Du är bäst



Jag saknar min bästa vän!

in my life, see the joy you bring

Jag är uppe, påklädd, iordning gjord och faktiskt ganska pigg och väldigt glad :) Ganska bra för klockan 9 om jag får säga det själv.
Gårdagskvällen blev mycket trevligt, mysig. Grillning och kubb i Sparsör. Jag och Martin borde kanske öva lite på våra kubb skills.. men det var otroligt jämnt ändå :P

Frukostdejt med Louise och AnnaIda står på schemat för förmiddagen, när Louise ringer ska jag hoppa i skorna och gå ner och möta dom på stan. Efter ska jag nog ta en runda på stan, jag har upptäckt hur otroligt lite sommarkläder jag faktiskt har..
I eftermiddag väntar som sagt frisör besök och det ska bli så himla skönt! Kvällen blir nog lugn, kanske lite Allsång på skansen. Jag kan inte rå för det, jag tycker det är så himla mysigt att titta på :P

Ha en fin dag!


I don´t care what they say
I´m gonna be with you
I´m gonna be with you
I don´t care what they do
I´m gonna be with you
I´m gonna be with you

vi

Jag kan inte låta bli att älska ordet vi. På något sätt känns det så himla bra att höra. Jag vet inte riktigt.. Ähh, det var en tanke :P

Min dag på stranden var såklart mycket trevlig. Sommaren är utan tvekan den bästa årstiden. Allt känns så mycket roligare. Men, en dag i solen är lite utmattande. Jag ska nog ta en powernap innan jag lagar mat, duschar, inväntar Martin och antingen stannar hemma eller åker och grillar med hans kompisar. Grillkvällar på sommaren är ju faktiskt väldigt mysigt så det kanske inte är en dum idé :)

Imorgon, frukostdejt med Louise & Anna och under eftermiddagen väntar ett otroligt välbehövligt frisöbesök.



 


godmorgon måndag


Ungefär såhär ska min dag se ut, minus solstolar, jonna, hav och en fullkomligt vacker omgivning.

Ny vecka, nya möjligheter!
Såhär under sommaren med mindre måsten och mer roligt så känns det bara bra när en ny vecka börjar :) Och jag är helt övertygad om att den här också kommer bli bra. Planerna är inte helt klara men dom finns, bad, design och konsumtions kurs, mys på uteservering under sommartorsdagen och det allra bästa, på lördag kommer Sandra hit!

Idag ska jag och AnnaIda inta Almenäs vilket troligen blir mycket trevligt :)
Så nu, på med bikini, solskygg och packa strandväskan.

Puss Hej!


söndagskväll




Tillbaka i Borås!
Tågresan var tråkig lång och varm vilket resulterade i att jag nu är vääldigt trött. Min söndagskväll är planerad att bli riktigt lugn och skön. Eftersom jag är för trött för att gå ner till City, handla och laga mat så väljer jag mellan mackor med inte så mycket gott pålägg eller den halvgoda pizzan från pizzerian runt hörnet. Det lutar åt pizza.. Sen ska jag lägga mej i soffan, kolla Privileged (som verkar vara en riktigt trist serie) ringa Linnéa, se på film och sova.
Morgondagens plan är forfarande ganska oklar, jag vill gå på stan, åka till stranden, gå på djurparken, shoppa i Göteborg, gå på Liseberg eller något annat.

En sak till, varför är jag så hes? När/var hände det?





familj, solsken, bästa vänner, fest

Ungefär så har min helg sett ut. Gissa om den varit bra? Fullkomligt underbar!
Jag kom hit i fredags och spenderade eftermiddagen i solen med mina syskonbarn. I går började dagen uppe på IP, Saga hade fotbollscup. Dom är 6 år och har tränat i ett halvår. Ni kan ju gissa hur gulligt det var :) Kvällen bjöd på trevligheter! Den började med grillning och mys hemma hos Sandra med henne, Jossan & Jonna. Runt tio åkte vi in till Karlskoga, hämtade upp Marie och åkte till Strandkanten. Trevlig uteservering/bar vid stranden med ett band, ganska många 30+are och vi. Det kan låte konstigt men vad kul vi hade! Efter en lite dryg timma där knallade vi bort till statt och fortsatte kvällen där. Det var riktigt mycket folk och riktigt roligt.
Ännu en gång blev det bevisat att mina bästa vänner är bäst och jag älskar dom! Såklart saknades Linnéa!

