GODKVÄLL



I dag har jag avverkat en stressig förmiddag och en eftermiddag på jobbet. Alltså mina förmiddagar, oftast är de mer eller mindra katastrof! Eftersom det blev lite sent i går bestämde jag mig för att inte gå upp förrän halv tio, lite sovmorgon men ändå tid att uträtta några ärenden före jobbet. Det slutade med att jag sprang ut ur lägenheten vid tolv och tog en snabb promenad, jag skulle nästan vilja kalla det powerwalk, ner till stan, rusade in på banken och satt som på nålar tills det blev min tur. Jag hann precis till jobbet i tid! Såhär ser alltså de flesta dagarn i mitt liv ut. Jag börjar jobba klockan ett och tror att jag kommer hinna göra såå mycket om jag bra går upp i tid. Nästan varje dag slänger jag i mig lunchen på fem minuter och springer sedan nedför trapporna.

Nu ska jag försöka dra Martin från tvn. Han ser på fotboll.. Så nej, vem försöker jag lura?
I morgon gör jag ett nytt försök med en effektiv förmiddag.

Godmorgon december

Nu har jag precis ätit lite frukost, jag tog sovmorgon i dag! Det var välbehövligt, kvällen i går blev ganska sen. Men å så trevligt det var! Louise hade gjort fantastisk god mat och sällskapet var tip top. En riktig lyx-tisdag.
I dag ska jag jobba några timmar, jag börjar klockan ett men jag ska fixa mig och matlåda nu och sedan gå ner till stan. Jag har flera ärenden att fixa och så är jag lite sugen på att kolla in rean.

På fredag flyger vi ner till Köpenhamn och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska checka in en väska eller om jag ska köra på endast handbagage. Med tanke på att vi bara ska vara borta några dagar skulle det funka, och bara tanken på att jag skulle bli av med min väska på nyårafton ger mig rysningar! Samtidigt som det finns begränsningar på vad jag kan ta med.. Det kanske är bäst att köra på både och?

 
Jag har lovat att visa min nyåraklänning, så här är den! Jag vet, bilderna är minimala! Men där är den iallafall, och jag gillar den :)


TJUGOÅTTONDE DECEMBER

Jag försöker fortsätta njuta av de sista "juldagarna" för i år, nu sitter jag här med glögg, russin och tända ljus.
I dag har jag tagit det väldigt lugn, jag har in princip befunnit mig i liggande position fram tills nu. Min mage har inte varit min bästa vän men nu har jag nog vilat bort det :) Martin skjutsade hem mig för en lite stund sedan och  nu ska jag försöka rycka upp mig och fixa till min inför kvällen. Tjejmiddag hos Louise som fyllt 20! Jag tror det blir en mycket trevlig kväll :)

all by heart

Nu är jag tillbaka i Borås. Jag har haft en underbar julhelg och jag är faktiskt ganska ledsen över att den fortfarande är slut. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna när jag kramade mamma hejdå, ibland är det totalt värdelöst att bo långt bort från familjen! Missförstå mig inte, jag är glad över att vara tillbaka så jag kan vara med Martin, jag längtar till i kväll så mycket! Men det hör inte riktigt dit.. Det har egentligen inte med saken att göra alls. I dag är alltså inte en jätte bra dag, och jag har ingen som helst lust att stå och vara trevlig mot rea-galna kunder hela eftermiddagen. Jag vill ha kväll nu så Martin kan få mig att inte känna den äckliga känslan av ensamhet!
Ursäkta min negativitet, men ibland är det så, det är en del av livet! I morgon kan jag nog glädja mig åt att jag har haft en så bra helg istället för att vara ledsen över att den är slut, men i dag måste jag vara det.


Julafton är årets mysigaste dag!

Annandagen

I går hade jag en mycket trevlig kväll. Den började hemma hos min farbror med släkten och avslutades med några av mina bästa vänner. En fin dag! I dag ska jag fortsätta att njuta av julen, ännu mera julmat och mys tillsammans med familjen och farfar. Jag ska ta vara på varenda sekund eftersom jag åker tillbaka till Borås redan i morgon. Och usch vad det tar emot! Visserligen längtar jag som en tok efter Martin, men jag vill inte att denna underbara julhelg ska vara slut redan!

