TISDAG

Vilket härligt väder vi har haft i dag! Strålande sol och 26 grader. Jag hoppade i bikinin och la mig på balkongen så fort jag kom hem. Jag var väldigt tacksam att jag slutade vid tre :) Nu har jag avverkat dagens plugg och kan alltså mysa resten av kvällen. Det ser nästan ut att bli åska.. Tur att Martin snart har tränat klart!


goodmorning sunshine

I går somnade jag som en stock redan vid tio, vilket resulterade i att jag var pigg när klockan ringde vid 7 och gick mer än gärna upp. Sånna mornar gillas! Att solen skiner gör det såklart ännu lättare. Nu ska jag få lite plugg gjort innan jobbet. Jag ska bara jobba 3 timmar så jag hoppas att jag ska hinna med både lite mer plugg och att njuta av det fina vädret i eftermiddag.

Ha en fin dag!
Puss


monday



Hur lugn helgen än varit är jag alltid lite extra trött på måndagar. Ibland tror jag nästan jag är ännu segare när helgen varit lugn, då har man precis börjat slappna av när det är dags att köra igång igen. Trots detta hade jag en bra dag på jobbet och slutade redan vid fyra. Tanken var att gå hem och skriva på min inlämning men det blev inte riktigt så.. Det är svårt att plugga efter jobbet tycker jag. Kanske piggnar jag till lite senare och får lite kvällsplugg gjort.
Nu, ett träningspass i vardagsrummet!

MAMMA

I dag är det mors dag och jag har världens absolut bästa mamma!

Under eftermiddagen kom Louise förbi på fika, vilket såklart var mycket trevligt. Extra trevligt eftersom vi inte hunnit setts på lite för länge. Det är ungefär det enda nämnvärda jag har gjort i dag. Precis som en söndag ska vara! I kväll blir det, som vanligt, mys framför tvn i Brämhult. Som den nörd jag är tycker jag att Big Brother bara blir mer och mer spännande..  


lördagskväll

Jag har legat i soffan hela dagen, endast rest mig för att gå på toaletten eller hämta mat i köket. Härlig lördag måste jag säga! Jag har bland annat tittat på Änglagård 3, och den kan jag absolut rekomendera :) Nu har vi fått i oss både mat och lite godis, Martin sitter bänkad framför CL-finalen. Jag är väl kanske lite mindre intresserad.. Jag tänkte försöka få lite plugg gjort faktiskt.

Ha en mysig kväll!

LÖRDAG



I går hade jag en riktigt trevlig kväll med vännerna, tack för det! Jag mötte upp Martin på vägen hem och i dag tog vi en lång sovmorgon. Jag har faktiskt inte kommit ur pyjamasen än.. Det blir alltså en lugn dag i dag. Jag ska skriva lite på min inlämning nu så jag bara kan njuta av att vara ledig resten av dagen :)

every single promise I keep


FRIDAY I´M IN LOVE

I dag sov jag tills jag vaknade av mig själv och åt smörgåstårta till frukost. Bra start på dagen! :) Nu har jag hunnit med både handling och lite städning, resten av dagen ska jag ägna åt plugg. Jag måste erkänna att jag kommer att sakna mina pluggdagar när jag börjar jobba heltid. För även om det kan vara nog så jobbigt så är det ganska mysigt att vara hemma själv hela dagen :)
I kväll blir det mousserande jordbgubbsvin med fina vänner!

 


Martin

I dag fyller Martin år! Grattis min älskade!
Dagen spenderade jag på Scorett där vi har fått in massa nya fina smycken :) På lunchen sprang jag in på H&M och ryckte med mig ett oranget linne, hoppas hoppas det blir fint!
Under eftermiddagen har vi hunnit med både smörgåstårta och chokladtårta, jag är alltså mätt. Nu blir det mys resten av kvällen :)

Puss

GODMORGON

Frukost, tända ljus och Vakna med the vocie. Ganska mysigt, och ännu mysigare vore det inte regnade och jag inte var så trött. Snart ska jag hänga tvätten och få lite plugg gjort innan jag går till jobbet. Skönt att ha det gjort på förmiddagen. Jag tror att jag ska smita in på Gina innan jag börjar o kolla om ett linne jag spanat in finns.. Efter jobbet ska jag ha lite myskväll tillsammans med Mikaela och Elinor, sedan åker jag hem till Martin så jag kan väcka honom med paket i morgon :)

Ha en fin dag!
PUSS


happiness


Jag är så lycklig med dig!

TISDAG





Såhär härligt var det när jag gick till stationen i fredags, i dag är det någon storts motsats. Storm och ösregn. Men för att vara helt ärlig stör det mig inte alls, jag ska vara hemma med juridik böckerna hela dagen så vädret känns rent av lite mysigt.
Som ni säkert märkt har jag haft annat för mig än att sitta vid datorn under helgen. Jag har haft en super helg! När jag kom till Degerfors i fredags blev det en runda på stan med mamma och middag hemma hos syster + familj. Under lördagen hann jag med både ett riktigt lyckat kalas och en rolig utekväll med några av mina finaste vänner. Söndagen ägnade jag åt lek med syskonbarnen innan jag åkte tillbaka hem till Borås och myste med Martin.

