte vi fira med lunch på någon uteservering. Hoppas hoppas på sol!

Nu blir det ett avsnitt av Tre Kronor innan vi säger godnatt. Mys!


nymålat, nystädat



Efter dagens möte med vår handledare känns det bra! Vi har en del kvar på vårt exjobb, vi har också alltid jobbat bäst under press :P
Vi gick hem redan vid två idag. Ibland tar orken slut och då är det ingen idé att bara sitta o traggla med samma mening. Sedan jag kan hem har jag vilat och fixat lite här hemma. Nu är min lägenhet inte bara nymålad, även nystädad :) Dock är sängen fortfarand epå fel plats, men det är nästan lite mysigt.
Nu ska jag slappa en stund till framför datorn innan jag tar tag i kvällen plugg!

I´m talking about the rising girl



Jag har haft en riktigt bra långhelg! Två dagar i Degerfors med hela familjen och två dagar här i Borås med mamma :) Igår bestod i princip hela dagen av shopping. Idag har vi målat! Det ser ut att bli riktigt bra :)
Nu väntar mat och knalleland innan mamma åker hem och jag åker till Martin. Som jag har längtat efter honom!

rise and shine


Godmorgon mina vänner!
Idag blev det ingen sovmorgon. Vid åtta kom mina små pluttar som ska spendera dagen med mig :) Vädret är ungefär så tråkigt som det kan bli så jag gissar att vi stannar inne. Jag vill ha sommar NU!
Ikväll åker jag och mamma hem till mig :) Att ha tillgång till bil hela helgen ska bli så skönt. Och såklart jätte mysigt att ha mamma där!

Jag tror att det här tråkiga vädret gör mig ännu mer sugen på att shoppa sommarkläder! Inte bra för ekonomin, så snälla bli fint väder nu.
Nu, Mumindalen!

jag har värdelös smak när det gäller att välja vilka tv program vi ska se

Idag vaknade jag upp hemma i Degerfors
En dag med massa familjemys väntar!
Det är ungefär allt jag har att komma med för tillfället, förutom:

love


Kunde vädret vara tråkigare? Blä!
Under morgonen har jag fått en hel del gjort. Inget plugg, men massa annat nödvändigt :) Nu ska jag sätta mig på bussen mot Brämhult för lite mys, och förhoppningsvis mat! Ikväll åker jag till Degerfors!

Ha en fin dag!
Puss

ain´t no sunshine when she´s gone

 

I eftermiddags var jag iväg till den nya lägenheten för att ta lite mått, den var inte riktigt som jag mindes den. Den var så mycket finare!! Jag längtar så! :)

Lägenheten är nystädad och nu ska jag packa inför morgondagen, och sedan sätta mig i soffan och njuta av veckans bästa tv kväll :)

goodmorning sunshine


Godmorgon!
Nu har jag fått i mig lite frukost men jag kan inte påstå att jag vaknat till, inte nått faktiskt, Hoppas duschen gör susen! Martin ligger och sover och helst skulle jag såklart krya ner igen.. Jag tror att vi både kommer uppskatta att man kan stänga dörren om sig när man sover i den nya lägenheten.

Nej nu fix och sedan skolan!
Ha en fin dag!
Puss

you are my dream come true



Idag kan ha varit våran effektivaste dag med exjobbet hittils. Bra jobbat! Vissar ha vi en hel del skrivande kvar, men det är faktiskt ganska många dagar kvar så jag känner ingen panik :)
I morgon ska jag titta på lägenheten igen, betydligt mer noga än senast! Ta lite mått och så vidare.. Jag längtar! Även om jag har sett den så glömmer man så lätt bort alla små detaljer när man bara sett den en gång.