Nu väntar, duscha, lunch, bilfärd till Laxå och tågresa till Borås. Jag hade gärna stannat här lite till, samtigit som jag längtar till Borås så mycket! Fast, längtar till Borås, vem försöker jag lura? :P
Jaja, den här veckan kan nog iallafall bli riktigt bra med tanke på att jag faktiskt har en kompis där som inte jobbar, AnnaIda :D
Hoppas vädret håller i sig för jag har planerat slappa dagar på stranden, eller hur? :)


you had me at hello



Min dag blev riktigt bra! Lunch och shopping med Louise :) Jag gjorde faktiskt några fynd vilket alltid känns bra.
Imorgon åker jag hem till Degerfors. Jag kom ju precis hit? Veckan har gått sjukt fort! Men på söndag eftermiddag är jag tillbaka här igen :) Jag älskar att ha två hem! Och det bästa är såklart att det finns så bra personer på båda ställena som det alltid känns så jäkla bra att komma till!
Min helg ska jag alltså spendera med familjen och några av dom bästa.
Jag längtar dit och jag längtar redan hit!

lovelovelove

what a wonderful world

Godmorgon godmorgon!
Jag ägnar min morgon, som så många andra mornar på sommarlovet, åt min favorit aktivitet såhär dags på dygnet. Frukost framför mina favorit bloggar! Jag känner mig mycket piggare idag, peppar peppar. Och detta trots dom inte allt för många timmar sömna jag fick inatt. Martins mobil ringde kvart över åtta.. Nu har han iallafall åkt och fiskat och jag valde att inte följa med, undra varför..? Jag ångrar iallfall inte mitt val :)

När jag tittade på min termometer runt halv tio visade den 35 grader. Ganska förståligt att jag inte orkar ligga där mitt på dagen va :P Hur som helst så gick jag ut för att "känna" på värmen och då ser jag en målare, och dom fyra första väggarna dom skiljer uteplatserna var ljusgråa! Väldigt trevligt med tanke på att dom hade en gammalt-slitet-grådassigt trä-färg. 

Min plan för dagen är en lunch med Louise, väldigt trevligt eftersom jag inte träffat henne på tre veckor. Förmodligen måste jag spendera lite av min lön också, de kan jag nog förtjäna :)
Kvällen är oklar, men jag är lite sugen på utgång. Eller iallfall mys på någon uteservering. Sommartorsdagar i Borås brukar faktiskt slå ganska rätt :) Men vi får se, utgång med bara killar känns inte riktigt som det ultimata, men kanske har jag tur och får med någon annan.

Nu ska jag kolla lite sex and the city innan jag hoppas in i duschen.
Ha en trevlig dag! <3
 

yeeahj



Ungefär såhär känns det när lönen är dubbelt så stor som man räknat med!
Gissa om de gjorde min dag :) Det får nog alldeles säkert bli en shoppingtur imorgon!


godmorgon solsken

Sommaren fortsätter :) Tack för det!
Min plan för dagen var att ligga vid Kypesjön med Malin men eftersom jag känner mig ganska förkyld idag är det nog inte en så bra idé. Jag ska gå och hämta böckerna jag beställt och sätta igång med min sommarkurs. Jag är riktigt peppad :) Så ska jag vila en hel del så jag känner mig lite piggare ikväll när Martin kommer efter sin match :)

Jag läste precis en av mina favoritbloggar och fick syn på en kommentar som störde mig lite. "Mode är bara ytligt och ett förösk att sälja en produkt, man borde bry sig om viktigare fårgor." Så om om är intresserad av mode så bryr man sig inte om något annat? Njaa va? :P
Visst, mode kan ses som ytligt men det säger ingenting om personen som gillar det. Det säger absolut ingenting om personens kunskap. Och då kan man ju såklart också diskutera vad som är viktig kunskap, men jag ska inte ens börja :P
Hur som helst, jag tror lite att personer som skriver sånna saker någonstans är så otroligt rädda för att inte uppfattas smarta och kunniga. Och är inte det egentligen mer ytligt?
Den klara definitonen på ytlighet för mig är att vara rädd att visa vem man faktiskt är.
Personligen har jag hellre människor runt omkring mig med ytliga intressen som vet hur man är en bra medmänniska än personer som vet allt om allt men faktiskt inte alls är särskillt snälla. Jag tror att ganska många skulle välja samma som jag..

