thank you for the smiles you bring my love

Om man kan vara beroende av något som egentligen inte är beroendeframkallande är jag beroende av min läsa-mina-favoritbloggar-stund på lediga mornar, jag måste ha den!

När man är 6 personer istället för 3 som ska dela på allt tar det lixom lite längre tid. Jag sitter nu o väntar på att det ska bli min tur i badrummet men något säger mig att det kommer ta sisodär en timma. Men, eftersom jag bara träffar min kusin + barn en gång om året gör det faktiskt inget, det är rent av trevligt :)

Dagens aktivitet är då alltså kalas med hela tjocka släkten. Närmare bestämt 32 personer ska trängas i vårt i eftermiddag/kväll.
Men hur trevligt det än ska bli med kalas hoppas jag att det inte håller på allt för länge så jag kanske hinner träffa Linnéa senare ikväll. Hur som helst så måste jag träffa henne för hon är ju min bästa :)

Med endast två dagar kvar hos familjen vill jag att tiden ska gå lite långsammare. Dock finns det något positivt med att tiden går fort vilket är att jag har min söta att komma hem till, som jag faktiskt börjar längta ganska mycket efter nu.

Ha en fin dag!
KÄRLEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0