Juldagsmorgon

Jag hade en fantastisk julafton! Fint väder, glada barn och massa fina julklappar. Tusen tack :) Men julfirandet är långt ifrån slut för min del. I dag firar vi som vanligt med pappas sida av släkten. Jag hinner vara med där några timmar innan jag ska möta upp mina brudar och äta middag med dem. Jag ser fram emot kvällen :) Men innan dess ska jag ha en väldigt lugn och skön dag. Nu väntar frukost och sedan ska jag ta en promenad upp till syrran och leka lite med Saga, Liam och deras nya saker.
Ha en fin juldag!
PUSS

JULAFTON

It´s the most wonderful time of the year
Jag är 21 år men fortfarande sover jag dåligt natten innan julafton, och vaknar tidigt på morgonen. Jag kan inte låta bli att känna mig lite pirrig och förväntansfull. Nu ska jag göra mig julfin och invänta resten av familjen.
Hoppas ni får en fantastisk julafton!
PUSS

DAN FÖRE DOPPAREDAN

SJ gjorde det! Jag kom hem till Degerfors med ynka 30 minuters försening, det hade jag faktiskt inte vågat hoppats på. Här är det kallt och snöigt, precis som det ska vara :) På dagens schema står julklappsinslagning, lite städning och såklart en tur till Kronhallen för att handla det sista.
Nu ska jag njuta så mycket jag bara kan av julen och dagarna med familjen!

dan före dan före dopparedan



I dag har jag avnjutit en förmiddag med god frukost och mys med mina allra bästa Louise och Sanna. Great! Nu har jag satt mig till rätta i soffan och försöker ladda upp, jag jobbar till klockan 21.15! Jag tycker faktiskt det är väldigt sent.. Kommer det verkligen vara några kunder i butikerna så sent? Det återstår att se helt enkelt, jag tror faktiskt det kan bli lite mysigt. När jag kommer hem blir det direkt ner i sängen, i morgon lämnar jag lägenheten vid 7 tiden för att ta mig hem till Degerfors. Snälla snälla tågen var inte försenade!

I går fick jag en så otroligt fin julklapp av Martins fina föräldrar! Ett spabesök! Tillsammans ska vi (jag och martin) avnjuta massage, bubbelpol och annat mys. Jag längtar!

julrött


Fina frisyr!

Power point presentationen är färdig och mina naglar är målade julröda, allt jag behöver göra nu är att plugga in det jag ska säga lite bättre. Sen är jag redo för morgondagen!
Vi spelade ju bingolotto i går, vann vi? Nej! 100 kronor åt skogen. Men lite mysigt var det allt :)
Nu ska jag dyka in i garderoben och försöka hitta lämpliga outfits för julafton och juldagen.

tjugonde december



Ännu en dag utan jobb, årets sista pluggdag! Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt att vara hemma hela dagen, gå runt i myskläder och tända massa ljus. Det jag ska göra i dag är att förbereda redovisningen inför morgondagen. Jag har inte börjar än men nu ska jag sätta fart så jag är färdig till kvällen!

FJÄRDE ADVENT



Nu lyser alla fyra ljusen! I dag har jag varit på stan och inhandlat det sista och fikat med Elinor. Nu har jag bänkat mig i soffan. Jag brukar sällan se på film, speciellt inte på dagarna, men såhär när julen närmar sig tycker jag det är mysigt. Hur man blir av med en kille på tio dagar visas för tillfället på min tv. Under eftermiddagen ska jag slå in julklappar och i kväll ska vi spela Bingolotto! Nej vi har inte blivit gamla, bara desperata efter en vinst. Martin vill ha en bil och jag vill ha en miljon.

I WANNA GO HOME FOR CHRISTMAS

Tack för tipset Josefine! Home for christmas med Maria Mena är en av de absolut finaste jullåtarna jag hört. Jag kan inte sluta lyssna på den, den är så vacker!