Det är min teori :) Men nog om det.
Jag vill bara säga att alla mina bästa vänner är mer eller mindre intresserade av mode och ingen av dem särskillt intressrade av politik, historia, religon och allt det där. MEN dom är dom bästa vännerna och finaste människorna som finns.
För mig finns inget viktigare :)

idag


Min dag blev faktiskt trevligare än jag trodde. Efter att ha gjort ett nyss försök på uteplatsen i ca 10 minuter insåg jag att det var allt annat än skönt. Istället hoppade jag in i duschen och knallade ner till stadsparken med Malin. Där var värmen betydligt mer behaglig och vi hade en mysig pratstund med glass :)
När jag kom hem, efter att ha inhandlat jordgubbar på City, tog jag en lite för lång powernap och nu har jag käkat middag och har ingen plan att resa mej från soffan.
En powerwalk i kvällssolen hade varit både skönt och behövligt, men eftersom min hals bestämde sig för att frånge en otroligt irriterande smärta inatt och bara känns allmänt konstig idag så får den nog vänta till i morgon.
Förhoppningsvis  får jag sällskap i soffan, annars finns risken att jag kommer bli lite lätt uttråkad om ett par timmar..


you´ll learn the hard way

Solen fullkomligt strålar!
Det är underbart, Men med tanke på att min uteplats verkligen är helt vinstille och luften står helt still så var jag tvungen att ta en liten paus från solen, det blev nästan olidligt. Men nu är jag nog snart redo för en timma till :P Det är ju inte riktigt så att jag har så mycket annat för mej..
Men jag njuter faktiskt av tillvaron, till och med ensamheten. Efter några veckor med människor runt omkring hela tiden är det riktigt skönt att komma hit där det är helt tyst och göra vad jag vill när jag vill utan att nån har en åsikt om det :) Såklart trivs jag bäst med sällskap men det får jag också :)

Morgondagens plan är att ta en dagstur till Varberg och ligga vid havet, hur mysigt låter inte det? Jag har faktiskt aldrig varit där men ryktet säger att det ska vara riktigt fint.

Jag saknar Linnéa, så himla mycket! Det kommer dröja ungeför fyra veckor innan vi ses :( Fyra veckor för mycket!

Nu ska jag ta vara på solen!
Puss!


Vilken kväll!


Äntligen måndag!


Faktiskt så är det så jag känner. Jag har haft två underbara veckor borta från Borås, men jag har ändå hela tiden längtat lite till idag :P Dock går inte tåget för än kl 18 men jag är säker på att dagen kommer gå fort. Förutom att packa ska jag hinna med en fika med min bästa Crille som jag så sällan hinner träffa.
Förutom det har jag lite småsaker att hinna med så nu är det bäst att jag gör mej iordning.

Puss Hej!

You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow

never thougt I fall for you as hard as I did

Min dag har bestått av mys med familjen. Först kom Saga & Liam hit och sen åkte jag till Gabriel :) Det finns inte ord för hur värt deras sällskap är!
Kvällen ska jag spendera med Sandra nere på Valla, Degerfors - Gröndal. Jag är säker på att dom vinner. Dom är ju trots allt bäst :)

Igår ägnade jag största delen av dagen åt att sitta på såget hem från Norge och ännu än gång fick jag det bevisat hur mycket jag älskar att komma hem, nästan barnsligt mycket. När tåget rullade genom Karlstad kunde jag inte låta bli att le och när Kristinehamn närmade sig fick jag den härligaste känslan i magen.

I morgon åker jag tillbaka till Borås. Jag längtar efter att  kliva in i min lägenhet! Men såklart längtar jag mest efter att träffa Martin :)

Jag längtar redan tillbaka till Kreta! Varför stannade vi inte två veckor? Tack igen för en så otroligt underbar vecka!


JLJSJ

Friends are those who understands your past, belives in your future and loves you for who you are today.

kreta

Kreta var så otroligt jätte super bra! Veckan innehöll allt. Sol, bad, värme, god mat, fest, vila och en så himla fin omgivning! Jag gillar Grekland :)

Men hur bra det än var så är det ju såklart alltid skönt att komma hem, fast riktigt dit har jag inte nått än. Mitt tåg från Oslo till Degerfors går klockan fyra i eftermiddag. Jag längtar faktiskt hem riktigt mycket nu! För att inte tala om hur jag längtar till Borås. Det har gått två veckor, vilket är lite för länge när det finns nån så himla söt där! Men ikväll ska det bli riktigt skönt att komma hem till familjen, spendera morgondagen med dem och sen åka tillbaka till Borås.

