kreta

Kreta var så otroligt jätte super bra! Veckan innehöll allt. Sol, bad, värme, god mat, fest, vila och en så himla fin omgivning! Jag gillar Grekland :)

Men hur bra det än var så är det ju såklart alltid skönt att komma hem, fast riktigt dit har jag inte nått än. Mitt tåg från Oslo till Degerfors går klockan fyra i eftermiddag. Jag längtar faktiskt hem riktigt mycket nu! För att inte tala om hur jag längtar till Borås. Det har gått två veckor, vilket är lite för länge när det finns nån så himla söt där! Men ikväll ska det bli riktigt skönt att komma hem till familjen, spendera morgondagen med dem och sen åka tillbaka till Borås.

På den senaste tiden har det bevisats om och om igen hur mycket skit folk snackar. Hur orkar man? Hur orkar man bry sej så mycket om saker men inte vet nånting om? För mej är det helt oförståligt.. Att folk inte fattar hur mycket dom klan förstöra, jag menar, vill man medvetet göra någon ledsen? Det är helt sinnessjukt!
Hur som helst, jag är bättre än så, alla mina vänner är bättre än så och varför egentligen ens bry sej? Det är bara slöseri med energi.

Och en till sak, tycker man något om någon säger man det till personen i fråga, annars håller man bara helt tyst!

Nu, duscha, packa, laga med och invänta mitt tåg.
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0