Nu: plugg!

Friday I'm in love

Härliga fredag! Solen skiner och jag sitter utanför stationen och väntar på tåget. Hoppas ni får en fin dag! Puss sålänge.

I guess we both know, I´ll follow you wherever you go


Dagens absoluta favoritlåt! Är jag sen? Jag hörde den hur som helst först nu, grym!

Jag började dagen med ett besök hos sjukgymnasten och sedan fika med Martina. När jag kom hem väntade en 200 kronors check från H&M i brevlådan, tack! Nu ska jag sätta fart med plugget så kanske jag hinner titta förbi H&M på vägen till Martin i kväll.
I morgon bitti sätter jag mig på tåget, på lördag väntar 60-års kalas för min kära moster!

kvällsplugg



Godkväll! Har ni haft en bra dag? Jag har haft det trevligt på jobbet. När jag kom hem slängde jag ihop en pizza och sedan satte jag mig ner med lagboken och pluggade lite. Nu är energin noll och jag tänkte inte göra någon mer ansträngning i dag, Big brother och sängen.

Godnatt.

ONSDAG

Godmorgon! Är inte vädret lite märkligt? När Martins klocka ringde 6.15 i morse var det klarblå himmel och strålande sol, nu är det grått. Tvärt om hade väl varit betydligt bättre.
I dag är det onsdag vilket betyder att det snart är helg, för visst går det alltid så fort efter onsdag? I dag står jobb på schemat, men sedan är jag "ledig" några dagar. Dock har jag väldigt mycket plugg att ta tag i. Eftersom jag ska spendera helgen i Degerfors måste jag få en hel del gjort i morgon.

Ha en fin dag!
Puss 

Natasha Bedingfield - Strip me



Godmorgon tisdag!
I dag skulle jag börja dagen med ett besök hos sjukgymnasten men när jag vaknade med halsont och dunkande huvud så bestämde jag mig för att spara alla energi till jobbet istället. Jag vill inte bli sjuk!
Dagens plan är alltså jobb, eftersom jag kör heldag i dag betyder det att jag har lång lunch och då ska jag leta present. Det har varit mycket presentletande på sistione, förra veckan var det Martin och nu moster som har 60-års kalas på lördag :)

Ha en fin dag!
Puss

MAMMA

Det enda felet med denna helg var att den gick alldeles för fort! Men vi har hunnit med en hel del ändå, shopping, blomplantering, hylluppsättning, fika i Brämhult och två myskvällar. Eftersom jag åker till Degerfors på fredag känns det inte fullt så tungt att mamma har åkt hem, men en liten känsla av tomhet kommer alltid.

Nu blir det mys med min älskling!


choklad

Det visade sig att akupunktur inte var något för mig så istället blev det någon form av elektriska stötar. Det låter läskigt men det kändes bara som små vibrationer, helt klart bättre än nålar!
Snart kommer mammsen och tills dess ska jag lägga mig i soffan med jordgubbar, melon och nya ELLE.

I kväll ska jag helt klart unna mig choklad!


FRIDAY I´M IN LOVE



Godmorgon fredag!
I går kväll lät jag bli att ställa klockan och det var otroligt skönt att få sova ut. Nu har jag fått i mig lite frukost, vilket i dag innehöll smaskiga jordgubbar! Jag ska snart sätta igång med plugget så jag får det överstökat. I eftermiddag ska jag som sagt på mitt livs första akupunktur, skräckblandad förtjusning. Efter det hoppas jag att hinna hänga lite med min älskling och sen kommer MAMMA!

Ha en fin dag!
PUSS

Torsdag



I dag har jag varit ledig från jobbet. Tvättat lite, fixat lite, pluggat noll. Det betyder alltså att jag måste ta fram böckerna nu och få lite gjort i kväll så jag inte har allt för mycket att göra i morgon. Jag hade även några ärenden på stan i dag, bland annat hämtade jag den gula plastväskan/påsen som jag beställde från H&M. Den var cool, men trots det tog jag mitt förnuft till fånga och skickade tillbaka den. När jag ska använda en stor gul genomskinlig plastpåse?

I morgon kommer Mamma!

tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart



Hemma efter en dag på jobbet! Jag började dagen med ett besök hos sjukgymnasten, vilket resulterade in att jag har akupunktur inskrivet i schemat. Hjälp! Jag gillar inte nålar, men vi kom fram till att jag gillar att ha vara alldeles för stel i nacken ännu mindre.

Nu ska jag hoppa i joggingskorna och promenera med Martina, sedan ska jag mysa ner mig i soffan framför Desperate Housewives!
I morgon ska jag jobba förmiddag och leta presenter.

it´s not about the money



Måndag! Efter en otroligt skön söndag känner jag mig faktiskt utvilad för en gångs skull :) Även min morgon har varit en bra uppladdning, nu har jag ätit min andra frukost och ska snart promenera ner till stan i solen. Jag ska kolla lite presenter och sedan jobba!