På den senaste tiden har det bevisats om och om igen hur mycket skit folk snackar. Hur orkar man? Hur orkar man bry sej så mycket om saker men inte vet nånting om? För mej är det helt oförståligt.. Att folk inte fattar hur mycket dom klan förstöra, jag menar, vill man medvetet göra någon ledsen? Det är helt sinnessjukt!
Hur som helst, jag är bättre än så, alla mina vänner är bättre än så och varför egentligen ens bry sej? Det är bara slöseri med energi.

Och en till sak, tycker man något om någon säger man det till personen i fråga, annars håller man bara helt tyst!

Nu, duscha, packa, laga med och invänta mitt tåg.
Puss Hej!

hej då sverige, hej grekland

Nu befinner jag mig i Jessheim. Jossan ligger bredvid mig i soffan o sover och Jonna kommer snart hem. Eller jag hoppas iallafall att det är snart, hon har inte packat än ;)
17.45 lyfter vi mot betydligt varmare breddgrader, wihoo!

Igår, efter Sagas fina skolavslutning satte vi oss i bilen och åkte hit. Roligt eftersom jag inte varit här förut. Deras lägenhet är såå fin :)

Nej men det var väl ungefär allt, vi hörs om en vecka när jag är lite brunare, lite fattigare! :D
Puss Hej!

Tack igen för att jag har världens bästa vänner!
Man lär sig se vilka som är ens riktiga vänner, vilket jag är otroligt tacksam för!

grattis sandra!

Idag tog Sandra studenten! Så givetvis har dagen till största del ägnats åt hennes firande :)
Hennes klänning var bedårande :)

Nu är allt packat! I morgon runt fyra åker vi till Jessheim och på fredag kliver vi på planet mot Kreta. Gissa om jag längtar!
Men innan dess ska jag spendera några timmar med familjen. Saga har sin första skolavslutning och såklart ska jag vara där :)
Nej men det var väl ungefär vad jag hade att delge för tillfället, mina ögonlock ramlar ner snart, väldigt snart.
Nu, en godnattsaga i form av Sex and the City.
 
Hörs om en vecka :D
Puss Hej!

Du är söt, så jätte jätte söt!


så otroligt vacker

Vädret fortsätter att vara mulet. Det är tråkigt, fast sådär jätte mycket stör det mig inte.. förmodligen för att jag vet att jag snart får sol :)
Idag ska jag hämta Liam på dagis och leka med honom några timmar, när han har gått hem ska jag hälsa på Gabriel, vilket jag inte hann igår. Lite fix innan morgondagen måste hinnas med också. Dessutom borde jag ta mig in till stan, men orkar jag det såhär tidigt? Jag måste köpa solkräm, hur kan Kronhallen inte sälja den bästa solkämen? Det finns i och för sig två mataffärer till, jag kanske inte ska underskatta dom så hårt innan jag ens tittat.

Igår då, de enda som fick regn på sig var vi som stod och tittade, innan alla hade kommit. Vilket vi såklart tackar för! Inte regnet alltså, men att alla fina studenter slapp regnet.
Precis som jag trodde var Sandra utan tvekan finast av alla! Det säger/tycker jag inte bara för att hon är en av mina bästa, hon var verkligen det! Såklart var hennes baldejt också mycket söt :)

Nu ska jag käka frukost och fundera på om jag ska åka in till stan eller inte, förmodligen inte..


Så otroligt vacker!

degerfors

Nu sitter jag i mitt rum, i mitt hus, på min gata, i min "stad". Som vanligt trivs jag väldigt bra :) Även om jag, som sagt, kommer sakna nån dom här två veckorna. Men två veckor går jätte fort, jag är helt säker. Fast och andra sidan, vill jag att det ska gå fort? Njaa :P
Snart kommer min syster och hennes söta barn och busar lite. Runt fem kommer Jonna och hämtar upp mej för att åka in till Karlskoga. Våran Sandra har sin bal idag! Jag är helt säker på att hon kommer vara absolut finast! Så, snälla snälla låt vädret vara fint!
Jag längtar faktiskt, och jag längtar till hennes student på onsdag. Det ska bli så himla roligt att se, men det kommer nog kännes lite konstigt, känsloblandad nostalgi. Och såklart ska vi fira henne, jag hoppas hon kommer få världens bästa studentvecka! <3

I've been this way with so many before but this feels like the first time

The Hills weekend break har varit min bästa vän under helgen, avsnitt mellan kl. 12 och 17 lördag och söndag. Tragiskt? Lite kanske, men med tanke att jag faktiskt nästan aldrig spenderar hela dagar framför tvn tycker jag att jag kan komma undan med det ganska bra.

