vänner

Nu är jag hemkommen från jobbet och inväntar Idol :) Det blir nog en tidig kväll, jag är redan riktigt trött. En eftermiddag på Scorett tar på krafterna, men åå vad roligt det är!
I morgon ska jag göra ett besök hos sjukgymnasten, ta en runda på stan med Louise, jobba några timmar på Details och sedan ha en riktigt mysig myskväll med Martin!

När jag läste Michaela Fornis blogg, som för övrigt blivit lite av en favorit, såg jag att hon hade skrivit något som jag gått och tänkt lite på. Bland det bästa med att vara vuxen är att man själv kan välja sina vänner. Missförstå mig inte, det låter aningen brutalt, men det är ju faktiskt sant. Jag känner nog att det är mer så att jag väljer vilka människor jag vill ha närmast än att jag helt utesluter människdor ut mitt liv, vilket vore korkat med tanke på vad många trevlig människor det finns. Men alla är vi olika och har inte samma bild av hur man är en bra vän och liknande.
Jag fullkomligt älskar att jag kan välja, helt utan påverkan av vad någon annan säger. Jag ger alla en chans, vissa personer är sådana som är riktigt trevliga och sådana som man alltid blir glad av att springa på på stan, men inte riktigt mer än så. Sen är det de människor som man kommer nära, som man känner att man alltid vill ha nära. Det är de människorna jag väljer att dela min vardag med och de är så värdefulla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0