But there's a place where I
Erase the challenges I've been through
Where I know every corner,
Every street-name
all by heart

But I have people close to me
Who never will desert me
Who remind me frequently
What I was like as a child

lyxlördag



Lördag! Mysig morgon utan några tider att passa! Dock vaknade vi vid åtta tiden, men att vakna så tidigt att det fortfarande är mörkt ute och kunna ligga kvar i sängen precis så länge man vill är lyx! Nu har jag satt mig till rätta i soffan med glögg, vörtbröd och Sex and the City. Jag har absolut inga planer för dagen och i kväll ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Så ser mina helger väldigt sällan ut, så gissa om jag uppskattar det!

sweet dreams

Jag trodde att det skulle ta mig hela helgen att skriva referaten på de böcker jag läst om skor. Men icke, jag är  klar! Jag har skickat in det och kan här med andad ut. Jag satte mig ner vid fyra tiden och bestämde mig att inte sluta skriva förrän jag var klar. Nu går det runt i huvudet men jag kommer vara så glad i morgon. Nu hinner jag både få lite slapp/rolig tid OCH förbereda redovisningen under helgen. Tack för det!

Nu tar jag natten, med välbehövlig sovmorgon!

Jag sökte dig och fann mitt hjärta


Jag har ingen julgran i lägenheten, men Martins föräldrar har en himla fin!

Nu är jag inne i ett plugg-flow! Fast jag var tvungen att ta en middags paus, men sen ska jag fortsätta några timmar till. Medans maten står i ugnen tänkte jag se lite på tv, tv4+ visat The Notebook. Självklart har jag redan fastnat. Det är en otroligt vacker film, så mycket kärlek! De älskar varandra så fruktansvärt mycket och det är inspirerande.  

Finally!

Jag har läst färdigt mina 1000 sidor och ska nu börja skriva. Det kommer såklart ta sin tid, men nu är jag trött på att läsa så lite omväxling blir fint. Dessutom tycker jag det är roligare att skriva än att läsa :) Jag blir mindre rastlös. Min plan är att iallfall få ihop referatet på en bok innan jag lägger ner för dagen.


saker jag gör när jag borde plugga

1. Hur gammal är du om fem år? 26!
2. Vem var den sista du träffade? Mina arbetskompisar
3. Hur lång är du? 166 centimeter
4. Vilken var den senaste film du sett? the Holiday
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nej det har jag inte som tur är :) Vi hörs ikväll! Puss"
7. Vad är dagens planer? Plugga, mysa och städa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I onsdags morse

11. Vilken ögonfärg har du?
Blågröna
12. När vaknade du idag? 09.23
13. Har du någon gång hittat en katt? Hmm, nej?
14. Vilken är din favoritplats? Platsen där de jag vill vara med är
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus.. Eller egentligen är det är otroligt bra ställe men jag föredrar att inte ha någon anlednng att gå dit
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett fint hus någonstans mellan Degerfors och Borås tillsammans med Martin och vårat otroligt söta barn ;)
17. Vad skrämde dig som barn? Hundar
18. Vem fick dig att skratta senast? Martin
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
 Om det är kallt - med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja EN gång
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja det får jag någ säga
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass med chokladsås från Otaly
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Allt jag vill göra men inte har tåd med. Köpa en lägenhet, resa, köpa massa presenter till mina kära
29. Tycker du om kinamat? Nja..
30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost?
Te
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, båda
33. Kan du spela poker? Faktiskt inte
34. Tycker du om att mysa? Love it!
35. Är du en beroendemänniska? Nej det skulle jag inte vilja påstå
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Absolut, men inte på minst 5 år!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej (peppar peppar)
40. Föredrar du havet eller en pool? Oj, jag vet inte? Båda!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder
42. Äger du dyra smycken? Nja, mina Eva Attling smycken är inte billiga
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Te
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina nära och kära som gör mig glad 
46. Välj ett ärr på din kropp? Ja, lite här och där faktiskt. Jag är klumpig!
47. Vad har du för ringsignal? Den klassiska iPhone signalen
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej men hemma hos mamma och pappa finns det x antal lådor
49. Flirtar du mycket? Ja, med Martin! ;)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Det är inte jag på den..