Allt är packat och jag har inte särskillt mycket att göra. Min sista kväll i Borås på två veckor ska jag inte ägna åt något speciellt alls, Gossip Girl och någon film. Valet av film beror på om jag får sällskap eller inte, förhoppningsvis men förmodligen inte. Om jag inte får sällskap kan jag välja en bättre film.. Fast och andra sidan, hellre sällskap av min jätte jätte söta innan jag åker än en bra tjejfilm. Jag kan kolla tjejfilmer hela veckan om jag vill!

Nu ska jag laga middag i form av mackor.. Inte så gott och inte så nyttigt men jag har ingen lust alls att laga mat, och därför tänker jag låta bli. 

Puss Hej!


5 dagar kvar!

söndag

Med inspiration från Jonnas blogg så, är det så här det är att växa upp?
Jag tänker på vår resa, våran avkopplande sola och bada resa. För ett år sedan hade jag nog sagt att koppla av kan man göra när man blir gammal, inte sjutton tänker jag betala flera tusen för att ligga på stranden. Men jo! Det ska bli så himla skönt. Jag antar att det tar på krafterna att bo ett år hemifrån :P Såklart skulle jag gärna åka på en fest resa också, men skulle jag vilja byta den här resan mot det? Nej tack! Avkoppling behövs!
Jag menar sjävklart inte att det blivit mindre kul att festa, behovet av att vila har bara blivit större.

Idag ska jag ägna min dag åt att packa och fixa med allt som behövs innan jag lämnar min lägenhet för ett par veckor. Jag borde städa min garderob, det ser ut som om en klädbomb släppts i den. Förmodligen tar inte min packning hela dagen så det ska nog hinnas med.

Puss Hej!

for love


Min lugna helg fortsätter!
Natten till igår som jag 12 timmar, i natt kunde jag inte sova mer än 7.. Förmodligen sov jag för mycket igår.
Idag väntar en hemmadag. Jag har en hel del att plocka med och mycket viktiga saker jag inte får glömma, vilket betyder att det kanske vore lite dumt att vänta med allt till i morgon.

6 dagar kvar!
Det kommer bli underbart!
Jag kommer sakna dej!!

friday I´m in love

Jag önskar verkligen att jag var hemma i Degerfors nu, Saga & Liam ska sova över och jag skulle såå gärna viljat vara med!
Min dag är iallafall helt okej. Lägenheten är nystädad och det är något som alltid känns väldigt skönt. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer alls än så idag, varit en sväng på stan och handlat lite småsaker bara. Jag hittade en väska på H&M, perfekt gå ut-väska. Den kostade 99 kr och jag har hela eftermiddagen frågat mig själv varför jag inte köpte den.. Jag får nog gå tillbaka i morgon :) Jag borde spara mina pengar, meen jag behöver ju faktiskt en liten väska till Kreta..

Eftersom tv´n väljer att inte visa något värt att se alls ska jag nog fortsätta kolla 90210 tills jag får sällskap.
Trevlig kväll!

godmorgon sommarlov

Igår var jag super trött, inatt sov jag 12 timmar. 12!? Det är alldeles för mycket, men förmodligen behövde jag det. Hittils har jag haft en sån där morgon som jag älskar, gick upp precis när jag kände för dej, åt frukost framför datorn och läste alla mina favorit bloggar.

