I wish he never looked at me that way

Solen skiner inte men det känns heelt okej ändå! Termometern visar 8 grader och jag har bojkottat vinterjackan för i år. Iallafall här i Borås.. Degerfors är aningen kallare.
Jag är på riktigt bra humör idag! Förmodligen för att jag för första gången sen i fredags ska gå ut :) Ska snart ner på stan och fixa lite och sen väntar en eftermiddag i skolan med säljteknik, eller butikskommunikation? Väl där kommer det förhoppningsvis märkas :)

Ha en fin dag!

att vara uttråkad

Jag har inte lämnat min lägenhet på tre dagar, TRE dagar! Okej jag har varit sjuk och inte orkar, men nu när jag mår nästan helt bra så är jag otroligt uttråkad. Jag längtar till morgondagens föreläsning. Fast egentligen mest för att jag tror att den är kul, trots Mikaelas beskrivning på den ganska flummiga läraren :)
Om ungefär en vecka åker jag hem till Degerfors, kanske ingen suprise med tanke på att det är påsk.. Det ska bli kul iallafall. Linnéa kommer hem, och kanske Jonna :) Den helgen kan knappast slå fel.

Till något annat, på fredag har den nya Fast and Furious premiär. Till min stora lycka såklart, men frågan är om verkligen nån här kommer ville göra mej sällskap.. Mikaela är inte hemma och det är för långt att vänta till efter påsk. Det står mellan AnnaIda och Louise, vem kan va mest lättövertalad? :P


Big Love!

En shopaholics bekännelser

Efter gårdagens trevliga utgång blev dagen i största allmänhet en ganska slapp dag utan någon större ansträngning. Några trevliga saker hanns ändå med. Jag fick ett telefonsamtal från en otroligt efterlängtad Jonna. Eftersom jag inte riktigt är så rik så jag har råd att betala telfonräkningar med en rad utlandssamtal så pratas vi inte vid särskillt ofta. Msn såklart men det är ju inte riktigt samma sak. Idag befann hon sig iallafall på svensk mark så det fick bli ett långt samtal :) Jag saknar henne!
En annan mycket trevlig händelse idag var bion som jag just kom hem från, En shopaholics bekännelser. Precis som Linnéa sa var den bra, enltigt mig jätte bra! Jag älskar filmer som man får en bra känsla av.

Resterande del, vilket är största delen, av min helg är näst intill helt oplanerad. Det känns skönt! Jag ska bara ta det lugnt och umgås med mina söta vänner :) Något som jag för övrigt ska börja göra allt oftare. 

Sov sött!

Vår, vår, vår



Nu är ännu en kurs avklarad, vilket känns skönt! Den var rolig men kanske inte särskillt givande..?
Hur som helst, jag har kommit hem från skolan och funderar på hur jag på bästa sätt ska ta vara på dagen? Eftersom vädret är näst intill underbart lutar det mest åt att sätta mig i min lilla trädgård och kanske få lite färg. Det låter som en ganska bra idé tycker jag. Dagens största fråga är dock kvällen. Hemmakväll eller utekväll? Hemmakväll är absolut bäst för hälsan och ekonomin, men med tanke på att solen skiner och pengarna ramlade in på kontot igår kan det nog vara så att det skulle kunna bli en riktigt trevlig kväll med mycket folk. Som sagt är det bättre för hälsan att stanna hemma, men att ha roligt är mycket viktigt för välbefinnandet så ur en annan synvinkel skulle en utekväll också kunna vara hälsosam. En ganska bra teori om jag får säga det själv :)
Okej, solen får vänta till efter lunchen. Nu ska jag knalla ner till bibblan och göra mina söta vänner AnnaIda och Mikaela sällskap :)

don´t give me the world


Jag är tillbaka i Borås efter några riktigt trevliga o värda dagar hemma i Degerfors. Jag ångrar absolut inte att jag stannade kvar över hela helgen :) Vissa saker är viktigare än andra helt enkelt. Det känns alltid bra när man lyckas prioritera rätt, men och andra sidan, hur svårt är det?
Det hände egentligen inget speciellt, men på nått sätt så lärde jag mig, eller kanske ingås lite mer, att inte slösa energi på människor som egentligen inte bryr sig och vill mitt allra bästa när det finns dom som faktiskt gör det.  Något jag annars kanske varit ganska bra på ibland, men nu, aldrig mer tack!