51. Kan du byta olja på bilen?
Nej, eftersom jag inte har någon bil behöver jag inte veta 
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, eftersom jag inte har något körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? Shoes: A history from sandals to sneakers
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja, ELLE
56. Dansar du i bilen? Nej, bara sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vad jag skulle handla på ica
59. När var du i kyrkan senast? För två veckor sedan på Joels dop


friday I´m in love



I dag är jag ledig från jobbet, men plugga måste jag göra hela dagen om jag ska bli färdig i tid. Eftersom jag varit lite trött den senaste tiden tog jag sovmorgon i dag, och nu har jag precis ätit frukost framför min absoluta favoritfilm alla kategorier, the Holiday. Jag började titta på den i går men jag kunde inte hålla mig vaken till slutet. Enligt mig finns det ingen mysigare film, jag blir alltid glad när jag ser den! Och självklart är det ett plus att den är så julig, i dag är den 1 vecka kvar till julafton!

Nu ska jag ta tag i plugget så jag kanske hinner med en fika på stan i eftemiddag.
Ha en fin dag!
Puss

torsdag

I går kom jag tillbaka till Borås, om exakt en vecka sitter jag på tåget mot Degerfors igen.. Jag kan inte fatta att det snart är jul! Men jag måste säga att jag njuter av den här tiden, tiden innan är nog den bästa.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för ännu en dag på jobbet. Jag jobbar 11-16 men jag har en del ärenden både innan och efter. Och inte minst en låång kväll med plugg, men jag ska köpa massa gott och juligt så det blir mysigt ändå :)

Ha en fin dag!
Puss

tisdag



Jag tror nästan att jag tycker om julen mer och mer för varje år. Tiden innan är så otroligt mysig! I dag tog jag sovmorgon, med tanke på helgens sömnbrist och det fatum att mitt tåg går 06.45 i morgon tyckte jag att jag var värd det. Nu ska jag sätta mig ner med skolböckerna ett par timmar innan jag åker in till stan och köper lite julklappar. I kväll blir det ännu mer julmys, Liams luciafirnade i skolan! Vilket förövrigt är min gamla skola, jag tror jag kommer bli lite nostalgisk.

vinters bästa helg

Nu har jag landat i Degerfors hos familjen. Jag kom vid ett tiden och har spenderat eftermiddagen med 3 av mina 4 älskade småttingar. Vi har bakat pepparkakor!
Helgen i Vrångaböke då. Den var minst sagt FANTASTISK! Mys, korvgrillning, sång, dans, lekar, julbord, luciatåg och såklart den viktigaste delen in varför det blev så bra, ett stort gäng med förjäkla härliga vänner! Tack till er alla, och såklart ett extra stort tack till Sanna & Marcus som fixade allt så bra. De är hejare på att planera roliga helger!

När jag tänker tillbaka på helgen kan jag inte låta bli att slås av tanken "tänk om jag aldrig hade träffat alla de här människorna?" Kort och gott så vill jag säga att jag tycker om er ALLA, ni gör mitt liv roligare!

Nu Kronhallen och myskväll med mamma.
Puss


Alla glada!

Vi överraskade killarna med ett fint, dock aningen oseriöst men väldigt roligt luciatåg. Det blev så uppskattat som vi hoppats på!