Min bror ringde precis, jag får alltid en liten känsla av oro när jag ser hans nummer, vi har inte en sån där bara-ringa-o-prata-relation. Såklart blir jag alltid lika glad när han bara ville fråga något.
Det finns nog ingen jag står så nära som mina syskon. Dom har alltid funnits där och hjälpt mej med så mycket, båda på olika sätt men precis lika mycket värda! Dom är bäst helt enkelt! :)
 
Min plan för dagen är ganska oklar, och det finns inte ord för vad skönt det är! Anledningen till att den är oklar är att jag har absolut ingenting jag måste göra. Hur underbart är inte det? Det bästa är att så ser hela min helg ut. Jag ska mest bara ta det lugnt och fixa lite inför måndag när min snälla pappa kommer o hämtar mig. Städa lite, tvätta och packa. Troligen så städer jag idag, tvättar i morgon och packar på söndag. Utifall att jag skulle få väldigt tråkigt när jag inte har några måsten så har jag iallafall något att göra varje dag :P

Om det slutar regna ska jag nog gå ner en sväng på stan o köpa lite smått som jag behöver inför resan. Men det lockar mej inte det minsta att gå ut i regnet, så slutar det inte får det bli i morgon. Åå jag njuter verkligen av att kunna göra vad jag vill!  Faktiskt, det känns inte en jobbigt att städa, jag brukar hata att städa. När jag jag göra det när jag har lust så är det inte alls så himla tokigt. Plocka lite och fördriva lite tid. Det kan rent av vara mysigt.

Men helt osocialt ska inte mitt liv under helgen vara. Jag ska träffa Martin och Louise. Två jag kommer sakna när jag inte är här lika mycket!

Ha en trevlig dag!
Puss!

en blandning av njutning och rastlöshet



Jag är rastlös! Märks det?..
Det är alltid så, när jag haft mycket att göra länge och sen blir helt ledig vet jag lixom inte vad jag ska göra. Jag är för trött för att göra något annat än att sitta här samtidigt som jag blir rastlös. Men det blir bättre, om några dagar är jag helt inne på att vara ledig och göra lite vad jag vill när jag vill. Det borde väl inte vara så svårt?

Jag längtar så himla mycket till vår semester! Jag vet inte när jag var på en riktig semester senast.. förmodligen för ett par år sedan. Sola, bada och bara njuta. Det kommer göra mej gott :)

När jag kommer tillbaka ska jag ta två veckor och läsa min sommarkurs. Min plan är att lämna in hemtentan 6 juli vilket innebär att jag efter det är helt ledig fram till skolan börjar 24 augusti.

Min kväll kommer att bestå av några telefonsamtal och några avsnitt 90210.
Godkväll!

Kreta, hell yeah!

Nu är det bokat!
Nästa fredag åker vi till Kreta :D 1 vecka kvar! Så galet underbart! Jag längtar!
Fyra stjärnor för 3000 kronor, kap? Jo tack :)

   

hey I made it!

Jag har precis kommit hem från den sista skoldagen, den sista tentan. Den gick riktigt bra! :)
Detta innebär att jag klarat av mitt första år på högskolan. En ganska bra känsla faktiskt. Året har gått  så fort!

Det har hänt massor, jag har gjort minnesvärda saker, jag har träffat underbara människor som gjort mej glad, jag har träffat människor som gjort mej ledsen, jag har älskat att bo i Borås, jag har längtat hem och insett hur bra Degerfors är, jag har lärt mig vilka mina riktiga bästa vänner är och hur mycket dom betyder och jag har förstått att det spelar ingen roll hur långt bort jag är från min familj så är dom ändå alltid precis här.

Jag har lärt mig massa saker, men det allra viktigaste jag blivit bättre på är nog att inte låta mig påverkas så mycket av andra. Jag har alltid tänkt att det bästa är att behandla andra som de behandlar mig, men när det gäller negativa saker är det inte riktigt så. Det känns så mycket bättre att bara ignorera barnsliga handlingar och dumma kommentarer och vara bättre än så.

J L J S J J


kvällssol

Jag har har varit väldigt duktig idag! Jag har pluggat en hel del, även om jag såklart hade kunnat göra mycket mer. Men jag har gjort så mycket jag orkat och nu är jag super trött. Jag ska läsa igenom allt en gång till innan jag somnar, jag hade tänkt bara klar med det nu men runt halv nio kändes mitt huvud som en enda röra och inget jag läsa gick in så jag tog en powerwalk. En ganska kort, men mycket givande. Jag älskar kvällssol!

Nu ska jag borsta tänderna, krypa ner och läsa allt en sista gång. Hoppas hoppas hoppas mitt minne vill vara bra i morgon.
I morgon blir det, förutom tentan, lunch med min söta Louise vän och vääldigt mycket ligga i soffan-se på tv-sitta vid datorn-läsa bloggar-slappande!