<3

I skip a heartbeat for you



Planerna är ändrade! Jag skulle åkt tillbaka till Borås i morgon men jag åker måndag morgon istället. Att jag skulle åka tillbaka redan i morgon var för att gå på en fest, som säkert kommer bli jätte kul, men mina bästa vänner som jag så sällan hinner träffa är viktigare :)

Idag ska jag ägna dagen åt mina älskade syskonbarn. Först hämta Saga & Liam på fritids och dagis för några timmars lek o bus med dom, sen hälsa på bror med familj :) Kvällen blir lugn, troligen tv tittande med mamma. Sånna fredagar kan vara dom allra bästa!

Jag ser fram emot en rolig lördag!

KÄRLEK

Jag älskar att vara hemma! Jag kan vakna på morgonen och läsa min favorit kuriren, knalla runt i mitt stora hus och aldrig vara ensam. Som sagt, det bästa med att flytta hemifrån är att man kan åka hem. När man vet att man inte måste sitta här dag in och dag ut i en liten liten ort där det inte finns något att göra så blir det så mycket roligare att vara här. Jag uppskattar lugnet, bristen på affärer och allt det där otroligt mycket när jag faktiskt inte bor här och vet att jag inte ska stanna allt för länge.

Än så länge har jag ingen plan för dagen, eller egentligen lite för många planer.. Men det löser sej, det bästa av allt är att jag inte har nånting alls att plugga på! Jag ska bara ta det lugnt och umgås med dom bästa :)





It´s a beautiful day!



Solen skiner! Jag älskar att vakna till solsken, allt känns så hima mycket lättare då :)
Klockan två går tåget mot Degerfors, innan det ska jag städa lite här så jag kan komma hem till en ren o fin lägenhet på lördag. Städa är absolut inte en av mina favoritaktiviteter, men inte ens det känns särskillt jobbigt idag :) Och att det tar ungefär 40 miuter att städa hela lägenheten är ju inte negativt.
Jag längtar till sommaren nu!! Långa dagar på stranden, grillkvällar, ljusa nätter och västkusten. Hur underbart låter det inte? Men tiden går fort, sjukt fort, så snart är vi där :)

vad som än händer är det alltid du och jag

Helgen i Stockholm var hur bra som helst! Shopping, bio, fest och massa mys. Det kändes allt annat än roligt att åka därifrån.. Jag älskar Stockholm, men såklart allra mest Linnéa. Nu är saknaden enorm! Men jag ska åka tillbaka snart och förhoppningsvis kommer hon och hälsar på mig och mitt Borås :)

Det kändes så bra att vara där och det var inte utan att jag blev sugen på att flytta dit. Inte nu såklart, men om ett år.
På ett sätt kan jag inte tänka mig att lämna Borås och allt vad det innebär så snart som om ett år, jag skulle sakna stan så mycket! För att inte tala om Louise, Mikaela och AnnaIda.. dom har blivit jätte viktigt och Borås har mer eller mindre blivit mitt hem. Samtidigt som jag verkligen hatar att vara så långt bort från Linnéa!

Hur som helst, tågresan hem på 5 timmar var otroligt seg och det kännde så onödigt att stanna i både Örebro och Laxå utan att kliva av med tanke på att jag åker till Degerfors i morgon. Jag ser absolut inte fram emot ännu en tågresa men det ska verkligen bli jätte skönt att komma hem till familjen några dagar :)

Kärlek!


paris/stockholm

Paris var precis så bra som förväntat! Vi har haft tre galet bra dagar och tiden gick lite för fort. Vi har hunnit med massa  kul, shopping, torn, triumfbåge och softade i solen. En ganska viktig detalj är att i onsdags var det väl ungefär 15 grader och strålande sol, underbart! En rad ganska humoristiska insidenter har också hunnits med, så som bajsmannen, den skrikande tanten, ett ganska stort antal tunnebaneresor med den talande franska rösten och sist men absolut inte minst, Mikaelas vurpa på gatan. Sorry, men det var såå kul :P

Det har alltså varit en grym vecka med massa värda händelser, men den är absolut inte slut! Nu sitter jag hemma hos Linnéa i hennes grymt fina lägenhet på söder. Jag har längtat efter den här helgen sen september ungefär, jag ska absolut ta vara på den! Nu är Linnéa på jobbet och jag har nog haft århundradets skönaste morgon. Vaknade av mig själv ganska tidigt, kollade lite på tv, käkade frukost, fixade lite, drack te och läste Chic och nu hämnade jag här och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Okej, jag har mycket fritid, men hemma är det alltid nått jag måste göra. Och eftersom jag glömde min trikåteknik bok i Paris kan jag bara ta det lugnt hela helgen! Jag älskar att vara här!

