The loves of my life

I morgon är det nyårsafton. 2008 är snart slut, och vilket år det har varit! Jag är inte lika bra som Jonna på att sätta ord på allt så jag tänker inte ens försöka. Varav jag sammanfattade vårt grymma år med bilder istället :)
Men lite då, det har varit kalas! 2008 var verkligen året då allt hände! Några av guldkornen var såklart alla utekvällar och myskvällar med världens bästa brudar. Och det allra största! STUDENTEN och allt som hörde den till med en galen och helt underbar vecka i Ayia Napa, bal, studentpepp och fixande. Min flytt till Borås var också ganska stort då, det som kunnat gå helt fel men blev perfekt!
Inget av det hade såklart blivit i närheten av så bra om det inte hade varit för världens bästa vänner! The loves of my life!

Jag är säker på att 2009 också kommer bli ett kanonår! Paris, fortsatta bravader i Borås med världens bästa granne och en och annan tripp till Norge och Stockholm.

Puss Hej!

2008



2008 har varit det bästa året, tack tack tack alla som har gjort det så bra! <3

Mina kära

Julen blev lika bra som förväntat! Massa bra julklappar, mys med familjen och lite snö :)
Gårdagen var såklart också hur bra som helst! Alla mina kära var samlade, vilket var första gången sen i somras och självklart hade vi en kul kväll :) Fan vad jag älskar er! 
En och en halv vecka i Degerfors kvarstår, och den ska bli fylld med trivsamheter :) Bland annat nyårafirande, helt otippat.

Puss! 


23:e December

De senaste 4 dagarna har jag spenderat i mitt Degerfors. Jag har ägnat alla tid åt familjen och bara trivts. Såklart en hel del tid med syskonbarnen :) Inger ger glädje som dom!
Dom kommer förmodligen förgylla morgondagen också, vad vore en julafton utan barnens väntan på tomten och deras lycka när han kommer. Det är det bästa!

För tillfället trivs jag väldigt bra här hemma, Borås är bäst, men några veckor med bara familjen och allmänt lugn kan sitta på sin plats :) 
Men såklart ska jag inte bara vara med familjen, i övermorgon får jag äntligen träffa alla mina pinglor som jag saknar så mycket! Tanken en juldag med alla samlade får mej nästa lite tårögd :P Det kommer bli så roligt, ett otroligt kärt återseende väntar! <3

GOD JUL!

+Jennie
The loves of my life

Jullov!

Jag har gjort min första termin på högskolan! Jag kan inte fatta de, det har gått så otroligt fort! Hösten har varit grymt bra verkligen och jag har inte för en sekund ångrat att jag började plugga direkt, och att jag valde Borås, mitt bästa val :) Att jag har fått så söta vänner som förgyller min vardag är såklart det bästa! Tack tack tack för att ni är så bra :) <3

Idag ska jag tvätta och städa lite, i morgon hjälpa mikaela att flytta och packa allt som ska med hem. På lördag morgon åker vi! :D För första gången längtar jag till Degerfors. Mest till familjen såklart, men lite till Degerfors med. Jag kan knappt tro det själv men det har sin charm trots allt :)


There's something about Christmas time
Something about Christmas time
That makes you wish it was Christmas everyday

To see the joy in the children's eyes
The way that the old folks smile
Says that Christmas will never go away

Five days to go

Om 5 dagar åker jag hem till Degerfors. Jag längtar så mycket nu! Jag saknar min familj som är så otroligt jävka bra, alla, alla 9. Min stora bästa familj! :)
Men såklart ska vi trivas den sista veckan tillsammans i Borås :)
I morgon ska jag städa och fixa lite med packning och så för sen väntar två heldagar i skolan och fredag Mikaelas flytt.
Ganska bra att vara sysselsatt när man väntar på något, så tiden går :)

Helgen bjöd som de flesta andra på en rad trevliga stunder, bland annat en utgång som så här i efterhand kan bidra till en del skratt :P Jag var också på min första hockeymatch! Vi var ganska glada över våra gästkort som gav gratis fika. Förutom att stolarna gjorde hål på min jacka så var det en trevlig stund :)



Could I forget the look that tells me that you want me?
The kiss that always makes it hard to breathe

Winter wonderland

Det är snö och det är så mysigt!
Vi har fått en julgran på gården, vilket också höjer mysfaktorn ganska så rejält :)
En vecka kvar innan hemfärd, jag längtar! Jag längtar efter världens bästa syskonbarn galet mycket! Och min kära mamma, myskvällar med nån halvkass film som jag tvingat henne att se :)
Men jag trivs såklart här också med mina sweeties :) Och när vi kommer tillbaka efter jul bor Mikaela i samma hus som jag, i samma trappa som jag :D Finns bara en trappa men ändå, fatta vad bra det är! :P Vi kommer ha så grymt kul! Jag kommer sakna henne över jul! Hon gör min vardag värd! <3

Puss Hej!


Som salt och peppar, tajta som fan!

Hej mitt vinterland

Hur glad blir man inte av att vakna upp till snö en decembermorgon? Mysigt!
Idag väntar labb i materiallära och köp av nyårsklänning, jag är kär i den :)

Igår stog pepparkaksbak på schemat, en hel dag med massa mys hemma hos AnnaIda :) Och till min stora lycka har AnnaIda och Marcus köpt en ny bil, vilket betyder att jag slipper ta tåget hem nästa vecka. På fredag eller lördag åker vi och jag längtar! Jag längtar verkligen hem till familjen jätte mycket nu! Men det är bara en vecka kvar och tills dess blir det julfest och massa andra trevligheter med mina tjejor :)

Puss!

Som så många gånger förut..

Det är andra advent och jul närmar sej, nästan lite för fort. Men det ska bli kul att komma hem till familjen ettag :)
Jul är det mysigaste som finns, jag längtar! Jag längtar efter pappas knäck, mammas köttbullar, julgranen med dumleklubbor, min julstrumpa och mina syskonbarn som är det allra allra bästa som finns!

Hur liten är inte världen? I går när vi knallade runt på stan så mötte vi min gamla klasskompis, ganska kul att möta någon man känner sådär faktiskt :) Hon befann sej även på X&Y på kvällen, precis som vi. Lyckad kväll! Något sådant iallafall..

Nu ska min söndag försätta med två tända ljus och bakishäng med Mikaela :)

Puss Hej!


He's never enough
And still he's more than I can take

.

You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There's no place to go, you know I won't give in

Cause you know I'm here for you

RSS 2.0