oh those days, shine on

Min dag har varit as bra!
Runt tio gick jag ut och la mej på gräsmattan, runt två kom Jonna och vi solade och kollade lite resor.  Jo men vi åker ju i slutet av vecka 24 :D Yeeah! Destinationen är fortfarande okänd, men ett soligt land är ju givet! Lutar kanske lite åt Magaluf.. Hur som helst kommer det bli kanon!
Tillbaka till min dag då, lite senare under eftermiddagen kom Therece förbi vilket såklart var mycket trevligt och efterlängtat. När mamma kom hem från jobbet följde jag med henne och handlade, bor man i Degerfors träffar man oftast någon man känner när man handlar, i synnerhet om man väljer Kronhallen mellan 17 och 18 en fredag. Och mycket riktigt, jag träffade Johan :) Jag älskar känslan av att träffa någon man inte sett på länge sådär spontant, det är glädje!

Min morgondag kommer troligen bli minst lite bra som dagen. Lite shopping med syster, sol, fotboll och utgång med några av dom allra bästa! En perfekt Degerfors-sommar-dag!

Min fredagkväll ska jag tillbringa tillsammans med min för tillfället värsta ovän, väveriboken. Men vet ni? Det känns inte särskillt jobbigt för jag är hemma och mitt humör är på topp!

Puss!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0