SUNDAY



Som jag sagt tidigare har söndag blivit lite av en favoritdag för mig, allt känns så lugnt och mysigt.
Martin har åkt i väg på match i Lund och blir borta till sent i kväll men jag ska alldeles strax åka hem till hans föräldrar och inta serad altan. Solen skiner så i dag tänker jag inte göra något annat än att njuta!

I går hade vi en mycket trevlig kväll! Vi började med lite grillning och åkte sedan mot Casino Cosmopol. Jag höll i mina pengar men hade lika roligt för det. Tack för det mina vänner! Och extra cred till Martina för hennes bilkörning på vägen dit när ingen riktigt visste vart vi skulle eller vilka filer som var enkelriktade.. ;)

Ha en härlig dag!
PUSS

lördagsmorgon



Godmorgon!
När man börjar jobba så sent att man ändå hinner vakna av sig själv är det faktiskt inte särskillt tungt alls att gå till jobbet trots att det är lördag. Faktum är att det brukar vara väldigt trevligt på lördagar :)
Dock jobbar jag ju bara fyra timmar så lite annat ska jag allt hinna med i dag också. När jag slutar ska jag njuta lite av det fina vädret och i kväll lutar det åt casinobesök i Göteborg :)

Ha en fin lördag!
PUSS

no strings attached



Jag hade rätt, filmen var bra! Kärlek är det finaste som finns!

I DO



Jag är otroligt sugen på sommar! Jag vill vara brun och ha shorts och söta klänningar varje dag. Det kommer snart :)
I dag ska jag ha en riktig myskväll för mig själv. Jag har laddat upp med naturgodis, jordgubbar och No strings attached. Vi började titta på den i går och den verkar lovande, dock tror jag Martin tycker Fifa är roligare så när jag väntar på att han ska bli klar med det ska jag alltså titta färdigt på den själv.
I morgon ska jag jobba några timmar, kvällens planer är lite oklara. Antingen klär vi upp oss och åker till ett casino i Göteborg eller så stannar vi hemma i myskläder. Jag är okej med vilket som :)

Friday I´m in love!

Godmorgon fredag!
Nu har jag pallrat mig upp efter en mysig morgon. Att sova tills man vaknar av sig själv, eller av en kram, är fantastiskt!
I dag ska jag få lite plugg gjort hade jag tänkt, det blev ju inget i går. Förutom det ska jag promenera ner till Ica och handla lite gott till helgen, och i kväll ska jag träna zumba. Det blir första gången men efter att ha hört så mycket positivt ser jag verkligen fram emot det! Jag har saknat roliga pass, gymmet är ju egentligen inte så mycket för mig. Mer ett ont måste. Så zumba tror jag alltså absolut på!

Ha en fin dag!
PUSS


home

I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I´m coming home


Vilken dag! Jag har inte pluggat och jag har inte promenerat, jag har gjort absolut ingenting! Under förmiddagen städade jag men sen tog det stopp. Jag har sovit ett par timmar och slöat framför datorn. Men vet ni, jag känner att jag inte orkar i dag och därför tänker jag skita i det. Det är en ny dag i morgon :)

Jag slogs av en otrolig hemlängtan så nästa vecka tror jag bestämt att jag tar tåget till familjen!

FAST FIVE

Nu är jag tillbaka hemma efter en super mysig dag i Falkenberg. Vi ägnade dagen åt att strosa runt i buktiker och åt en otroligt god laxlunch. Framåt kvällen åkte vi ner till Halmstad och bänkade oss i biosalongen framför en fantastiskt bra film, Fast Five. Alltså Fast and Furious 5. Det kanske inte låtar som min typ av film, men faktum är att det är mina absoluta favoriter! Och denna kan nog nästan vara den allra bästa, jag kommer absolut se den igen :)

I dag är jag ledig från jobbet, och fast jag har en hel del pluggande att göra tänker jag faktiskt unna mig lite slappande mellan kapitlen. En powerwalk ska jag absolut hinna med så jag får lite extra energi.




FALKENBERG

För tillfället befinner jag mig i Varberg, på väg till Falkenberg. Jag ska spendera dagen hos min fina vän Sanna!

tisdag



Min trötthet håller i sig, dock väntar tre dagar "ledigt" efter i dag vilket jag tror kommer göra susen! Jag har mycket plugg att ta tag i men i morgon har jag gett mig själv helledigt och ska åka ner till Falkenberg och hälsa på Sanna :)
I dag går jag min favorit tid på jobbet, 11-16. Efter det tar jag och Martin en sväng till Lager 157!

Ha en fin dag!
Puss

måndagstrött



I dag känner jag mig ännu mer måndagstrött än vanligt. Jag har haft lite ont i halsen till och från under helgen så jag håller verkligen tummarna för att jag inte håller på att bli sjuk!
Jag har hur som helst haft en jätte bra helg! Mycket mys :) Nu skulle jag helst av allt vilja bädda ner mig i sängen men istället måste jag fixa till mig och gå till jobbet. Jag jobbar bara 5 timmar, oftast gillar jag det inte alls men i dag känns det skönt. Dock tror jag att jag kommer piggna till när jag väl kommer dit :)

RSS 2.0