Godnatt!


som bara kärlek kan

Den senaste timman har jag haft en liten svacka i min pluggdag, men med tanke på att det är absolut inget bra på tv ikväll har jag ganska många timmar kvar. Jag ska ladda upp med naturgodis och te och inta soffan för att lära mig det sista.

Vad är det som gör att man så lätt kan borse från någons brister? Det är såklart positivt, men kanske i vissa fall negativt. Man kanske inte borde godta allt så fort.. Men nånstans tror jag också att man känner vad som är rätt. Ingen är perfekt och om någon har så många saker som kan bidra till glädje och en jäklit bra känsla är det väl egentligen inte alls fel att kunna bortse från någons brister?

Nu: Sex and the city, middag, plugg, City, mer plugg, natt, tenta, SOMMARLOV!


inspiration, pluggdag


Det är sol idag med, vem hade trott det?
Det finns så otroligt mycket åsikter om Ebba, jag tycker det är ganska roligt. Jag har både en del negativa och positiva åsikter om henne. Men säga vad man vill om hennes personligthet (som jag förövrigt egentligen inte vet något om), så är hon bra på sitt jobb. Hon är inte min "favorit" längre, inte på långa vägar. Det finns så många andra tjejer som är duktiga, förmodligen duktikare, på att göra samma sak som hon. Men det var någonstans där när hon tog över VeckoRevyn som jag bestämde mig för att jag vill bli modejournalist. Ytligt? Kanske, SO WHAT? Det är min dröm!
Jag vet, jag går fel utbildning :P Men faktum är det att jag nöjer mig inte med en sak, jag vill bli butikschef också även om det inte är min allra största dröm. Men, om ett år ska jag faktiskt läsa journalistik!

Nog om det. Idag är sista dagen innan SOMMARLOV! I morgon är sista tentan, vilket betyder att jag ska ägna hela min dag åt plugg. Jag ska kunna ALLT! Jag tror faktiskt inte att det är omöjligt. Ämnet är roligt och inte alls svårt, det gäller bara att komma ihåg. Förhoppningsvis lyckas jag med det. Nu ska jag stänga av datorn och sätta igång, mysoutfiten är på och jag är redo att lära mig allt om butikskommunikation och säljteknik.
Önska mig lycka till!

   
Igår låg jag ut i solen och skulle plugga, min motivation var inte riktigt där..

hallå godmorgon

Jag är ledig, klockan är tio och jag har varit uppe i tre timmar. Okej ett läkarbesök var anledningen men jag tycker ändå jag är ganska bra som inte gick och la mig igen. Jag ska alldeles strax sätta igång med säljtekniken, förmodligen på min uteplats om ingen annan än jag tycker att stdsparken låter som ett mycket bra pluggställe.

Hur kommer det sig egentligen att man aldrig är riktigt nöjd? Förra veckan var mitt tjat om hemlängtan oändligt. Nu har jag, sedan jag vaknade,  inte kunnat släppa tanken på en stuga vid havet. Jag längtar så fruktansvärt mycekt efter en stuga vid havet, på västkusten såklart, där allt är sådär lugnt och stilla. Idylliskt. Såklart ingår sol och värme i min fantasi. Jag skulle så gärna befinna mig där nu och göra absolut ingenting. Äta jordgubbar, sola, bada o bara sitta och titta på kvällssolen. Låter det inte för underbart?

Nu ska jag slita mig från min fantasi och ta tag i pluggandet. Två dagar kvar!


En del av mina sommarhelg i Degerfors. Jag ska inte ens försöka att förmedla känslan, man måste ha varit där ;)


när allt är sådär nästan perfekt


Igår kväll på tåget, när vädret var hur underbart som helst, slog det mig hur allt är så himla bra. Min helg hemma gjorde mej otroligt gott. Men inte bara det, det är snart sommarlov vilket betyder att jag kan vara i Degerfors när jag vill och i Borås när jag vill, jag har världens bästa familj och världen bästa vänner och en otroligt söt person som gör mej så himla glad. Vem behöver mer än då? Jag gör det absolut inte iallafall :) Jag ska vara sådär riktigt irriterande glad.

Min plan för dagen är att nu kolla resor och väldigt snart lägga mej i solen :)
Puss Hej!

RSS 2.0