paris/stockholm

Paris var precis så bra som förväntat! Vi har haft tre galet bra dagar och tiden gick lite för fort. Vi har hunnit med massa  kul, shopping, torn, triumfbåge och softade i solen. En ganska viktig detalj är att i onsdags var det väl ungefär 15 grader och strålande sol, underbart! En rad ganska humoristiska insidenter har också hunnits med, så som bajsmannen, den skrikande tanten, ett ganska stort antal tunnebaneresor med den talande franska rösten och sist men absolut inte minst, Mikaelas vurpa på gatan. Sorry, men det var såå kul :P

Det har alltså varit en grym vecka med massa värda händelser, men den är absolut inte slut! Nu sitter jag hemma hos Linnéa i hennes grymt fina lägenhet på söder. Jag har längtat efter den här helgen sen september ungefär, jag ska absolut ta vara på den! Nu är Linnéa på jobbet och jag har nog haft århundradets skönaste morgon. Vaknade av mig själv ganska tidigt, kollade lite på tv, käkade frukost, fixade lite, drack te och läste Chic och nu hämnade jag här och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Okej, jag har mycket fritid, men hemma är det alltid nått jag måste göra. Och eftersom jag glömde min trikåteknik bok i Paris kan jag bara ta det lugnt hela helgen! Jag älskar att vara här!

Idag blir det först en sväng med stan med Mikaela som också är i stan och hälsar på sin broder. När Linnéa kommer hem från jobbet skulle jag gissa på att vi ska fixa lite mat och ikväll blir det bio. Mys! Precis som resten av helgen, jag vill inte att den ska ta slut!

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: AnnaIda

åååh det låter som att du har det alldeles, alldeles underbart . . . gissa om en annan är avis som sitter i det slaskiga Borås och måste plugga röven av mig! Ångest here I come!

(men du, glömde du boken i Paris?!)





Ha en otrolig helg nu, du är saknad här i Borås. Det är grått och trist utan er pinglor som livar upp!

2009-03-13 @ 12:48:08
URL: http://annaida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0