Idag blir det först en sväng med stan med Mikaela som också är i stan och hälsar på sin broder. När Linnéa kommer hem från jobbet skulle jag gissa på att vi ska fixa lite mat och ikväll blir det bio. Mys! Precis som resten av helgen, jag vill inte att den ska ta slut!

Puss Hej!


Paris!

Kvällen med Håkan var grym! Han är utan tveckan en av de absolut bästa live artisterna :) Resten av kvällen blev såklart också bra, tack mina söta vänner för det :)

Tiden går sjukt fort! Det känns som det var väldigt nyligen som vi bokade resan till Paris, vilket var 4 månader sedan, och tyckte att det var så långt kvar. Men som sagt, tiden går betydligt fortfare än man tror. I morgon åker vi! I morgon går bussen till Nyköping, en natt på Skavsta hotell och tisdag morgon 06.30 åker vi! Jag är tror absolut att det kommer bli bra, det kommer bli grymt! :D Yeeahj!
På torsdag kommer vi tillbaka och då spenderar jag helgen i Stockholm med Linnea :) Vilken vecka!

Nu, Beck med Mikaela och lite plock och pack. Mikaela säger hej!




fool me twice, shame on me



Om ungefär 6 timmar står vi och sjunger med till Håkans grymma låtar med underbara texter. Det kommer förmodligen bli en toppen kväll, och med mitt sällskap är det svårt att tvivla på det :)
I morgon ska jag, förutom att packa såklart, se en fotbollsmatch. Det var absolut inte igår, kul! :)
På måndag på måndag!

 

det fanns en kärlek

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Mysdag


Idag skulle bli en effektiv pluggdag, det blev inte riktigt så.
Jag vaknade halv 11 och satte mig vid datorn o käkade frukost. Efter det pluggade jag lite, inte så mycket som jag hade tänkt eftersom solen sken och Mikaela tyckte vi skulle ta en promenad inna vi gick till bibblan och tog tag i trikåtekniken. Nått besök på bibblan blev det aldrig, men en lång promenad i de fina vädret som jag nästan skulle vilja kalla vårväder. Promenaden blev lite längre än planerat, ungefär 3 timmar. Men det var absolut inte fy skam. Vi gick i områden som vi inte sett förut och vi hittade Donken, Coop och Statoil. Självklart besökte vi dessa trevliga ställen!
NU ska jag plugga lite. Ikväll väntar spelkväll med mina söta vänner :) Mys!

the way you make me smile

Jag borde verkligen plugga! Tentan är faktiskt ganska så snart, om två veckor, jag är borta en vecka. Det hade vari jätte skönt att slippa tänka på det då. Såklart kommer jag inte ha pluggat klart då men jag hoppas att jag kommer vara på god väg. Jag har fyra lediga dagar framför mej :) Blandat med massa kul kommer det inte bli så värst jobbigt ändå ju.
Hur som helst, jag tar tag i det imorgon. Det ska bli en effektiv dag. Men först, sovmorgon!


KÄRLEK

om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

Tillbaka i Borås. Det tog emot lite att lämna familjen och Linnéa, men det känns helt okej eftersom jag har ett par så jäkla roliga veckor framför mig!  Det börjar på lördag, Håkan med några av mina sötaste :) Det kommer bli grymt!
Annars så börjar vi planera vår Paris resa, 6 dagar kvar!!! Jag längtar!
Ikväll, lite plugg med Mikaela, Desperate Houswives och choklad/mint te. Yeeahj! Ganska sällan ser jag fram emot att plugga men jag gör det faktiskt nu. Läxan i färglära går i princip ut på att bläddra i massa roliga tidningar, klippa och klistra. Ibland måste jag älska min skola.



Jag ser fram emot att läsa boken, mycket! Förmodligen är jag, iallafall i min närmaste närhet, ganska ensam om det :P

RSS 2.0