VRÅNGABÖKE

Nu ska jag alldeles strax sätta på mig mina curling kängor och min allra varmaste jacka och bli upphämtad av Louise. Vi håller tummarna för att helgen blir lika lyckad som den blev i somras när vi besökte denna idyll. Jag tror inte det ska vara några problem med mitt fantastiska sällskap :)

Ha en fin helg!
Puss

friday I´m in love



I dag är det fredag. Samtidigt som tiden går fort så måste jag nog säga att det har varit en lång vecka. En vecka med mycket stress och oro som har tagit på krafterna. Den här helgen kunde alltså inte kommit lägligare! En hel helg långt ute i Smålands skogar med mina härliga vänner :)

Nu ska jag återgå till min packning!

godmorgon snö


Frida Fahrman

Den här klänningen är fantastisk! Jag vet inte varför jag fastnat för den så, den är trots allt väldigt enkelt. Men jag gillar enkelt, det är oftast det medst klädsamma. Jag föll pladask för den när Louise provade och köpte den för ett par veckor sedan. Dock står en klänning väldigt långt ner på min inköpslista för tillfället.. Men eftersom Louise inte ska behålla den den måste jag iallfall prova den..
Jag skulle säga att det är den perfekta svarta klänningen. Den funkar till allt! Vardag, fest och allt där i mellan.

Nu ska jag slå på julmusik och städa!

onsdag


I dag har jag som vanligt jobbat under eftermiddagen. Tanken var att jag skulle plugga hela kvällen men jag har inte öppnat böckerna än.. Jag tar nya tag i morgon! I morgon ska jag även rulla en himlas massa köttbullar, cirka 150 stycken närmare bestämt. Som tur är kommer mina pärlor Louise och Sanna och hjälper mig!

Nu ska jag lägga mig, jag ska unna mig en sovmorgon för att försöka vara piggare i morgon, men jag hoppas ändå på att vakna tidigt så jag kan få lite gjort innan jag börjar jobba.
Och på tal om mornar, jag har fastnat för årets julkalender Hotell Gyllene knorren. Är det okej eller är jag för gammal? Nej, jag tycker inte att man kan bli för gammal för julkalendern :)


kort lång dag

Min långa dag har gått fort! Nu sitter jag hemma hos min älskling, han tittar på fotboll och jag läser Chic. Undra vem som har roligast egentligen? Snart går jag och lägger mig och laddar för ännu en lång dag. Tvätt, plugg, jobb, plugg. Det är faktiskt roligare än det låter :)

M



Jag är lite rastlös. Martin jobbar sent, det är inget bra på tv och det är för tidigt för att sova. Plugga är faktiskt ett alternativ, men jag vet inte riktigt om jag orkar.. Jag skulle behöva läsa en artikel om sneakers så jag "bara" har den tjocka boken kvar sen. Det kanske jag orkar ändå.
I morgon väntar en lång dag, skola 9 - 14.30 och därefter direkt till jobbet fram till stängning. På lunchen måste jag inhandla diverse saker till helgen. De kommande helgen ska ju faktiskt spenderas nere i Småland med hela gänget. Julbord, överraskningar och massa mys!

måndag


I dag är jag ledig från jobbet, men ändå allt annat än ledig. Redovisningen i modehistoria närmar sig och jag har fortfarande väldigt mycket kvar att göra. Jag satt i biblioteket under förmiddagen och fick en hel del gjort, men efter lunchen har jag inte riktigt kommit igång, jag gick och tränade och nu har jag fastnat här. Men jag måste faktiskt slita mig, jag ska fixa lite mellanmål så jag får ny energi till ett par timmars läsning inna jag lägger ner för dagen.

ANDRA ADVENT

Helgen har varit kanon! Bilfärden gick bra, dopet var otroligt fint och vi hade det allmänt trevligt helt enkelt :) I går kväll kom vi tillbaka till Borås och när Martin åkte på jobbfest stannade jag kvar hemma hos honom och hade en lugn kväll. Jag var minst sagt trött efter ett hektiskt dygn och många timmar i bilen.
I dag tog vi sovmorgon och har bara slappat hela dagen, tittat på Tomten är far till alla barn. Nu är jag hemma i min lägenhet, har ställt upp mina nya julsaker och tänt andra ljuset. I kväll kommer Louise på lite tacos och mys :)

friday I´m in love

Den där sovmorgonen jag skulle ha i dag blev inte av, jag vaknade vid sju och kunde inte somna om. Så jag gjorde som i går, tog med mig täcker till soffan, tände massa ljus och tittade på julkalendern. Nu har jag fått i mig en god frukost med julbröd framför Vakna. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför jobbet. Jag måste rota fram något riktigt varmt ut garderoben, för BURR vad kallt vi har det på Scorett! När jag kommer hem väntar panikpackning innan vi sätter oss i bilen mot Degerfors och familjen.

