when I look at myself in the mirror I see you smiling back at me


I morse klev jag upp riktigt tidigt för att gå till skolan. Jag borde varit pigg efter att ha somnat som ett barn kl 22.30 efter en riktigt mysig kväll, men nej.
Den första föreläsningen i Affärsjuridik är alltså avklarad. Jag var rädd att mina förväntningar var för höga men nej då, det här kommer troligen bli min absoluta favoritkurs under de här två åren :) Intressant, kunskap som jag tycker är viktig och en riktigt bra lärare.
Dock är inte 8-11 mina ultimata tider för en skoldag, de är rent av kassa. Men nu har jag väldigt mycket kvar av dagen och jag ska nog till största del ägna mig åt plugg.

Egentligen är allt bra, riktigt bra faktiskt, men jag ändå inte vara så glad som jag borde. Jag saknar mina bästa vänner nått så fruktansvärt mycket! Ju längre tid som går desto mer känner jag hur stor och viktig del de är av mig, jag kan inte annat än att känna mig lite tom när jag tänker på dem.

Såklart har jag människor här som gör det lite lättare. För tillfället är jag mest glad över att Louise är tillbaka  :)

Eftersom den tidiga morgonen gjorde mig trött så ska jag nog lägga mej i soffan och se ett SATC avnsitt eller två innan jag sätter igång med pluggandet.

Ha en fin dag!
Puss

"You´re the loves of her life, a gay should be happy just to come on fourth place."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0