På onsdag åker jag till Degerfors för ett par dagar med familjen, på fredag åker jag och mamma tillbaka hit. Mys!

sweet dreams

Jag är vaken för sent, igen!
Kvällens modevisning var trevlig. Punkt. Inte mer än så helt enkelt. Efter åkte jag till Martin och har haft en slapp kväll i soffan. Nu kollar killarna basket, jag väljer att inte detla! Jag ska krypa till kojs :)
I morgon blir det antingen utgång, eller en otroligt lugn kväll. Jag är lite kluven.. Tiden får utvisa.
Godnatt!

friday I´m in love



Hur illa är det att sitta i morgonrocken och äta frukost kl 12? Ganska illa med tanke på att det inte riktigt är helg än.. Men snart ska jag sätta fart och göra mig redo för en eftermiddag i biblioteket. Idag ska vi fixa diagram!
Ikväll väntar modevisning och jag längtar! Jag hoppas på nått riktigt fint i mina goodiebags :P Frågan är bara vad man ska ha på sig?


sunshine!


Vilken härlig förmiddag!
Solen strålar och jag har suttit under den. Nu efter lite lunch ska jag spender en timma till ute innan jag fixar mig och går till jobbet :) Det ska bli så roligt!! Men eftersom jag bara får en timmas introduktion och sen ska klara mig själv så är det inte utan att jag är lite pirrig..

kärlek



Ni är så grymma!
Jag saknar er så galet mycket!

you only get one shot, make it count!



Idag var tanken att vi skulle sitta hela dagen med ex-jobbet. Efter halva dagen tog vår energi slut och vi gick hem. Men vi fick en hel del gjort faktiskt :) Nu blir det lite mer plugg innan jag går och fikar med Sofie och Louise!
I morgon ska jag jobba och jag lääängtar!

Ha en fin dag!
Puss

jag är vaken för sent, jag sover för länge

Idag gjorde jag ett fynd, minst sagt! Jag var sugen på ett linne/klänning/t-shirt nånting med snyggt svartvitt mönster. På H&M hängde det! Priset var nästan det bästa, 49 kr! När jag kom hem kändes det himla bekant.. Hur som helst så älskar jag det!
Nu ska jag alldeles snart inta sängen, i tid för en gång skull! Usch va dåligt jag har blivit på normal dygnsrytm den sista tiden. I morgon väntar en lång dag med ex-jobbet!

nörd


Jag är en sån bloggnörd! Jag fullkomligt älskar att läsa boggar! Jag kan sitta i skolan och längta efter att komma hem, till min tysta och tomma lägenhet, och sätta mig framför datorn. Jag läser minst tio bloggar varje dag, minst två gånger. Ofta fler.. Jag läser dem även i en speciell ordning och när den ordningen är slut sitter jag och försöker komma på om jag verkligen inte har glömt någon. Är det här normalt beteende?
Min kära pojkvän klagar, det har gått så långt att jag inte får läsa bloggar på hans dator, han gillar inte att det alltid kommer upp en bloggadress vad han än ska sufta in på..
Som sagt, jag älskar det!

she´s the kind of girl boys read about in magazines



Igår kväll bäddade jag ner mig i soffan och såg The Notebook. Livslång kärlek är det vackraste som finns!
Hoppas vi inte alla på att få uppleva det? Hell yeah!

Idag har dagen bestått av plugg. Kan kan inte påstå att vi fick så särskillt mycket gjort med ex-jobbet, men jag är säker på att resultatet kommer bli grymt oavsett!
Det är helt sjukt att det bara är tre veckor kvar, jag längtar så!
Att det bara är tre veckor kvar till skolan slutar betyder även att det bara är tre veckor kvar tills Linnéa kommer hit, vilket jag längtar till minst lika mycket!




sometimes I pinch myself a mile away, this can't be real



Sånna här söndagar älskar jag! Sovmorgon, solsken och slappande.
Jag kan faktiskt inte spendera mer tid vid datorn. Nu ska jag sätta mig i solen ett par timmar innan jag handlat mat och intar soffan!

You only get one shot so make it count.

RSS 2.0