I dag går alla mina krya på dig önskningar till min älskade Farfar, jag håller alla mina tummar för att han ska bli utsläppt från sjukhuset och pigg till morgondagen. Och om inte så hoppas jag att jag hinner titta förbi och ge honom en kram.


torsdag



Äntligen har jag hittat en nyårsklänning! Men jag är lite osäker.. Vi får se när den landar i brevlådan till veckan.
Min tidiga start på dagen i dag har jag gjort att jag nu är trött. Men åå så skönt det var att komma hem till en nystädad lägenhet! I morgon jobbatr jag 11-16 och jag tänker faktiskt unna mig en sovmorgon. Jag måste ju faktiskt försöka hålla mig vaken under bilresan till Degerfors i morgon kväll.
Jag ser fram emot dopet, jag ska bära min älskade lilla Joel :)

tidsoptimist


Jag vet inte varför jag varje vecka inbillar mig att förmiddagarna är såå långa.. Min plan var att, mellan kl 7 och 12 hinna städa, tvätta, plugga, träna och handla mat. Jag har städat och tvättat. Det är inte alls illa, eftersom jag värdesätter att ha det nystädat och rena kläder inför helgen, men allt det andra? Nej, det får bli senare helt enkelt! (senare=en annan dag)
Nu går jag till jobbet!

magiskt



Tidiga morgon! Jag vaknade till vid sju tiden och kom då att tänka på julkalenderna. Så jag tog mitt täcke och tassade upp, la mig i soffan och slog på tvn. Och tro det eller ej men jag tyckte att Hotell Gyllene knorren var helt okej, jag är nästan beredd att säga att det var bra. Nu har jag bara sett ett avsnitt, men det jag såg var helt klart bäst på några år. Mysigt! :) Alla måste nog hålla med om att det är något speciellt med julkalendern.

Nu ska jag slänga i tvätten i tvättmaskinen, städa och om ett par timmar handla lite mat. Om jag vågar trotsa kylan vill säga.. -14!
Innan jag börjar jobba vid ett måste jag även ta mig igenom ett par kapitel i Shoes: A history from sandals to sneakers.

när man är lycklig går tiden fort

Tiden går så otroligt fort, snart är det helg igen. En helg som jag längtat till ettag :) På fredag kväll tar jag och Martin bilen upp till Degerfors, på lördag döps Joel. Jag längtar efter min familj!
I dag är jag otroligt trött och eftersom jag måste gå upp tidigt i morgon ska jag lägga mig snart, men först ska jag förtsätta lite på min jakt efter en nyårsklänning. Jag har letat överallt utan framgång, TIPS!? Den får under inga omständigheter vara helt utan axelband, helst ha trekvarts ärm och inte vara svart. Jag tänker vitt/beiget, paljetter eller stenar.


första december



Ibland kommer man på sig själv! Efter att inte ha jobbat på 3 dagar är det lätt att bli lite slö, tänka att det hade varit skönt att vara hemma i dag också. Men hallå! Jag har sådan otrolig tur! Jag sitter inte framför en dator hela dagarna, jag är inte instängd på ett lagar eller ägnar dagarna åt något som inte alls intresserar mig. Jag jobbar i en skoaffär! Och inte nog med att jag älskar skor, jag jobbar i en affär som faktiskt säljer riktigt snygga skor, och viktigt är ju även såklart att jag har grymma kollegor! Så nej, jag har ingen rätt att klaga på att gå till jobbet, tvärt om :) Nu slipper jag dessutom sitta nergrävd i böcker något mer den här veckan, iallafall inga heldagar.

Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig!

RSS 2.0